+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
Automatizarea proceselor de afaceri

Implementare sisteme ERP in Chisinau, Moldova

 1. Principala
 2. Servicii
 3. Automatizarea proceselor de afaceri
 4. Sistemul ERP

Ce înseamnă implementare ERP?

Comanda

Odată cu creșterea companiei, apar tot mai mulți colaboratori, clienți și vânzări. Memorarea și verificarea proceselor de lucru devine din ce în ce mai dificilă. De exemplu, puteți uita să telefonați clientul înapoi, să expediați factura sau livrarea să nu fie efectuată la timp. Mai târziu, aceste greșeli se vor manifesta negativ asupra loialității și venitului companiei.

Entreprise Resource Planning este sistemul orientat spre gestiunea și controlul tuturor resurselor companiei. Cu ajutorul acestui program, putem cu ușurință diviza sarcinile între departamente și colaboratori.

Sistemele informaționale ERP sunt concepute pentru gestionarea vânzărilor, personalului și a contabilității. De asemenea, acestea cuprind depozitul și raportul financiar, fluxul de documente electronice, asigurând funcționarea automatizată a proceselor de afaceri de bază.

Când personalului de la conducere îi vine dificil să controleze lucrul tuturor reprezentanților din întreprindere, înseamnă că este indispensabilă elaborarea și implementare unui sistem ERP. El va răspunde în totalmente sarcinilor și necesităților companiei dumneavoastră, ceea ce va aduce la un nou nivel de profit.

Principiile fundamentale ale sistemului ERP:

 • ERP este un sistem integrat tranzacțional
 • Funcționează online
 • Centralizat pentru toți angajații companiei, suportă module suplimentare încorporate.
 • Consolidarea tuturor modulelor erp programului
 • Сross-platform: funcționează pe diferite sisteme de operare și servere
 • Există posibilitatea unei structuri verticale și orizontale de acces ierarhic
De ce companiile optează pentru automatizarea afacerii?

Conform statisticii, aproximativ 50% din clienți simt avantajele introducerii tehnologiilor chiar din prima jumătate a anului, iar mai mult de 90% din companie observă creșterea considerabilă a eficienței proceselor de afaceri. Abordând corect elaborarea sistemului ERP, dumneavoastră obțineți profitul prognozat, în valoare de 100%.

 • Îmbunătățirea eficienței procesului de producție
 • Simplificarea principalelor procese de afaceri
 • Simplificarea întocmirii rapoartelor
Deosebirea sistemului ERP

Programul dat reprezintă o soluție complexă, care include sistemul HRM și CRM. Astfel, nu veți avea nevoie să elaborați suplimentar software-ul pentru vânzări și gestionarea personalului.

Comanda
erp

Ce module de sistem ERP dezvoltăm

Specificarea activității companiilor implică dezvoltarea și implementarea diferitelor module erp ale sistemului. Specialiștii Studio Webmaster încă la etapa de elaborare a lucrărilor tehnice precizează cu atenție toate modulele elaborate, precum și descrie toate procesele de afaceri.

Studio Webmaster dezvoltă următoarele module de sisteme erp:

CRM

Managementul achizițiilor

Gestionarea inventarului

Planificarea materialelor

Depozit

Managementul personalului

Business Analytics

Raport financiar

Cum este determinat prețul sistemului ERP

Având în vedere specificul implementării unui sistem automatizat pentru fiecare întreprindere, prețul implementării sistemelor erp este întotdeauna diferit. Acest lucru se datorează unui număr mare de factori.

Costul software-ului

Principalii factori care influențează prețul creării software-ului erp sunt numărul de module dezvoltate, precum și alegerea între un șablon finit sau o dezvoltare ERP unică.

Costul licenței

Numărul de licențe achiziționate va afecta în mod direct costul implementării sistemului erp. Companiile mari pot achiziționa 50 de licențe erp sau mai mult, dar dacă aveți o afacere mică sau medie, cumpărarea mai puține licențe în timpul etapei de integrare vă poate economisi bugetul.

costul serverului

Un server puternic este necesar pentru funcționarea stabilă a sistemului ERP.

Costul implementării sistemului ERP

Un factor de cost destul de complex, deoarece prețul serviciilor programatorilor este întotdeauna individual și depinde de complexitatea implementării proiectului.

 • Numărul de locuri de muncă necesare pentru automatizare;
 • Complexitatea proceselor de afaceri ale organizației;
 • Cantitatea și complexitatea cerințelor clientului;

Avantajele creării unui sistem ERP

Răspunzând la întrebarea dacă erp are nevoie de un sistem de afaceri dezvoltat de la zero, cu siguranță răspunsul va fi evident, da, desigur.

La urma urmei, un singur sistem erp face posibilă nu numai automatizarea și structurarea procesului de lucru de rutină a tuturor departamentelor, dar, de asemenea, analiza tuturor proceselor cu mare precizie, care, ca urmare, afectează creșterea profiturilor companiei cu 25-40%.

Într-o măsură mai mare, avantajul sistemului de contabilitate ERP este consecința directă a principiilor și structurii cheie:

 • O singură bază de date informațională a întreprinderii care are un impact pozitiv asupra eficienței interacțiunii angajaților din toate departamentele;
 • Toate informațiile din Baza de date a sistemului erp sunt acumulate în mod constant și, dacă este necesar, decizia este emisă sub formă de rapoarte;
 • Îmbunătățirea eficienței angajaților prin automatizarea și standardizarea întregului flux de lucru;
 • Oferă posibilitatea de a lucra de la distanță;
 • Oferă control complet atât asupra fiecărui angajat, cât și asupra întregului departament;
 • CRM facilitează capacitatea de a analiza și de a construi previziuni, ceea ce, la rândul său, sporește eficiența soluției, reducând astfel costurile;
 • Sistemul CRM are instrumentele necesare pentru a lucra cu personalul: motivație, formare, Managementul loialității și așa mai departe;
 • Îmbunătățește în mod semnificativ securitatea informațiilor corporative prin delimitarea accesului, utilizarea protecției criptografice și așa mai departe;
 • Posibilitatea implementării treptate fără a încălca integritatea companiei;
 • Scalabilitate în funcție de structura organizațională a organizației;
Când e necesară automatizarea proceselor de afaceri?

La începutul dezvoltării active, compania crește incontrolabil: apar posturi, departamente și structuri noi. Are loc redistribuirea sarcinilor între lucrători. Când devine dificil să înțelegem cine și pentru ce răspunde, și în special, cât de eficient, înseamnă că e timpul să introducem sistemul ERP.
Dumneavoastră obțineți o abordare complexă a organizației și a activității întreprinderii. De asemenea, în sistemul informațional se regăsește un instrument puternic de analiză a proceselor la toate nivelurile, ceea ce oferă conducerii controlul total asupra situației.
Acest tip de soluții IT sunt necesare pentru întreprinderile mari și mijlocii, în special în partea de producție. Pentru afacerile mici, ele nu sunt atât de necesare.

Comanda
Cu acest serviciu de asemenea se comanda:

🔎FAQ: Întrebări frecvente privind dezvoltarea sistemului ERP

① Ce este un sistem ERP❓

🗹 Sistemul ERP este un software informațional, al cărui scop principal este planificarea resurselor întreprinderii.

⓶  Ce sisteme ERP există❓

🗹 
 1. Managementul personalului ERP
 2. ERP al departamentului de producție
 3. Activități financiare ERP
 4. Întreprindere comercială ERP
 5. Contabilitate ERP

③  De ce ai nevoie de un sistem ERP❓

🗹 Sistemul ERP vă permite să creați o bază de informații unificată, care analizează și înregistrează toate diviziile companiei.

⓸  Ce determină prețul unui sistem ERP❓

🗹  Prețul unui sistem ERP este întotdeauna individual și depinde în mare măsură de complexitatea funcționalității dezvoltate, de timpul petrecut pentru testare și implementare.