Aveți întrebări?
Comanda un apel
  1. Principala
  2. Recenzii video

Recenzii video ale clienților noștri

PAVEL ZINGAN
PAVEL ZINGANFondatorul Mr.One

“Mai mult de 20 de ani comand site-uri pe Internet. De data aceasta am ales Studio Webmaster, deoarece pentru mine este importanta nu doar creare website professional, ci si un suport stabil în procesul de dezvoltarea site-ului. Webmaster este o companie care, în primul rând, va asigura stabilitatea site-ului pentru o lungă perioadă de timp dupa dezvoltare web.

Lucrand impreuna deja dupa cateva ani de la finisarea crearea site-ului, pot sublinia urmatoarele: problemele inevitabile care apar în timpul lansarii fiecarui proiect nou se rezolvau în cel mai scurt timp, chiar si în weekend. De aceea, cu mare placere, voi continua sa lucrez cu Webmaster, mai mult de atat, am facut deja o comanda pentru dezvoltarea al doilea site media si crearea CRM”.

ALEXANDRU GUTIUM
ALEXANDRU GUTIUMCo-proprietarul Centrului comercial Alfa City Mall

“Alfa City Shoping Mall — Acesta este un mare centru comercial din sectorul Buiucani. În procesul de lansare a unui astfel de proiect la scară largă, am căutat mult și cu atenție partenerii pentru promovarea pe Internet și pentru a atrage clienți potențiali. Am contactat Studio Webmaster cu sarcini "de urgență" care necesitau să fie finisate într-un timp foarte scurt.

De ce am decis să lucrăm anume cu Studio Webmaster? Ne-a plăcut echipa - persoane tinere și energice care își cunosc afacerea și îndeplinesc cu profesionalism și la timp toate sarcinile stabilite. Am creat un parteneriat de încredere, prin urmare, am luat o decizie cu privire la cooperarea continuă numai cu Studio Webmaster”.

ALLA ARABADJI
ALLA ARABADJIManagerul companiei ARABADJI

“Când ne-am decis să cream website, am realizat clar că avem nevoie de o echipă de profesioniști care ar putea să ne ajute la crearea stilului de brand, a site-ului și a tuturor aplicațiilor necesare. După ce am studiat piața serviciilor de publicitate din Chișinău, am ales Studio Webmaster din mai multe motive.

În primul rând, băieții reacționează rapid la toate întrebările și sunt întotdeauna gata meargă în întampinare. În al doilea rând, ei sunt profesioniști care își desfășoară activitatea clar și la timp. Echipa de designeri a companiei Studio Webmaster a creat o identitate corporatista pentru brandul nostru, care este interesantă pentru noi și corespunde tuturor cerințelor pieței moderne de îmbrăcăminte pentru femei. Vreau să-mi exprim recunoștința profundă față de companie pentru furnizarea serviciilor de calitate”.

AMIR ROITMAN
AMIR ROITMANFondatorul KMB

“Compania Webmaster Studio a învățat să facă toate procesele în etape, de la început până la sfârșit. Este foarte ușor să lucrezi cu ei, au o echipă puternică. Te înteleg foarte bine și iți dau recomandările potrivite.

Când creați un site web, cel mai important lucru este calitatea și poziționarea corectă a produsului dumneavoastră. Din echipa Studio Webmaster fac parte anume acei specialiști care sunt organizați, pot construi un concept rapid și eficient a campaniei de marketing, de la început până la sfârșit. Colaborăm de foarte mult timp și am reușit să devenim prieteni. Webmaster este o companie orientată spre client, deschisă, sociabilă. Echipa chiar este foarte cool!”.

OLEG GOLITA
OLEG GOLITAProprietarul clubului mafia.md

“Clubul nostru are deja 8 ani și eu înțelegeam că avem nevoie de servicii promovare online, pentru că anume ele trebuie să ne aducă mai mulți clienți. Partenerul meu de afaceri mi-a recomandat să mă adresez companiei Studio Webmaster. Chiar din primele etape de colaborare a devenit clar că este o echipă profesionistă și responsabilă, căreia îi putem încredința sarcini serioase.

În ziua de azi, clubul nostru deține trei site-uri web, landing-uri unice care au fost create în cel mai scurt timp. Suportul permanent din partea Studio Webmaster ne permite să fim liniștiți, știind că site-urile noastre ne aduc clienți.”

EUGEN PIVOVARCIUC
EUGEN PIVOVARCIUCFondatorul Imperia

«Acum 6 ani, sa stabilit scopul - schimbarea Moldovei. A fost o idee de creare a unei platforme crowdfunding. Principala problemă a fost că în Moldova dezvoltarea unui start-up nu este deloc ușoară. Am avit nevoie de 5 ani pentru a aduna toate gândurile și ideile într-un singur întreg. A fost important să găsim o echipă de specialiști care ar reuși să pună în aplicare acest proiect, făcând ca ideile noastre să devină realitate.

Și am găsit o astfel de echipă - Studio Webmaster nu este doar o companie cu principii și obiective comerciale, este o familie. Suntem recunoscători pentru cooperare, abordarea lor individuală asigură eficiența rezultatelor».

Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua universul internetului - profiturile cresc iar munca va fi mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit
call
Aveți întrebări?
Comanda un apel