+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
Servicii de marketing

Comandați promovarea publicității pe Youtube

 1. Principala
 2. Servicii
 3. Servicii de marketing
 4. YouTube publicitate

Publicitate pe Youtube

Comandă

Publicitatea pe Youtube este una dintre cele mai eficiente modalități de a transmite oferta companiei dvs. potențialilor dvs. clienți și de a-i încuraja să ia măsuri utile plasând anunțurile dvs. video pe cel mai mare site de găzduire video din lume, cu o vizită de 1,5 miliarde în fiecare zi. Lansarea publicității pe Youtube este potrivită pentru companiile pentru promovarea brandingului, precum și pentru acele firme a căror bază de clienți este destul de extinsă.

Pentru startup-uri și companii noi, promovarea prin plasarea publicității lor pe Youtube îi va ajuta să se prezinte unui public larg și diversificat într-un timp scurt, iar publicitatea video va ajuta la demonstrarea întregului potențial al produselor lor pentru bunuri și servicii specifice nișei. Youtube oferă o oportunitate de a realiza acest lucru pentru un cost relativ profitabil de publicitate pe găzduirea video.

De ce este atât de eficientă publicitatea pe Youtube?

Având în vedere faptul că conținutul video în fiecare zi crește traficul uneori și și-a depășit de mult concurenții, publicitatea pe Youtube vă va ajuta să vă faceți publicitate companiei printr-o descriere evidențiată, interesantă și neobișnuită, la fel cum videoclipul este un format ideal pentru a vă realiza imaginea. Anunțurile video setate profesional pe Youtube vor face marca dvs. recunoscută și de asemenea, vor crește cererea pentru oferta companiei.

Oportunitățile colosale de publicitate pe Youtube oferă următoarele avantaje:

Plata pentru rezultat
Prețul publicității video depinde în totalitate de performanța sa. Găzduirea video percepe prețul numai dacă utilizatorul a văzut cea mai mare parte a videoclipului publicitar.

Analiza rezultatelor
Youtube oferă date statistice detaliate cu privire la publicul care urmărește anunțul dvs. și modul în care îl realizează și, analizând aceste date, putem înțelege cu încredere ce trafic va fi cel mai benefic pentru dvs. și le putem oferi clienților noștri rapoarte lunare despre munca depusă.

Eficacitate socială
Acei utilizatori cărora le place conținutul dvs. vor spune cu siguranță prietenilor lor despre acesta și se vor abona la dvs., ceea ce va oferi un avantaj în comunicarea ulterioară pe teritoriul lor.

Ajungeți la o gamă largă de utilizatori
Abundența diferitelor gadgeturi oferă o oportunitate de a ajunge la un public foarte diversificat, ceea ce face posibilă promovarea unui număr imens de bunuri și servicii în direcții diferite.

sochial
 

Complex de lucrări privind configurarea și plasarea publicității pe Youtube

Configurarea unei campanii publicitare Youtube
01
Configurarea unei campanii publicitare Youtube

Organizarea profesională a structurii campaniei publicitare, distribuirea grupurilor și subgrupurilor. Configurarea afișării anunțurilor YouTube: regiune, oră, interese, direcționare, reorientare.

Filtrarea publicului
02
Filtrarea publicului

Configurăm o campanie publicitară astfel încât să fie vizibilă doar pentru potențialii utilizatori ai anunțului dvs. video (vârstă, interese, educație, sex).

Configurarea bugetului și analiza cheltuielilor
03
Configurarea bugetului și analiza cheltuielilor

Elaborarea unui buget pentru o campanie publicitară pe baza datelor analizei statistice, precum și a limitelor tarifelor pentru a găsi cea mai profitabilă strategie, ținând cont de capacitățile dvs.

Configurarea analizelor
04
Configurarea analizelor

Configurarea Google Analytics și conectarea la toate sistemele de publicitate. De asemenea, stabilirea obiectivelor de analiză pentru analiza acțiunilor utile efectuate pe resursa dvs. web.

Urmărirea și ajustarea sumelor licitate
05
Urmărirea și ajustarea sumelor licitate

Control zilnic și dacă este necesar, ajustarea tarifelor campaniei publicitare postate pe Youtube în conformitate cu planul aprobat

Urmărirea impresiilor
06
Urmărirea impresiilor

Control constant asupra afișării anunțurilor video și pe baza analizei, modificarea numărului de afișări pe baza programului aprobat.

Analiza eficienței afișajului
07
Analiza eficienței afișajului

Evaluarea eficacității afișării videoclipurilor publicitare. Efectuarea de modificări la timp pentru a reduce ratele de respingere și pentru creșterea CTR.

Raport lunar
08
Raport lunar

Colectarea statisticilor și pregătirea unui raport privind campaniile publicitare plasate, care include următoarele informații despre numărul de vizite și afișări, costurile campaniei publicitare, obiectivele atinse și alte date statistice.

youtube-ads

Anunțurile grafice
Anunțul este afișat pe pagina principală a găzduirii videoclipului în partea dreaptă a videoclipului vizualizat deasupra listei de videoclipuri recomandate, pe site-urile partenere, precum și în aplicațiile situate în rețeaua de display Google.

Avantaj:

 • Anunțurile dvs. vor fi afișate numai cu acele videoclipuri care sunt interesante pentru utilizator;
 • Posibilitatea reglementării independente a costului publicității contextuale YouTube și a plății acesteia numai în cazul vizionării unui videoclip;
 • Nu există restricții privind durata videoclipului, ceea ce vă permite să furnizați o cantitate nelimitată de informații despre produsele / serviciile dvs.

youtube-ads

Anunț video care nu poate fi închis
Acest tip de anunț apare înainte, în mijlocul sau după vizionarea unui videoclip pe care l-ați inclus. Când vizionează, după 5 secunde, utilizatorul are dreptul să sară peste reclamă făcând clic pe butonul corespunzător și să revină la vizionarea videoclipului principal.

Avantaje;

 • Utilizatorul va vizualiza în orice caz videoclipul publicitar, chiar dacă nu este interesat de acesta;
 • O mare acoperire a publicului;
 • Ajută la creșterea gradului de conștientizare a brandului;
 • Se percepe o taxă numai dacă utilizatorul a vizionat mai mult de 30 de secunde de videoclip sau doar dacă videoclipul este mai scurt de 30 de secunde.

youtube-ads

Videoclipuri cu lipsă de oportunități de trecere
Un astfel de anunț video de pe youtube afișează fără posibilitatea de a trece, pe care utilizatorul trebuie să îl vizualizeze înainte de a începe, în mijlocul sau la sfârșitul videoclipului principal.

Beneficii:

 • Utilizatorul, în orice caz, pentru a vizualiza un videoclip promoțional, chiar dacă el nu este interesat;
 • Ajută la creșterea gradului de conștientizare a mărcii.

youtube-ads

Screensaver pentru anunțuri
Videoclipuri scurte (6 secunde) pe care utilizatorul ar trebui să le vadă înainte de a viziona videoclipul principal.

Avantaj;

 • Nu există nicio opțiune de a omite videoclipul promoțional;
 • Anunțurile video ca acestea ajută la creșterea gradului de cunoaștere a brandului.

De ce nouă ni se încredințează

01 / 04
Rezolvăm sarcini specifice

Studio Webmaster lucrează la un anumit obiectiv. Dacă sarcina este de a crește vânzările, nu vom afișa un grafic sec despre traficul atras de site, ci vom respecta cu strictețe obiectivul stabilit.

02 / 04
Transparența în muncă

Toate companiile de publicitate pe care le conducem și le înființăm, precum și costurile sale financiare, sunt sub controlul dumneavoastră. Oferim rapoarte transparente într-o limbă pe care o înțelegeți.

03 / 04
Cooperăm cu întreprinderi mari și mici

Webmaster Studio funcționează nu doar cu branduri mari, dar ajutăm și întreprinderile mici și mijlocii să crească. Când înființăm o companie de publicitate, ne adâncim în specificul afacerii și abia după aceea ne apucăm de treabă.

04 / 04
Oferim o echipă de profesioniști talentați

Fiecare proiect de înființare și întreținere a unei companii de publicitate youtube are un manager de cont și un manager de proiect care controlează actualitatea și coordonarea acțiunilor.

Comanda