+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Elaborarea aplicațiilor mobile

Dezvoltarea jocurilor iOS si Android la comanda

  1. Principala
  2. Servicii
  3. Elaborarea aplicațiilor mobile
  4. Dezvoltarea jocurilor pentru iOS si Android

Elaborarea jocurilor pentru IOS și Android

Studio Webmaster propune un ciclu complet de elaborare a jocurilor mobile pentru Android și iOS. După numărul de instalări, ele depășesc considerabil analogii lor, iar timpul și resursele financiare investite sunt mult mai mici. Astfel, creare jocuri pentru android si ios reprezintă niște investiții de capital profitabile acum și în termen lung, deoarece numărul posesorilor de smartphone e în continuă creștere.​

Ciclul de elaborare

Comanda

Analiză
01
Analiză

Profiturile unor jocuri ajung la milioane și miliarde, dar obținerea unui asemenea succes este însoțită de o analiză aprofundată a pieții, concurenților și a publicului țintă. După lansarea jocului, este important să analizăm la timp dinamica acestuia, pentru a pune corect accentele și a o dezvolta în direcția corectă.

Lucrări de proiectare
02
Lucrări de proiectare

Ele se realizează pe baza unei sarcini tehnice, care conține descrierea scurtă a subiectului, mecanica aproximativă. Prototipul este stadiul intermediar dintre idee și jocul realizat. El se testează, se perfecționează, iar apoi se creează un document de proiectare a jocului, în care se înscriu caracteristicile finale de la A la Z.

Design
03
Design

Lucru asupra graficei depinde de obiectivele stabilite și rezultatul dorit (2D/3D). În proces pot fi implicați game-designeri, artiști 2D și 3D, animatori și alți specialiști, ca designul jocului să fie unul coerent și complet.

Scrierea jocului
04
Scrierea jocului

Acesta este un proces captivant și artistic, indiferent de toate nuanțele tehnice. Dumneavoastră veți putea participa la el împreună cu specialiștii: să fiți prezenți la întâlnirile cu designerii, să comentați lucrul realizat, să participați la sprinturi și multe altele.

Testare
05
Testare

Aceasta este etapa de rectificări. Noi depistăm bag-urile și greșelile, iar dacă acestea sunt – le eliminăm. Este evaluată funcționalitatea jocului, productivitatea, gameplay-ul, setarea modulelor de monetizare și feedback, protecție împotriva hacking-ului.

Suport
06
Suport

Ca orice alt produs IT, jocul mobil creat pentru android și ios are nevoie de suport tehnic. Noi asigurăm suportul tehnic al clienților 24/7, ajutăm operativ în pregătirea actualizărilor și realizăm orice sarcini cu caracter tehnic.

Căror cerințe trebuie să corespundă jocul pentru a avea succes?

iOs

Grafică de calitate

Am depășit deja perioada jocurilor de 8 și 16 biți, iar utilizatorii moderni doresc să vadă pe ecranele gadgeturilor lor o imagine reală, o schimbare invizibilă a cadrelor, detalii și obiecte mici bine accentuate și o imagine atrăgătoare. Designerii noștri balansează iscusit între estetică și cerințele de sistem, ca rezultatul să corespundă cu stilul general și gameplay-ul jocului și cel mai important, să fie pe placul consumatorului – posesorul dispozitivelor mobile.

Un gameplay care atrage

Ați avut oare cazuri când spuneați: ,,Încă 5 minute și închid”, ,,Trec încă un singur nivel și la sigur închid!”? Așa și arată un gameplay atrăgător, care inițial atrage, iar apoi ține din strâns utilizatorul. Noi ne gândim la un subiect interesant, o mecanică unică, care dintr-odată va depăși jocurile similare de pe piață.

 
Interfețe comode

Principala diferență între dezvoltarea jocurilor mobile pentru iOS și Android și pe desktop este că mecanica interesantă și uneori complexă trebuie combinată cu controale simple și intuitive. Cu această ,,intuitivitate'' vom schimba butoanele W-S-A-D cu care s-au deprins toți gamerii și altele. Cei care vom instala joaca dumneavoastră, vor putea controla personajele cu ușurință și interacționa cu mediul înconjurător.

Performanță tehnică

Un produs mobil fabulos – un joc cu un subiect interesant, control ușor și funcționare stabilă. Accidentele sistematice și bag-urile nu vor bucura fanii dumneavoastră. De aceea, noi lucrăm foarte atent asupra părții tehnice, efectuăm numeroase testări și doar fiind siguri de stabilitatea totală, prezentăm unui public larg jocul mobil.

Avantajele comandării unui joc mobil la compania Studio Webmaster

Start rapid

Noi nu întindem procesul de creare joc pentru android si ios pe ani întregi, dacă termenul real este de 3-4 luni (în dependență de nivelul de dificultate). Comandând un produs IT la noi, dumneavoastră primiți un lucru complex, bazat pe rezultat, de la idee până la amplasarea jocului pe Google Play Market sau AppStore și suportul viitor.

Grafică minunată

Noi ne mândrim că în echipa noastră lucrează designeri și artiști profesioniști. Ei pictează lumile în care pătrunzi și te scufunzi în totalmente. Estetica, dinamica și simțul realității nu lasă indiferent nici cel mai exigent utilizator.

Realizarea oricăror idei

Dacă aveți o idee, noi o vom transpune perfect în realitate și vom compune game-designul. Dacă ideea este legată de monetizare, nu e o problemă! Noi vom implementa orice mecanică în procesul de elaborare și vom creare jocuri pentru android si ios care va câștiga bani reali pentru dumneavoastră.

Comanda