+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Automatizarea proceselor de afaceri

Sisteme ERP. Implementare ERP în Chișinău, Moldova

  1. Principala
  2. Servicii
  3. Automatizarea proceselor de afaceri
  4. Sistemul ERP

Ce înseamnă ERP?

Comanda

Odată cu creșterea companiei, apar tot mai mulți colaboratori, clienți și vânzări. Memorarea și verificarea proceselor de lucru devine din ce în ce mai dificilă. De exemplu, puteți uita să telefonați clientul înapoi, să expediați factura sau livrarea să nu fie efectuată la timp. Mai târziu, aceste greșeli se vor manifesta negativ asupra loialității și venitului companiei.

Entreprise Resource Planning este sistemul orientat spre gestiunea și controlul tuturor resurselor companiei. Cu ajutorul acestui program, putem cu ușurință diviza sarcinile între departamente și colaboratori.

Sistemele informaționale ERP sunt concepute pentru gestionarea vânzărilor, personalului și a contabilității. De asemenea, acestea cuprind depozitul și raportul financiar, fluxul de documente electronice, asigurând funcționarea automatizată a proceselor de afaceri de bază.

Când personalului de la conducere îi vine dificil să controleze lucrul tuturor reprezentanților din întreprindere, înseamnă că este indispensabilă elaborarea și implementare unui sistem ERP. El va răspunde în totalmente sarcinilor și necesităților companiei dumneavoastră, ceea ce va aduce la un nou nivel de profit.

De ce companiile optează pentru automatizarea afacerii?

Conform statisticii, aproximativ 50% din clienți simt avantajele introducerii tehnologiilor chiar din prima jumătate a anului, iar mai mult de 90% din companie observă creșterea considerabilă a eficienței proceselor de afaceri. Abordând corect elaborarea sistemului ERP, dumneavoastră obțineți profitul prognozat, în valoare de 100%.

  • Îmbunătățirea eficienței procesului de producție
  • Simplificarea principalelor procese de afaceri
  • Simplificarea întocmirii rapoartelor
Deosebirea sistemului ERP

Programul dat reprezintă o soluție complexă, care include sistemul HRM și CRM. Astfel, nu veți avea nevoie să elaborați suplimentar software-ul pentru vânzări și gestionarea personalului.

Comanda
erp

Avantajele implementare unui sistem ERP individual

01 / 04

Permite obținerea informațiilor actuale în timp util și luarea deciziilor corespunzătoare de gestiune.

02 / 04

Minimalizează influența factorului uman: sunt evitate greșelile ce pot apărea din cauza introducerii manuale a datelor.

03 / 04

Eliberează personalul de sarcinile de rutină și oferă posibilitatea de a petrece mai mult timp cu clienții, de a crește loialitatea lor față de organizație.

04 / 04

Permite schimbul rapid de informații între departamente și colaboratori. Datorită organizării corecte a lucrului cu clienții, crește volumul de vânzări și profit.

Când e necesară automatizarea proceselor de afaceri?

La începutul dezvoltării active, compania crește incontrolabil: apar posturi, departamente și structuri noi. Are loc redistribuirea sarcinilor între lucrători. Când devine dificil să înțelegem cine și pentru ce răspunde, și în special, cât de eficient, înseamnă că e timpul să introducem sistemul ERP.
Dumneavoastră obțineți o abordare complexă a organizației și a activității întreprinderii. De asemenea, în sistemul informațional se regăsește un instrument puternic de analiză a proceselor la toate nivelurile, ceea ce oferă conducerii controlul total asupra situației.
Acest tip de soluții IT sunt necesare pentru întreprinderile mari și mijlocii, în special în partea de producție. Pentru afacerile mici, ele nu sunt atât de necesare.

Comanda