1. Principala
  2. Întrebări și răspunsuri
  3. Cât costă un design de carte de vizită?

Care este costul dezvoltării unui design de carte de vizită?

Lăsați o cerere

Înainte de a analiza factorii care afectează costul proiectării cărților de vizită, să definim pe scurt ce este o carte de vizită și la ce servește.

O carte de vizită este un spațiu mic, dar compact care răspunde la trei întrebări:

• Cine este proprietarul acesteia?

• Cu ce se ocupă proprietarul?

• Unde poate fi găsit proprietarul?

Desigur, în lumea modernă, majoritatea antreprenorilor și liderilor au propriile lor site-uri web oficiale, dar există cazuri în care o carte de vizită este cel mai convenabil și adecvat mijloc de furnizare a informațiilor importante. În plus, cartea de vizită conferă soliditate și șarm, mai ales atunci când este realizată într-un design impecabil. O carte de vizită poate fi considerată în continuare un accesoriu important pentru orice om de afaceri și cu cât mai individual arată, cu atât inspiră mai multă încredere. Printre altele, o carte de vizită este un element publicitar util, deci ar trebui să acordați o atenție specială designului acesteia. Dezvoltarea proiectării cărților de vizită este un serviciu al cărui preț este absolut proporțional cu rezultatul așteptat.

Costul dezvoltării unei cărți de vizită: ce include prețul?

Proiectarea cărților de vizită este un proces mai complex decât ar putea părea la prima vedere, astfel încât costul trebuie luat în considerare având în vedere anumite caracteristici, despre care veți afla mai târziu. O carte de vizită nu este doar o mică bucată de hârtie cu un nume și niște desene. Indiferent cât de mic este acest element informativ, cartea de vizită are propriile standarde de mărime, compoziție și alte lucruri. În plus față de faptul că este necesar să se potrivească toate informațiile de contact necesare în ea, ar trebui să iasă în evidență și, cu cât formatul este mai mic, cu atât este mai dificil să aranjați corect și armonios toate elementele. Prin urmare, dacă doriți să comandați un design de carte de vizită, al cărui preț cu siguranță se va răscumpăra, trebuie să contactați specialiști profesioniști.

Câte puțin, ajungem la întrebarea referitor costului dezvoltării unui design de carte de vizită. Pentru a determina factorii care influențează prețul, este necesar să răspundem la întrebarea despre modul în care are loc în general dezvoltarea.

Dezvoltarea proiectării cărților de vizită, precum și prețul, includ mai multe etape:

• Primul pas, ca întotdeauna, este familiarizarea și analiza informațiilor furnizate de client, și anume, sunt discutate chiar cele trei momente despre care am vorbit la începutul articolului. În plus, este studiată identitatea corporativă a companiei, a mărcii sau a activităților clientului. Este important să ținem cont de identitatea corporativă: dacă cartea de vizită se potrivește cu aceasta, își va îndeplini funcția cât mai eficient posibil.

Ar fi de dorit îndată să dezvăluim puțin mai detaliat acest subiect. O carte de vizită nu trebuie să fie doar asociată stilistic cu identitatea corporativă, ci ar trebui să fie una dintre componentele depline ale acesteia. Prin urmare, dezvoltarea sa trebuie să respecte nu numai anumite reguli tehnice, ci și să îndeplinească cerințele de marketing. Prin urmare, o carte de vizită de înaltă calitate creată de un designer profesionist va fi întotdeauna realizată în conformitate cu culorile stilului corporativ. Pe lângă informațiile de contact, cartea de vizită ar trebui să conțină o siglă și, concis și clar, fără cuvinte inutile, să descrie tipul de activitate.

• Apoi, continuăm cu dezvoltarea schemei de cărți de vizită în sine, care este versiunea sa digitală. Acum există multe oportunități a dezvolta o carte de vizită desinestătător, dar este totuși mai bine să încredințați această afacere unui profesionist. Când fiecare face ceea ce poate cel mai bine, primim cel mai bun rezultat. Există o serie de subtilități pe care numai un designer experimentat și calificat le cunoaște. Pe lângă abilitățile tehnice, un bun designer are cunoștințe de compoziție și cromatologie (arta culorii). În consecință, proiectarea cărților de vizită este un serviciu, al cărui cost depinde în mare măsură de nivelul profesional al designerului.

• De regulă, un designer dezvoltă mai multe variante de machete, dintre care unul este aprobat și poate suferi unele modificări. Numărul de modificări și revizuiri afectează, de asemenea, prețul.

• Ultimul pas este pregătirea versiunii finale aprobate și a aspectului cărții de vizită pentru imprimare.

Alți factori care afectează prețul

În general, costul proiectării unei cărți de vizită este determinat de volumul de muncă, iar volumul de muncă depinde în mod direct de doi factori: tipul de carte de vizită și tipul de proiectare a aspectului.

1) În general, cărțile de vizită pot fi împărțite în două categorii: personale și corporative.

O carte de vizită personală conține de obicei informațiile de contact ale unui anumit angajat al companiei sau al persoanei care furnizează anumite servicii, al unui artist etc.

O carte de vizită corporativă prezintă de obicei informații despre companie, domeniul său de activitate și, prin urmare, contacte.

2) Proiectarea aspectului poate fi de mai multe tipuri. Să aruncăm o privire la principalele. Din aceasta, va fi posibil să se tragă o concluzie despre costul unei cărți de vizită, și anume, vorbind despre design și posibilitățile pe care designerul le poate oferi.

  • Standard: poate fi clasificat și ca serviciu „șablon”. În acest caz, clientul furnizează o specificație tehnică care conține datele necesare și elementele vizuale dorite, efectele etc. Proiectantul trebuie să poziționeze corect toate componentele.

  • Complex: spre deosebire de prima opțiune, designerului i se oferă mai multă libertate și autoritate - el însuși elaborează compoziția, selectează elemente grafice, fontul textului și așa mai departe.

  • Avansat: cea mai scumpă, dar și cea mai bună opțiune, desigur, dacă vorbim despre un designer profesionist. În plus față de date, în acest caz, clientului i se cere doar să seteze corect sarcina, să determine cerința. Apoi designerul creează un concept, dezvoltă mai multe opțiuni, după care clientul trebuie doar să aprobe opțiunea selectată. De asemenea, în dezvoltarea unei astfel de cărți de vizită, pot fi utilizate soluții grafice și stilistice mai non-standard, care, după cum înțelegeți, costă în mod natural mai mult.

Studioul nostru de servicii IT va fi fericit să dezvolte un design de carte de vizită pentru dvs., indiferent de opțiunea pe care o alegeți. Dezvoltarea proiectării cărților de vizită de la studioul nostru înseamnă calitate și prețuri bune. Pentru mai multe detalii despre evoluția dezvoltării și preț, vă rugăm să contactați consultanții noștri.

Comanda

🔎FAQ:Cele mai solicitate întrebări despre prețul designului unei cărți de vizită

① Ce determină prețul designului unei cărți de vizită?❓

🗹 Costul dezvoltării unui design pentru carte de vizită depinde de tipul acesteia și macheta designului, de volumul de muncă și nivelul profesional al realizatorului.

⓶ Ce include prețul unui design de carte de vizită?❓

🗹
  • Colectarea datelor și analiza identității corporative a companiei;
  • Dezvoltarea;
  • Aprobarea și revizuiri;
  • Pregătirea pentru tipărire.

③ Cât costă elaborarea unei cărți de vizită?❓

🗹 La Studio Webmaster, prețurile pentru acest serviciu încep de la 50 €.

⓸ Cum să comand dezvoltarea unui design de carte de vizită?❓

🗹 Puteți comanda design carte de vizită apelând (+373) 60-10-6666 sau pe pagina serviciului.
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua universul internetului - profiturile cresc iar munca va fi mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit
call
Aveți întrebări?
Comanda un apel