+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Servicii design

Comanda carti de vizita in Chisinau, Moldova

  1. Principala
  2. Servicii
  3. Servicii design
  4. Cărți de vizită

Ce este cartea vizită

Cartea de vizită deja de demult nu este doar un purtător de date de contact: ea este o continuare a stilului de firmă a organizației, reflectă poziția ei pe piață și distinge avantajos de concurenți. Acesta este un instrument efectiv de imagine, care lucrează în afara timpului.

O carte de vizită originală, cu design memorabil de la Studio Webmaster este o posibilitate de a crea o impresie corectă, de la prima întâlnire personală cu clientul sau partenerul și de a-i aminti de dumneavoastră la momentul potrivit.


Cărțile de vizită corporative

Cărțile de vizită corporative nu sunt personificate. Ele sunt necesare pentru trimiterile prin poștă, pentru standurile publicitare și de expoziție, etc. În cărțile de vizită corporative sunt indicate informațiile despre companie și datele de contact.

Cărți de vizită de afaceri

Cărțile de vizită de afaceri sunt personificate. În ele sunt indicate: numele, prenumele, patronimicul colaboratorului, funcția lui, datele de contact și informații scurte despre companie. Astfel de cărți de vizită reprezintă un atribut indispensabil pentru proprietarii afacerilor, directorii, managerii și alți colaboratori ai companie, care lucrează cu clienții.

De ce avem nevoie de cărți de vizită?

01 / 04

Crearea unei reputații sigure și ridicarea nivelului de încredere.

02 / 04

Cartea de vizită ridică statutul dumneavoastră în ochii altui om, căruia i-o oferiți.

03 / 04

Acestea nu sunt doar bucăți de carton sau plastic, ci și purtători de informații importante precum numele, prenumele, patronimicul, funcția, numărul de telefon, adresele electronice și alte date.

04 / 04

Creșterea nivelului de vânzări, după cum cărțile de vizită reprezintă un mecanism de publicitate.

De ce avem nevoie de cărți de vizită?
De ce avem nevoie de cărți de vizită?

Cum noi lucrăm

Analiza
01
Analiza

Analizăm stilul corporativ al companiei, activitatea ei și produsul. Se concretizează toate detaliile comenzii.

Elaborarea
02
Elaborarea

Elaborăm câteva machete și schițe de design pentru viitoarele cărți de vizită.

Aprobarea
03
Aprobarea

Prezentăm clientului mai multe variante, iar el o alege pe cea mai bună și o aprobă. Se discută detaliile, în caz de necesitate efectuăm modificări.

Pregătirea pentru tipar
04
Pregătirea pentru tipar

Pregătim de tipărire macheta finală, aprobată de către client.

Costul creării designului cărților de vizită depinde în mod direct de cantitatea de muncă efectuată în procesul de dezvoltare. Dacă, din anumite motive, considerați că prețul comenzii de proiectare a cărții de vizită nu vă convine, puteți consulta întotdeauna cu experții noștri și puteți corecta planul de lucru ulterior. Studio Webmaster este întotdeauna transparent în fața clienților noștri și, în orice stadiu de dezvoltare, oferă atât situațiile financiare, cât și toate lucrările efectuate pentru a crea designul cărții dvs. de vizită.​

 

Pe lângă crearea de cărți de vizită profesionale la Chișinău și Moldova, la compania Studio Webmaster puteți comanda elaborarea identității corporative (semnul mărcii, logoul, stilul firmei), dar de asemenea designul oricărei poligrafii – formularelor, pliantelor, posterelor, calendarelor, etc.

Ce primiți, comandând designul cărților de vizită la Studio Webmaster?

Cărți de vizită care pot vinde
Design care se combină perfect cu alte elemente de branding
Pregătirea corectă a machetei pentru tipar
Executarea proiectului în termenul stabilit
Comanda
Cu acest serviciu de asemenea se comanda: