+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
IT Soluții

Hosting in Moldova

 1. Principala
 2. Servicii
 3. IT Soluții
 4. Hosting

Servicii de gazduire web

Comanda

Când primiți un domeniu, obțineți dreptul exclusiv de proprietate asupra numelui site-ului dumneavoastră. Totuși, asta nu e suficient ca toată lumea să-l vadă. Ca resursa web să înceapă să se afișeze pe Internet și să se clasifice în motoarele de căutare, avem nevoie de un server setat sau mai simplu spus, de hosting.

Hosting-ul reprezintă locul unde se regăsesc toate fișierele site-ului dumneavoastră. Ca el să lucreze ca și ceasul (fără întreruperi), serverul setat trebuie să fie stabil și sigur. Compania Studio Webmaster colaborează doar cu parteneri verificați, care prestează servicii web hosting din Moldova la cel mai înalt nivel, de aceea vă putem garanta cu încredere stabilitatea funcționării și protejarea sigură a resursei dumneavoastră.​

Noi putem să alegem un plan tarifar optimal gazduire website pentru dumneavoastră, în conformitate cu necesitățile și volumul (numărul de vizite pe zi) portalului dumneavoastră online. Cu noi, dumneavoastră nu veți cumpara în plus serviciile hosting din Chisinau si Moldova de care nu aveți nevoie.​​

Ce fel de hosting oferim in Moldova

Compania Studio Webmaster oferă o listă completă de servicii de găzduire pentru site, și anume:

Virtual privat (dedicat) hostig (VPS, VDS)

Acestea sunt tipurile de găzduire web pentru un site în care un server fizic creează mașini virtuale care emulează servere fizice individuale care împart puterea între site-urile găzduite în funcție de pachetul selectat. Principalul avantaj al unui astfel de serviciu de găzduire pentru site este prețul său ieftin.

Pentru a comanda și cumpara un astfel de hosting pentru site-ul este în valoare în cazul în care resursa web este în faza inițială sau în cazul în care este nevoie de o capacitate mică pentru o funcționare stabilă.

Costul de găzduire pentru site-ul variază:
40 – 758

Închirierea unui server fizic

Acesta este un site de găzduire în cazul în care vi se solicită să găzduiască pe un server cu toate capacitățile sale, fără împărțirea capacității cu alți utilizatori. O astfel de găzduire pentru site are o serie de avantaje, cum ar fi: funcționarea stabilă a resurselor, fiabilitatea plasării (protecția împotriva atacurilor Ddos, sprijinul prioritar) și așa mai departe.
Închirierea unui server fizic este esențială dacă conduceți o afacere online mare, care necesită o funcționare stabilă și fiabilă.

Prețurile pentru un server fizic dedicat pentru un site depind în mare măsură de capacitățile serverului;
1057 – 2546

Costul serviciilor de hosting site-uri web

Comanda

hosting

De ce merită să comandați anume la noi gazduire site-uri web?

Suportul online

Împreună cu achiziționarea hosting-ului, dumneavoastră obțineți suportul tehnic 24/7. Vă vom consulta și vom soluționa orice probleme, în cel mai scurt timp.

Copierea de rezervă

Serverul setat – un computer mare, care funcționează non-stop și e conectat la internet, dar mereu are rost să ne asigurăm. Noi garantăm crearea back-up-ului (memorarea și arhivarea de rezervă a datelor).

Prețuri accesibile

Propunem costuri concurențiale de amplasare a site-ului web pe hosting, cu posibilitatea lărgirii funcționalităților și modificării planului tarifar.

Panoul de control

Veți avea acces la instrumentele de program, pentru administrarea complexă a resursei, în orice moment.

Posibilități suplimentare

Cu ajutorul specialiștilor service-urilor și regimurilor, noi asigurăm optimizarea codului site-ului, funcționarea lui rapidă, cache-ul și alte funcții.

Comanda
Cu acest serviciu de asemenea se comanda:

🔎FAQ: Întrebări frecvente despre găzduirea site-ului

① Pentru ce este găzduirea web site-urilor❓

🗹 Găzduirea unui web site are două scopuri importante:
 • Stocarea sistemului de fișiere a site-ului.
 • Funcționarea neîntreruptă a site-ului.

⓶  Ce tipuri de servicii de găzduire există❓

🗹 
 1. Server dedicat. Acest lucru se întâmplă atunci când sistemul de fișiere al site-ului este independent și se află pe un computer separat de la distanță, la care nu este nimeni altcineva.
 2. Gazduire privată virtuală. Aceasta este găzduirea unui site pe un computer, la distanță, unde se află site-urile mai multor utilizatori.

③  Ce găzduire să alegeți VPS sau să închiriați un server dedicat❓

🗹 Găzduirea VPS este concepută pentru site-uri mici, cu trafic moderat.În toate celelalte cazuri, dacă proiectul dvs. trebuie să mențină constant prezența unui public numeros sau site-ul găzduit are o structură de fișiere mare, trebuie să închiriați un server dedicat care să asigure funcționarea stabilă a site-ului.

⓸  La ce parametri ar trebui de privit atunci când se alege o găzduire❓

🗹 
 • confortul panoului de găzduire;
 • dimensiunea și tipul discului de memorie a server-ului (SSD, HDD);
 • posibilitatea extinderii parametrilor tehnici ai serverului;
 • protecția împotriva atacurilor DDOS.