+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ru En
Noi dezvoltam
App development | Website development | Branding & Design | Seo & Smm

Crearea site-urilor in Moldova la comanda

We are Studio WebmasterMai multe despre noi

Vă sălută Studio Webmaster. Noi ajutăm clientii să obțină nivel cel mai înalt în afaceri. Compania noastră IT se ocupă de servicii creare site web in Chisinau de nivele diferite de dificultate de la cele mai simple pînă la cele mai complexe. Design individual, promovarea efectivă, dorința de a obține noi victorii toate acestea sunt parte din ceea ce oferă echipa noastră. Primim cereri de creare site uri in Moldova de la clienti care sunt obosiți de șabloane triviale, învechite și care au dorința de a depăsi limite obișnuite a posibilitătilor sale.

Doriți să rezolvați probleme în afacerea Dvs? Apoi, aveți nevoie urgentă de a comanda crearea unui site web profesional de la compania Studio Webmaster, care va cuceri utilizatorii cu creativitatea și raritate. Clienții noștri devin lideri a pieții extrem de rapid pentru că au încredere în cei mai buni îm domeniul IT. Noi vom deveni un prieten devotat pe calea de a obține scopul dorit. Lăsați dubii la o parte și haideți să începem o noua călătorie împreună!

8350CUVINTE ÎN PROMOVARE
1123PROIECTE REALIZATE
53ANGAJAȚI ÎN CADRUL COMPANIEI
Shopshop
Shopshop
DEZVOLTAREA MAGAZINULUI ONLINE

Crearea unui site pentru shopshop.md

Dezvoltarea unui site personalizat pentru a crește vânzările și recunoașterea mărcii pentru ShopShop. Catalog de produse convenabil, căutare și filtrare, account personal, coș de cumpărături, opțiune de plată online - contribuie la funcționarea cu succes a magazinului online. În plus, față de funcționalitatea de bază, a fost implementată sincronizarea site-ului cu 1C, a adăugat capacitatea de a urmări starea comenzii, ceea ce creează un confort maxim în utilizarea site-ului.

Preț de la 800 €

Mester
Mester
DEZVOLTAREA SITE-ULUI WEB

Dezvoltarea unui site specializat pentru plasarea și căutarea anunțurilor printre maeștrii diferitelor profiluri.

Recenzii testate, sistem de rating, catalog convenabil de masterat, sistem de căutare și filtrare, vă permit să găsiți rapid specialistul potrivit. Disponibilitatea unui cont personal, sistemul de notificare, posibilitatea de chat direct și plata pentru serviciile online - face procesul de cooperare cât mai convenabil și mai productiv posibil

Preț de la 800 €

Daacdigital
Daacdigital
WEBSITE DEVELOPMENT

Dezvoltarea site-ului de cărți de vizită pentru Daacdigital.com

Crearea unui site cu toate informațiile necesare despre activitățile companiei. Navigarea convenabilă pe site, feedback-ul, căutarea automată avansată și blogul - permit utilizatorului să afle mai multe despre companie și să facă o anumită acțiune orientată. Site-ul a fost transferat la Studio Content Management System (ISTI CMS) și este optimizat în primul rând pentru motoarele de căutare.

Preț de la 800 €

Autoshina
Autoshina
ONLINE STORE CREATION

Dezvoltarea unui magazin online la scară largă Autoshina.md

Autoshina.md este un magazin online pentru vânzarea de anvelope, discuri, uleiuri de motor, baterii și accesorii auto. Site-ul conține mai mult de 4 milioane de paginile și sortimentul se extind în mod constant. Scopul principal al dezvoltării site-ului este creșterea traficului organic, indicatorii de conversie și creșterea ulterioară a veniturilor. Pentru a lucra convenabil cu site-ul, am adăugat un catalog convenabil, șir de căutare și filtre, a făcut aspect adaptiv site-ul sub toate tipurile de ecrane.

Preț de la 800 €

Vanille
Vanille
WEBSITE DEVELOPMENT

Dezvoltarea site-ului pentru produse de cofetărie Vanille

Vanille.md este un catalog online în care fiecare vizitator al site-ului se poate familiariza cu catalogul de produse și poate cumpăra produse de cofetărie, se poate familiariza cu compania. Pentru confort maxim am adăugat: Designer de tort pas cu pas cu calculul prețurilor și fotografie - utilizatorul poate «colecta» tort la discreția sa din gama disponibilă de arome, umpluturi, dimensiuni și alte caracteristici de pe site; catalog convenabil, recenzii, feedback.

Preț de la 800 €

AMT Riscani
AMT Riscani
WEBSITE DEVELOPMENT

Crearea unui site pentru organizația medicală de stat pentru IMSP AMT Rîșcani

Scopul site-ului este de a furniza informații despre serviciile medicale, diagnosticare și centre. Utilizatorul poate afla știrile, poate vizualiza întrebările frecvente și se poate înscrie pentru o consultare online cu un specialist. Design simplu și informații structurate pe site, permite utilizatorului să se familiarizeze cu toate informațiile.

Preț de la 800 €

Pollytest
MOBILE APP DEVELOPMENT
Pollytest
Kartolino Art
MOBILE APP DEVELOPMENT
Kartolino Art
Rupor4you
MOBILE APP DEVELOPMENT
Rupor4you
Studentus
MOBILE APP DEVELOPMENT
Studentus
Hyundai Testing
MOBILE APP DEVELOPMENT
Hyundai Testing
Servicii efectuate special pentu Dvs.
Detalii
synes_e1e3.svg
Crearea site-urilor

Noi facem dezvoltare site-ului, folosind echipament și tehnologii cele mai noi. Site reprezentativ, e-shop, landing page, blog personal - acestea nu sunt toate categorii de servicii acordate. Puteți comanda realizarea website în Moldova, precum și consulta toate problemele de interes, cu o echipă de profesioniști de la Studio Webmaster.

4mxn1lm89e.svg
Web-design

Doriți ca site-il Dvs să devină vestit nu numai în Moldova dar și în întreg univers? Pentru Studio Webmaster nu este nimic imposibil. Noi putem propune clienților dezvoltarea web design site-ului excepțional, elaborarea logo-urilor memorabile, utilizarea tehnologiilor 3D, soluții inovatoare și multe alte.

sa9fsgho32.svg
Teritoriu SEO

După realizarea unui site web superb este obligatoriu de îl plăsa în rețea, de îl face vestit și recunoscut. Acestea lucruri și fac specialiștii noștri SEO. Completarea paginii cu content interesant, Promovarea SEO in TOP, interacțiunea cu internet-mediu, respectarea termenilor – acestea nu sunt toate avantajele noastre. Noi vom face site vestit cu mult mai rapid decît credeți Dvs.!

zzxc91dass.svg
Aplicații mobile

Noi suntem siguri că smartphone-uri este viitorul nostru. Iată de ce este foarte important de elaborat alicație mobilă care va cuceri utilizatorii cu simplitatea în utilizare, cu culorile aprinse și originalitatea. Aici puteți face comandă la prețuri accesibile la specialiștii în domeniu care sunt primii din primii care se ocupă de elaborarea aplicațiilor mobile.

 • «PACIFIC MOTORS MOLDOVA» SRL
  "Pacific Motors Moldova" S. R. L. își exprimă mulțumiri și recunoștință profundă echipei "Studio Webmaster" pentru creare paginii web și suport a site-ului nostru. Ele sunt într-adevăr o echipă de profesioniști în domeniul de creare website in Moldova, Chisinau. Site-ul pe care ei ne-au creat este chiar mai bine decât am așteptat. Acest site combină aspectul profesional și eleganța de care aveam nevoie. Vă recomandăm servicii creare site acestei companii, desigur, "Studio Webmaster" va găsi cea mai eficientă soluție pentru dvs. la un preț accesibil.
  GHEORGHIEV VEACESLAV
  GHEORGHIEV VEACESLAV
  Director general
 • SRL "MAC STRO"
  Compania "BRV ISTCOM" SRL, a elaborat resursa online mac-stro.md . Suntem mulțumiți de serviciile oferite, angajații companiei "BRV ISTCOM" SRL, exact, rapid și detaliat au răspuns la întrebările tehnice. Am primit o internet resursă modernă și care este ușor de utilizat. Designul site-ului și sistemul de control au fost apreciate de către vizitatorii site-ului. Vă dorim succes în activitatea Dumneavoastră.
  TABANSCHII VLADIMIR
  TABANSCHII VLADIMIR
  Director
 • «Coca-Cola Imbuteliere Chisinau» SRL
  În cadrul Promoției de Crăciun, am avut ocazia să colaborăm cu firma creare site-uri Webmaster (ISTI Group SRL) pentru realizarea paginii web promoționale din Moldova. Ținem să aducem mulțumiri companiei pentru realizare site-ului firmei noastre în termeni foarte restrînși și conform tuturor cerințelor brandului Coca Cola. Sperăm și pe viitor să avem colaborări fructuoase cu această companie.
  DIANA MÎNZAT
  DIANA MÎNZAT
  Șef adjunct de Marketing
 • S.A. «UNIC»
  Ne exprimăm aprecierea față de colaborarea companiei noastre, Societatea pe Acțiuni "Magazinul Universal Central "UNIC", cu compania "Studio Webmaster". Am ales să colaborăm cu compania "Studio Webmaster" în domeniul de crearea unei pagini web, datorită calității deosebite a serviciilor prestate și a eficienței elaborare de site-uri profesionale. Totodată, "Studio Webmaster", prin profesionalismul membrilor săi, a oferit întodeauna suportul în alegerea celor mai bune opțiuni și soluții pentru solicitările noastre legate de site-ul companiei. În concluzie, recomandăm compania "Studio Webmaster", ca fiind un colaborator profesionist și de încredere pentru orice companie cu care va relaționa, apreciem serviciile sale de calitate și flexibilitatea soluțiilor oferite care o diferențiază într-un mod favorabil de competitorii săi.
  SANDUȚA NATALIA
  SANDUȚA NATALIA
  Director
 • PRO IMOBIL GRUP
  Agenția Imobiliară "PRO IMOBIL GRUP" — este o companie modernă, dinamică, ce oferă o gamă largă de servicii de înaltă calitate. De la partenerii noștri, ne așteptăm aceeași abordare. După o selectare atentă, alegerea noastră s-a oprit la studioul de design "Studio Webmaster" și nu am dat greș. Profesionalismul și competența angajaților studioului ne-au permis să realizăm ideile noastre exact așa cum noi ne-am dorit. În timpul proiectării site-ului nostru a fost demonstrată o stăpânire excelentă a tuturor competențelor necesare pentru a crea site la comanda pe măsură a companiei noastre în rețeaua globală. Sperăm la o cooperare reușită în continuare.
  VLAD MUSTEAȚA
  VLAD MUSTEAȚA
  Directorul agenției
QiwiQiwi
ECBECB
Dalmors-GrupDalmors-Grup
AtriumAtrium
Recenzii video
ale clienților Studio Webmaster
PAVEL ZINGANFondatorul Mr.One

“Mai mult de 20 de ani comand site-uri pe Internet. De data aceasta am ales Studio Webmaster, deoarece pentru mine este importantă nu doar creare website professional, ci și un suport stabil în procesul de dezvoltare. Webmaster este o companie care, în primul rând, va asigura stabilitatea site-ului pentru o lungă perioadă de timp.

Lucrand împreuna deja după cateva luni de la finisarea crearea site-ului, pot sublinia următoarele: problemele inevitabile care apar în timpul lansării fiecarui proiect nou se rezolvau în cel mai scurt timp, chiar și în weekend. De aceea, cu mare placere, voi continua să lucrez cu Webmaster, mai mult de atat, am făcut deja o comandă pentru dezvoltarea unui al doilea site media”.

Vezi toate recenziile video
PAVEL ZINGAN