1. Principala
 2. Întrebări și răspunsuri
 3. Cât costă un web design de site?

Cum se identifică prețul pentru serviciul de web design pentru site?

Lăsați o cerere

Orice act de artă înseamnă a crea ceva unic, original, și fiecare specialist are dreptul să stabilească valoarea lucrului său. Anume din acest motiv puteți întâlni diferite prețuri și acest lucru este ok.

Cu cât mai înalt este nivelul de profesionalism a specialistului, cu cât mai multă experiență posedă acesta și cu cât e mai dezvoltata gustul estetic al acestuia, cu atât mai scump va fi și designul site-ului.

În afară de aceasta este important de luat în considerație unde sau cui veți comanda designul site-ului. Evident e faptul că serviciile unei companii IT vor costa mai scump, decât spre exemplu a unui freelancer. Chiar și în afară de toate astea, elaborarea unui design de site include un șir considerabil de lucrări, care la fel influențează costul.

Web designul site-ului: ce influențează prețul?

În esență, web designul nu diferă cu nimic de oricare alt serviciu. Sunt 3 factori de bază aflate în concordanță: nivelul specialistului, volumul de lucru și timpul folosit.

Despre profesionalismul designului web deja am menționat, iar ce ține de volumul de lucru, în cazul nostru vorbim despre tipul site-ului, designul căruia urmează a fi dezvoltat.

Desigur dacă vorbim despre internet magazin, atunci volumul de lucru va fi mai mare decât în cazul unui site de prezentare sau landing.

Iar, timpul se calculează proporțional cu volumul de lucru și experiența designerului.

Formula: Designerul + Volumul de lucru * orele de lucru = Prețul designului

Însă înainte de a începe lucrul în sine, un designer web calificat efectuează un lucru analitic colosal. Este necesar de marcat corect sarcina de bază, de identificat publicul țintă, de analizat specificul afacerii clientului și a concurenților săi principali, stabilind astfel punctele forte și neajunsurile.

Doar după aia, designerul face schița site-ului viitor, creează un prototip sau câteva, gândește structura, stabilește gama cromatică și tot așa. Și doar în urma tuturor aceste etape, specialistul ”face frumos”.

MuncăPreț în euro
Designul paginii principalede la 87 la 348 eur
Designul paginii internede la 87 eur
Designul secțiunii catalogului de produsede la 87 la 168 eur
Designul cardului de produsde la 87 eur
Designul coșului de cumpărăturide la 87 eur

etc

De ce merită să alegeți un profesionist in web design?

Un web designer talentat și calificat ar trebui să posede nu doar un gust estetic deosebit și gândire imaginară dezvoltată, dar de-asemenea și un șir de abilități necesare.

Trebuie să fie în stare de a elabora designul unui site astfel, încât să poată forma o construcție virtuală unică constituită din ideea clientului, usability și necesitățile utilizatorilor. Asemeni unui sculptor care într-o bucată de marmură neatinsă vede viitoarea operă de artă, un designer web bun, poate vedea din timp ce și cum va arăta, unde va fi aranjat, cum se va mișca și muta.

Specialiștii noștri in web design posedă o experiență colosală in servicii de IT, din ce motiv sunt în stare să prelucreze orice idee la cel mai înalt nivel. Contactați-ne și nu vă veți dezamăgi!

Comanda design

Vreau să comand web design, dar ce include prețul?

În cazul designului web site, o atenție deosebită se acordă comodității de utilizare.

Site-ul e necesar să fie nu doar vizual plăcut și memorabil, dar de-asemenea să răspundă cerințelor utilizatorilor. Trebuie să fie ușor de navigat prin el, structura site-ului trebuie să fie simplă și clară, totul trebuie să fie sistematizat, într-o ordine corectă, toate elementele trebuie să fie amplasate corect și comod. Toate astea constituie un argument pro de a comanda designul site-ului unui profesionist.

În continuare vă propunem să clarificăm ce totuși include prețul elaborării designului web site-ului:

 • Tipul site-ului: online magazin, site de prezentare, landing page, site corporativ;

 • Alegerea direcției stilistice: minimalism sau prezența unui web-decor mai evident;

 • Nr. de pagini unice. În cazul dat atenția deosebită se acordă paginii principale;

 • Elaborarea elementelor interactive (la necesitate);

 • Nr. de variante cu posibilitatea dea face schimbări în una dintre acestea;

 • Schimbări, editări;

 • Designul adaptiv pentru dispozitivele mobile. În pofida faptului că designul în sine nu prea se schimbă, unele elemente trebuie transformate în concordanță cu anumite interfețe.

În contextul dat ar fi de dorit să ne oprim puțin mai detaliat la pagina principală a site-ului, încât aceasta marchează stilul site-ului în întregime. Aceasta ia o parte considerabilă de preț, dar de ce se întâmplă astfel, haideți să vedem în continuare.

Pagina principală trebuie să asigure tranziția precisă spre toate paginile importante și anume din acest motiv, designerul trebuie să gândească meticulos structura site-ului. Al doilea moment important o constituie latura vizuală, căci pagina principală este primul lucru pe care-l vede utilizatorul ajungând pe site. Cu cât mai activ cromatic și atrăgător aceasta arată, cu atât e mai mare probabilitatea că utilizatorul se va opri pe ea pentru ceva timp.

Astfel, un design mai complicat și original necesită nu doar multă ”inspirație”, dar și mult timp.

🔎FAQ:Cele mai solicitate întrebări despre designul web al site-ului

① Ce determină prețul unui design de site web?❓

🗹 Prețul proiectării designului unui site web depinde în mod direct de nivelul profesional al specialistului, de volumul de muncă și de timpul cheltuit.

⓶ Ce include costul designului site-ului web?❓

🗹
 • Tipul site-ului;
 • Selectarea direcției stilistice;
 • Numărul de pagini unice;
 • Dezvoltarea elementelor interactive (dacă este necesar);
 • Număr de opțiuni;
 • Editări, schimbări;
 • Adaptabilitate pentru diferite dispozitive mobile.

③ Cât costă să comanzi un web design pentru site?❓

🗹 La Studio Webmaster, prețurile pentru web design încep de la 200 €.

⓸ Cum să comand un web design pentru site?❓

🗹 Puteți comanda designul site-ului apelând (+373) 60-10-6666 sau pe pagina serviciului.
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua universul internetului - profiturile cresc iar munca va fi mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit
call
Aveți întrebări?
Comanda un apel