Webmaster
+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Noi dezvoltam

Crearea site-urilor în Chișinău și Moldova la comandă

NOTORIUM TRADEMARK AWARDS

Trofeul Notorium 2017, Medalia de Aur Notorium 2018

MARCA COMERCIALĂ A ANULUI

Medalie De Aur 2016, Medalie De Aur 2017

CEL MAI BUN ANGAJATOR AL ANULUI

Conform Studiului anual realizat de AXA Managment Consulting - 2017, 2018

Studio Webmaster suntem înt-adevăr universul!
We are Studio WebmasterMai multe despre noi

Vă sălută Studio Webmaster. Noi ajutăm clienții să obțină nivel cel mai înalt în afaceri.

Compania noastră IT se ocupă de elaborarea site-urilor web în Chișinău de nivele diferite de dificultate – de la cele mai simple pînă la cele mai complexe. Design individual, promovarea efectivă, dorința de a obține noi victorii – toate acestea sunt parte din ceea ce oferă echipa noastră. Noiprimim solicitări de la clienți care au obosit de template-uri banale, învechite și care au dorința de a depăși limite obișnuite a posibilităților sale.

Doriți să rezolvați probleme în afacerea Dvs? Atunci urgent aveți nevoie de un site nou de la compania StudioWebmaster, care va cuceri utilizatorii cu creativitatea și raritatea sa. Clienții noștri devin lideri a pieții extrem de rapid pentru că au încredere în cei mai buni îm domeniul IT. Noi vom deveni un prieten devotat pe calea de a obține scopul dorit.

Lăsați dubii la o parte și haideți să începem o noua călătorie împreună!

6385CUVUNTE ÎN PROMOVARE
1003PROIECTE REALIZATE
51ANGAJAȚI ÎN CADRUL COMPANIEI
Maxi Lash boutique
Maxi Lash boutique
WEBSITE DESIGN

Pe toate paginile site-ului a fost aplicat meniul vertical care este format din categorii delimitate și subcategorii (în caz de necesitate). Când faceți clic pe logotip, utilizatorul site-ului, din orice pagină a site-ului, ajunge la pagina principală. Funcționalitatea și aspectul antetului site-ului este aceleași pe toate paginile. Specialiștii Studio Webmaster au dezvoltat designul adaptiv al site-ului, făcându-l disponibil pentru dispozitivele mobile.

Preț de la 800 €

Dalmors-Grup
Dalmors-Grup
WEBSITE DESIGN

Pe pagina principală a fost descrisă compania și sunt descrise avantajele pe care le oferă «Dalmors Grup» pe piața din Moldova. De asemenea, catalogul este încadrat în pagina principală și conduce imediat către produsele corespunzătoare. Mai jos este adăugat un diapozitiv cu mărfurile recomandate și butoanele "adaugă în coș". Experții au implementat toate instrumentele unui magazin online, complet funcționabil. În acest mod, utilizatorii pot realiza o comandă rapidă de pește ambalat, direct la domiciliu. În rezultat, clientul a obținut nu doar o prezentare profesionistă pe internet, dar și toate avantajele unui magazin online rentabil.

Preț de la 800 €

Atrium
Atrium
WEBSITE DESIGN

A fost creat un design adaptiv, luând în considerare dorințele și preferințele clientului. Video-ul, un tur 3D și butoanele necesare au fost introduse. De asemenea, a fost implementat un formular de feedback și harta Google. Pe pagina principală au fost adăugate blocuri pentru informații, în baza sarcinilor particulare ale clientului. Secțiunea "Centrul comercial" este reprezentată de o listă drop-down de 6 categorii în care utilizatorul poate găsi informațiile necesare și poate vedea fotografii de înaltă calitate pe pagini detaliate.

Preț de la 800 €

Mafia.md
Mafia.md
WEBSITE DESIGN

Au fost introduse: antetul site-ului cu logo-ul Mafia.md și un meniu pop-up. Conținutul structurat vă permite să vă familiarizați cu regulile jocului, avantajele mafiei, echipa Mafia.md, prețurile și recenziile clienților. Introducerea feedback-ului și a mini-blogului au fost, de asemenea, sarcini esențiale care au fost realizate cu succes. În final, clientul a obținut un landing page, complet funcțional pentru promovarea propriei afaceri.

Preț de la 400 €

Qiwi
Qiwi
WEBSITE DESIGN

S-a elaborat un design adaptiv, în conformitate cu toate dorințele și cerințele clientului. În partea dreaptă, un formular de feedback «Aveți întrebări?» Pe pagina principală a fost adăugat un slide cu fotografii de înaltă calitate și un buton "mai mult", care duce la pagina "Despre noi". În partea de jos a paginii principale a fost adăugat un buton "acces la pagină" pentru punga QIWI. La finalul colaborării, clientul a primit site web de calitate care reflectă toate serviciile și avantajele companiei.

Preț de la 800 €

Pollytest
MOBILE APP DEVELOPMENT
Pollytest
Kartolino Art
MOBILE APP DEVELOPMENT
Kartolino Art
Rupor4you
MOBILE APP DEVELOPMENT
Rupor4you
Studentus
MOBILE APP DEVELOPMENT
Studentus
Hyundai Testing
MOBILE APP DEVELOPMENT
Hyundai Testing
Servicii efectuate special pentu Dvs.
Detalii
synes_e1e3.svg
Crearea site-urilor

Noi elaborăm pagini stilizate la comandă, folosind echipament și tehnologii cele mai noi. Site reprezentativ, e-shop, landing page, blog personal - acestea nu sunt toate categorii de servicii acordate. Specialiștii noștri vă vor ajuta să ajungeți drept la stele și vă vor arăta drum cel mai scurt pînă la succes.

4mxn1lm89e.svg
Web-design

Doriți ca site-il Dvs să devină vestit nu numai în Moldova dar și în întreg univers? Pentru Studio Webmaster nu este nimic imposibil. Noi putem propune clienților design excepțional, elaborarea logo-urilor memorabile, utilizarea tehnologiilor 3D, soluții inovatoare și multe alte.

sa9fsgho32.svg
Teritoriu SEO

După elaborarea site-ului superb este obligatoriu de îl plăsa în rețea, de îl face vestit și recunoscut. Acestea lucruri și fac specialiștii noștri SEO. Completarea paginii cu content interesant , ridicarea în TOP, interacțiunea cu internet-mediu, respectarea termenilor – acestea nu sunt toate avantajele noastre. Noi vom face site vestit cu mult mai rapid decît credeți Dvs.!

zzxc91dass.svg
Aplicații mobile

Noi suntem siguri că smartphone-uri este viitorul nostru. Iată de ce este foarte important de elaborat alicație mobilă care va cuceri utilizatorii cu simplitatea în utilizare, cu culorile aprinse și originalitatea. Aici puteți face comandă la prețuri accesibile la specialiștii în domeniu care sunt primii din primii care se ocupă de elaborarea aplicațiilor mobile.

 • «PACIFIC MOTORS MOLDOVA» SRL
  "Pacific Motors Moldova" S. R. L. își exprimă mulțumiri și recunoștință profundă echipei "Studio Webmaster" pentru dezvoltarea profesionistă și suport a site-ului nostru. Ele sunt într-adevăr o echipă de profesioniști în domeniul dezvoltării site-urilor și promovare lor. Site-ul pe care ei ne-au creat este chiar mai bine decât am așteptat. Acest site combină aspectul profesional și eleganța de care aveam nevoie. Vă recomandăm serviciile acestei companii, cu siguranța "Studio Webmaster" va gasi cea mai eficienta soluție de care aveți nevoie.
  GHEORGHIEV VEACESLAV
  GHEORGHIEV VEACESLAV
  Director general
 • SRL "MAC STRO"
  Compania "BRV ISTCOM" SRL, a elaborat resursa online mac-stro.md . Suntem mulțumiți de serviciile oferite, angajații companiei "BRV ISTCOM" SRL, exact, rapid și detaliat au răspuns la întrebările tehnice. Am primit o internet resursă modernă și care este ușor de utilizat. Designul site-ului și sistemul de control au fost apreciate de către vizitatorii site-ului. Vă dorim succes în activitatea Dumneavoastră.
  TABANSCHII VLADIMIR
  TABANSCHII VLADIMIR
  Director
 • «Coca-Cola Imbuteliere Chisinau» SRL
  În cadrul Promoției de Crăciun, am avut ocazia să colaborăm cu compania Webmaster (ISTI Group SRL) pentru realizarea paginii web promoționale. Ținem să aducem mulțumiri companiei pentru realizarea proectului conform specificațiilor în termeni foarte restrînși și conform tuturor cerințelor brandului Coca Cola. Sperăm și pe viitor să avem colaborări fructuoase cu această companie.
  DIANA MÎNZAT
  DIANA MÎNZAT
  Șef adjunct de Marketing
 • S.A. «UNIC»
  Ne exprimăm aprecierea față de colaborarea companiei noastre, Societatea pe Acțiuni "Magazinul Universal Central "UNIC", cu compania "Studio Webmaster". Am ales să colaborăm cu compania "Studio Webmaster" în domeniul realizării Internet site-ului nostru, datorită calității deosebite a serviciilor prestate și a eficienței procesului de realizare a proiectului nostru. Totodată, "Studio Webmaster", prin profesionalismul membrilor săi, a oferit întodeauna suportul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru solicitările noastre legate de site-ul companiei. În concluzie, recomandăm compania "Studio Webmaster", ca fiind un colaborator profesionist și de încredere pentru orice companie cu care va relaționa, apreciem serviciile sale de calitate și flexibilitatea soluțiilor oferite care o diferențiază într-un mod favorabil de competitorii săi.
  SANDUȚA NATALIA
  SANDUȚA NATALIA
  Director
 • PRO IMOBIL GRUP
  Agenția Imobiliară "PRO IMOBIL GRUP" — este o companie modernă, dinamică, ce oferă o gamă largă de servicii de înaltă calitate. De la partenerii noștri, ne așteptăm aceeași abordare. După o selectare atentă, alegerea noastră s-a oprit la studioul de design "Studio Webmaster" și nu am dat greș. Profesionalismul și competența angajaților studioului ne-au permis să realizăm ideile noastre exact așa cum noi ne-am dorit. În timpul proiectării site-ului nostru a fost demonstrată o stăpânire excelentă a tuturor competențelor necesare pentru a crea o internet reprezentanță pe măsură a companiei noastre în rețeaua globală. Sperăm la o cooperare reușită în continuare.
  VLAD MUSTEAȚA
  VLAD MUSTEAȚA
  Directorul agenției
QiwiQiwi
ECBECB
Dalmors-GrupDalmors-Grup
AtriumAtrium
Recenzii video
ale clienților Studio Webmaster
PAVEL ZINGANFondatorul Mr.One

“Mai mult de 20 de ani comand site-uri pe Internet. De data aceasta am ales Studio Webmaster, deoarece pentru mine este importantă nu doar crearea unui site web, ci și un suport stabil în procesul de dezvoltare. Webmaster este o companie care, în primul rând, va asigura stabilitatea site-ului pentru o lungă perioadă de timp.

Lucrand împreuna deja după cateva luni de la finisarea site-ului, pot sublinia următoarele: problemele inevitabile care apar în timpul lansării fiecarui proiect nou se rezolvau în cel mai scurt timp, chiar și în weekend. De aceea, cu mare placere, voi continua să lucrez cu Webmaster, mai mult de atat, am făcut deja o comandă pentru dezvoltarea unui al doilea site media”.

Vezi toate recenziile video
PAVEL ZINGAN