+(373) 60-10-6666Contactați-ne
IT Soluții

Hosting in Moldova

  1. Principala
  2. Servicii
  3. IT Soluții
  4. Hosting

Hosting

Comanda

Când primiți un domeniu, obțineți dreptul exclusiv de proprietate asupra numelui site-ului dumneavoastră. Totuși, asta nu e suficient ca toată lumea să-l vadă. Ca resursa web să înceapă să se afișeze pe Internet și să se clasifice în motoarele de căutare, avem nevoie de un server setat sau mai simplu spus, de hosting.

Hosting-ul reprezintă locul unde se regăsesc toate fișierele site-ului dumneavoastră. Ca el să lucreze ca și ceasul (fără întreruperi), serverul setat trebuie să fie stabil și sigur. Compania Studio Webmaster colaborează doar cu parteneri verificați, care prestează servicii-hosting din Moldova la cel mai înalt nivel, de aceea vă putem garanta cu încredere stabilitatea funcționării și protejarea sigură a resursei dumneavoastră.​

Noi putem să alegem un plan tarifar optimal gazduire website pentru dumneavoastră, în conformitate cu necesitățile și volumul (numărul de vizite pe zi) portalului dumneavoastră online. Cu noi, dumneavoastră nu veți cumpara în plus  serviciile hosting din Chisinau si Moldova de care nu aveți nevoie.​​

Costul serviciilor de hosting site-uri web

Comanda

hosting

De ce merită să comandați anume la noi gazduire site-uri web?

Suportul online

Împreună cu achiziționarea hosting-ului, dumneavoastră obțineți suportul tehnic 24/7. Vă vom consulta și vom soluționa orice probleme, în cel mai scurt timp.

Copierea de rezervă

Serverul setat – un computer mare, care funcționează non-stop și e conectat la internet, dar mereu are rost să ne asigurăm. Noi garantăm crearea back-up-ului (memorarea și arhivarea de rezervă a datelor).

Prețuri accesibile

Propunem costuri concurențiale de amplasare a site-ului web pe hosting, cu posibilitatea lărgirii funcționalităților și modificării planului tarifar.

Panoul de control

Veți avea acces la instrumentele de program, pentru administrarea complexă a resursei, în orice moment.

Posibilități suplimentare

Cu ajutorul specialiștilor service-urilor și regimurilor, noi asigurăm optimizarea codului site-ului, funcționarea lui rapidă, cache-ul și alte funcții.

Comanda