+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Servicii de marketing

Audit-ul site-urilor

 1. Principala
 2. Servicii
 3. Servicii de marketing
 4. Audit SEO pentru site-uri

Ce este auditul SEO al site-ului?

Comanda

Greșelile tehnice și conținutul neoptimizat – cele mai răspândite probleme, care nu permit site-ului web să ocupe poziții de top în rezultatele căutării. Din acest motiv, promovarea nu oferă numărul dorit de conversii, cumpărători și vânzări. Ca site-ul să înceapă să aducă venit real, trebuie să identificăm și să eliminăm erorile existente. Acest fapt este posibil, prin efectuarea unui audit site SEO complex.

Dumneavoastră aveți nevoie de analiza site web dacă:

 • vă aflați la etapa de lansare a proiectului și nu sunteți sigur că elaboratorul a luat în considerație totul
 • site-ul se clasează rău în căutări
 • în rezultatul promovării, pozițiile portalului s-au ridicat pentru un scurt timp, iar ulterior au căzut din nou
 • nu sunteți sigur de profesionalismul și metodele de lucru ale specialistului dumneavoastră SEO
 • vă îngrijorați că resursa poate fi sancționată (din cauză metodelor necinstite de promovare)
 • doriți să determinați punctele slabe ale site-ului

Echipa de specialiști SEO, de la Studio Webmaster, posedă o experiență de lucru de 10 ani în realizarea auditului magazinelor online, site-urilor web corporative și comerciale. Adresându-vă la noi, dumneavoastră veți primi nu doar o analiză SEO calitativă, dar și instrucțiuni detaliate referitor la cum pot fi eliminate anumite probleme de pe site-ul dumneavoastră web.

Ce date sunt necesare pentru efectuarea unui website audit integral?

Pentru a determina termenul și costul audit site seo, specialistul nostru are nevoie de informații adiționale, pentru a analiza situația mai detaliat. Conform regulilor înainte de analiza site-ului, cerem clientului:

 • să descrie succint esența problemei, care trebuie rezolvată
 • oferirea accesului (în mod de vizitator) la serviciile analitice Google Analytics, Я.Метрика și altele, dacă acestea sunt conectate
 • oferirea accesului la panourile webmasterilor
 • dacă este – statistica poziției resursei web pentru un timp limitat, se anexează

 

În dependență de scopurile pe care și le propune clientul în fața auditului website, lista informațiilor cerute poate să varieze.

audit
 

De ce merită să comandați acest serviciu anume la noi?

Echipă profesionistă de analitici
Echipă profesionistă de analitici

Pentru ca auditul să fie într-adevăr informativ și util, noi implicăm în lucru nu doar specialistul în optimizare, dar întreaga echipă de specialiști, inclusiv conducătorul grupei, conducătorul departamentului SEO. Astfel, putem soluționa orice întrebare strategică.

Lucrăm fără șabloane
Lucrăm fără șabloane

Fiecare client este unic pentru noi, iar fiecare client este de neprețuit, de aceea abordăm individual fiecare proiect. Specialiștii noștri cunosc că într-un mic magazin online de cosmetică și un portal dimensional care se ocupă de vânzarea materialelor de construcție, greșelile trebuie căutate diferit. Respectiv, pentru fiecare site web, recomandările de rectificare a greșelilor vor fi diferite.

Noi nu o să vă lăsăm!
Noi nu o să vă lăsăm!

În serviciul auditului SEO al site-ului sunt incluse de la 3 la 10 ore de consultații pentru a face corectări. Dumneavoastră puteți personal să discutați cu specialistul care a efectuat auditul și să primiți recomandările de lucru, să aflați cum să includeți rectificările.

Sunteți mereu în contact cu specialistul în optimizare
Sunteți mereu în contact cu specialistul în optimizare

Pentru o comunicare operativă și memorarea exactă a sarcinii tehnice, oferim clienților noștri posibilitatea de a comunica direct cu specialistul în optimizare, care face analiza portalului. Noi evităm un lanț lung de manageri, pentru a minimaliza timpul de la momentul primirii T3 până la executarea lui și transmiterea către client.

Executarea proiectului în termen
Executarea proiectului în termen

Analiza SEO site presupune un plan exact de realizare a lucrărilor și este destul de simplu să calculăm timpul în care acesta va fi executat. Noi estimăm obiectiv și din timp, gradul de dificultate a proiectului, enunțăm termenul real și îl respectăm cu strictețe.

Keys-uri de succes
Keys-uri de succes

În spatele specialiștilor noștri în optimizare, se află zeci de seo website audituri de dificultate diferită. Majoritatea absolută a clienților care ni s-au adresat, au efectuat inclus rectificări pe site-ul lor, în conformitate cu recomandările noastre și au mărit traficul mai mult de 100%.

Comanda