+(373) 60-10-6666Contacta╚Ťi-ne
Noi dezvoltam
App development | Website development | Branding & Design | Seo & Smm

Crearea site-urilor în Chișinău și Moldova la comandă

- suntem înt-adevăr universul!
We are Studio WebmasterMai multe despre noi

V─â s─âlut─â Studio Webmaster. Noi ajut─âm clientii s─â ob╚Ťin─â nivel cel mai înalt în afaceri. Compania noastr─â IT se ocup─â de servicii creare site web in Chisinau de nivele diferite de dificultate de la cele mai simple pîn─â la cele mai complexe. Design individual, promovarea efectiv─â, dorin╚Ťa de a ob╚Ťine noi victorii toate acestea sunt parte din ceea ce ofer─â echipa noastr─â. Primim cereri de creare site uri in Moldova de la clienti care sunt obosi╚Ťi de ╚Öabloane triviale, învechite ╚Öi care au dorin╚Ťa de a dep─âsi limite obi╚Önuite a posibilit─âtilor sale.

Dori╚Ťi s─â rezolva╚Ťi probleme în afacerea Dvs? Apoi, ave╚Ťi nevoie urgent─â de a comanda crearea unui site web profesional de la compania Studio Webmaster, care va cuceri utilizatorii cu creativitatea ╚Öi raritate. Clien╚Ťii no╚Ötri devin lideri a pie╚Ťii extrem de rapid pentru c─â au încredere în cei mai buni îm domeniul IT. Noi vom deveni un prieten devotat pe calea de a ob╚Ťine scopul dorit. L─âsa╚Ťi dubii la o parte ╚Öi haide╚Ťi s─â începem o noua c─âl─âtorie împreun─â!

6385CUVINTE ÎN PROMOVARE
1003PROIECTE REALIZATE
51ANGAJAȚI ÎN CADRUL COMPANIEI
Realizare site pentru MaxiLash boutique
Realizare site pentru MaxiLash boutique
CREAREA PAGINII WEB

Pe toate paginile site-ului a fost aplicat meniul vertical care este format din categorii delimitate ╚Öi subcategorii (├«n caz de necesitate). C├ónd face╚Ťi clic pe logotip, utilizatorul site-ului, din orice pagin─â a site-ului, ajunge la pagina principal─â. Func╚Ťionalitatea ╚Öi aspectul antetului site-ului este acelea╚Öi pe toate paginile. La crearea paginilor web speciali╚Ötii Studio Webmaster au dezvoltat designul adaptiv al site-ului, f─âc├óndu-l disponibil pentru dispozitivele mobile.

Pre╚Ť de la 800 €

Dalmors-Grup
Dalmors-Grup
WEBSITE DESIGN

Pe pagina principal─â a fost descris─â compania ╚Öi sunt descrise avantajele pe care le ofer─â ┬źDalmors Grup┬╗ pe pia╚Ťa din Moldova. De asemenea, catalogul este ├«ncadrat ├«n pagina principal─â ╚Öi conduce imediat c─âtre produsele corespunz─âtoare. Mai jos este ad─âugat un diapozitiv cu m─ârfurile recomandate ╚Öi butoanele "adaug─â ├«n co╚Ö". Exper╚Ťii au implementat toate instrumentele unui magazin online, complet func╚Ťionabil. ├Än acest mod, utilizatorii pot realiza o comand─â rapid─â de pe╚Öte ambalat, direct la domiciliu. ├Än rezultat, clientul a ob╚Ťinut nu doar o prezentare profesionist─â pe internet, dar ╚Öi toate avantajele unui magazin online rentabil.

Pre╚Ť de la 800 €

Atrium
Atrium
CREAREA UNEI PAGINI WEB

A fost creat un design adaptiv, lu├ónd ├«n considerare dorin╚Ťele ╚Öi preferin╚Ťele clientului. Video-ul, un tur 3D ╚Öi butoanele necesare au fost introduse. De asemenea, a fost implementat un formular de feedback ╚Öi harta Google. Pe pagina principal─â au fost ad─âugate blocuri pentru informa╚Ťii, ├«n baza sarcinilor particulare ale clientului. Sec╚Ťiunea "Centrul comercial" este reprezentat─â de o list─â drop-down de 6 categorii ├«n care utilizatorul poate g─âsi informa╚Ťiile necesare ╚Öi poate vedea fotografii de ├«nalt─â calitate pe pagini detaliate.

Pre╚Ť de la 800 €

Mafia.md
Mafia.md
WEBSITE DESIGN

Au fost introduse: antetul site-ului cu logo-ul Mafia.md ╚Öi un meniu pop-up. Con╚Ťinutul structurat v─â permite s─â v─â familiariza╚Ťi cu regulile jocului, avantajele mafiei, echipa Mafia.md, pre╚Ťurile ╚Öi recenziile clien╚Ťilor. Introducerea feedback-ului ╚Öi a mini-blogului au fost, de asemenea, sarcini esen╚Ťiale care au fost realizate cu succes. ├Än final, realizat unei pagini web cu un design adaptiv a fost creat─â conform cerin╚Ťelor ╚Öi dorin╚Ťelor clientului.

Pre╚Ť de la 400 €

Qiwi
Qiwi
WEBSITE DESIGN

S-a elaborat un design adaptiv, ├«n conformitate cu toate dorin╚Ťele ╚Öi cerin╚Ťele clientului. ├Än partea dreapt─â, un formular de feedback ┬źAve╚Ťi ├«ntreb─âri?┬╗ Pe pagina principal─â a fost ad─âugat un slide cu fotografii de ├«nalt─â calitate ╚Öi un buton "mai mult", care duce la pagina "Despre noi". ├Än partea de jos a paginii principale a fost ad─âugat un buton "acces la pagin─â" pentru punga QIWI. La finalul colabor─ârii, clientul a primit site web de calitate care reflect─â toate serviciile ╚Öi avantajele companiei.

Pre╚Ť de la 800 €

Elaborarea site-ului
Elaborarea site-ului
CadouriOnline

Cadourionline.md presteaz─â servicii de livrare flori ╚Öi cadouri ├«n toat─â Moldova, 24 de ore pe zi, 7 zile pe s─âpt─âm├ón─â. Magazinul on-line ofer─â o gam─â larg─â de buchete de flori proaspete, compozi╚Ťii originale ├«n co╚Öuri ╚Öi cutii, suveniruri, juc─ârii de plu╚Ö, baloane, co╚Öuri cadou, cadouri dulci ╚Öi accesorii la pre╚Ťuri accesibile.

Metodele de plat─â convenabile, livrarea rapid─â în întreaga ╚Ťar─â, flori╚Ötii profesioni╚Öti - sunt principalele avantaje ale Cadourionline.md.

Pollytest
MOBILE APP DEVELOPMENT
Pollytest
Kartolino Art
MOBILE APP DEVELOPMENT
Kartolino Art
Rupor4you
MOBILE APP DEVELOPMENT
Rupor4you
Studentus
MOBILE APP DEVELOPMENT
Studentus
Hyundai Testing
MOBILE APP DEVELOPMENT
Hyundai Testing
Servicii efectuate special pentu Dvs.
Detalii
synes_e1e3.svg
Crearea site-urilor

Noi facem dezvoltare site-ului, folosind echipament ╚Öi tehnologii cele mai noi. Site reprezentativ, e-shop, landing page, blog personal - acestea nu sunt toate categorii de servicii acordate. Pute╚Ťi comanda realizarea website în Moldova, precum ╚Öi consulta toate problemele de interes, cu o echip─â de profesioni╚Öti de la Studio Webmaster.

4mxn1lm89e.svg
Web-design

Dori╚Ťi ca site-il Dvs s─â devin─â vestit nu numai în Moldova dar ╚Öi în întreg univers? Pentru Studio Webmaster nu este nimic imposibil. Noi putem propune clien╚Ťilor dezvoltarea web design site-ului excep╚Ťional, elaborarea logo-urilor memorabile, utilizarea tehnologiilor 3D, solu╚Ťii inovatoare ╚Öi multe alte.

sa9fsgho32.svg
Teritoriu SEO

Dup─â realizarea unui site web superb este obligatoriu de îl pl─âsa în re╚Ťea, de îl face vestit ╚Öi recunoscut. Acestea lucruri ╚Öi fac speciali╚Ötii no╚Ötri SEO. Completarea paginii cu content interesant, Promovarea SEO in TOP, interac╚Ťiunea cu internet-mediu, respectarea termenilor – acestea nu sunt toate avantajele noastre. Noi vom face site vestit cu mult mai rapid decît crede╚Ťi Dvs.!

zzxc91dass.svg
Aplica╚Ťii mobile

Noi suntem siguri c─â smartphone-uri este viitorul nostru. Iat─â de ce este foarte important de elaborat alica╚Ťie mobil─â care va cuceri utilizatorii cu simplitatea în utilizare, cu culorile aprinse ╚Öi originalitatea. Aici pute╚Ťi face comand─â la pre╚Ťuri accesibile la speciali╚Ötii în domeniu care sunt primii din primii care se ocup─â de elaborarea aplica╚Ťiilor mobile.

 • ┬źPACIFIC MOTORS MOLDOVA┬╗ SRL
  "Pacific Motors Moldova" S. R. L. ├«╚Öi exprim─â mul╚Ťumiri ╚Öi recuno╚Ötin╚Ť─â profund─â echipei "Studio Webmaster" pentru creare paginii web ╚Öi suport a site-ului nostru. Ele sunt ├«ntr-adev─âr o echip─â de profesioni╚Öti ├«n domeniul de creare website in Moldova, Chisinau. Site-ul pe care ei ne-au creat este chiar mai bine dec├ót am a╚Öteptat. Acest site combin─â aspectul profesional ╚Öi elegan╚Ťa de care aveam nevoie. V─â recomand─âm servicii creare site acestei companii, desigur, "Studio Webmaster" va g─âsi cea mai eficient─â solu╚Ťie pentru dvs. la un pre╚Ť accesibil.
  GHEORGHIEV VEACESLAV
  GHEORGHIEV VEACESLAV
  Director general
 • SRL "MAC STRO"
  Compania "BRV ISTCOM" SRL, a elaborat resursa online mac-stro.md . Suntem mul╚Ťumi╚Ťi de serviciile oferite, angaja╚Ťii companiei "BRV ISTCOM" SRL, exact, rapid ╚Öi detaliat au r─âspuns la ├«ntreb─ârile tehnice. Am primit o internet resurs─â modern─â ╚Öi care este u╚Öor de utilizat. Designul site-ului ╚Öi sistemul de control au fost apreciate de c─âtre vizitatorii site-ului. V─â dorim succes ├«n activitatea Dumneavoastr─â.
  TABANSCHII VLADIMIR
  TABANSCHII VLADIMIR
  Director
 • ┬źCoca-Cola Imbuteliere Chisinau┬╗ SRL
  ├Än cadrul Promo╚Ťiei de Cr─âciun, am avut ocazia s─â colabor─âm cu firma creare site-uri Webmaster (ISTI Group SRL) pentru realizarea paginii web promo╚Ťionale din Moldova. ╚Üinem s─â aducem mul╚Ťumiri companiei pentru realizare site-ului firmei noastre ├«n termeni foarte restr├«n╚Öi ╚Öi conform tuturor cerin╚Ťelor brandului Coca Cola. Sper─âm ╚Öi pe viitor s─â avem colabor─âri fructuoase cu aceast─â companie.
  DIANA MÎNZAT
  DIANA MÎNZAT
  ╚śef adjunct de Marketing
 • S.A. ┬źUNIC┬╗
  Ne exprim─âm aprecierea fa╚Ť─â de colaborarea companiei noastre, Societatea pe Ac╚Ťiuni "Magazinul Universal Central "UNIC", cu compania "Studio Webmaster". Am ales s─â colabor─âm cu compania "Studio Webmaster" ├«n domeniul de crearea unei pagini web, datorit─â calit─â╚Ťii deosebite a serviciilor prestate ╚Öi a eficien╚Ťei elaborare de site-uri profesionale. Totodat─â, "Studio Webmaster", prin profesionalismul membrilor s─âi, a oferit ├«ntodeauna suportul ├«n alegerea celor mai bune op╚Ťiuni ╚Öi solu╚Ťii pentru solicit─ârile noastre legate de site-ul companiei. ├Än concluzie, recomand─âm compania "Studio Webmaster", ca fiind un colaborator profesionist ╚Öi de ├«ncredere pentru orice companie cu care va rela╚Ťiona, apreciem serviciile sale de calitate ╚Öi flexibilitatea solu╚Ťiilor oferite care o diferen╚Ťiaz─â ├«ntr-un mod favorabil de competitorii s─âi.
  SANDUȚA NATALIA
  SANDUȚA NATALIA
  Director
 • PRO IMOBIL GRUP
  Agen╚Ťia Imobiliar─â "PRO IMOBIL GRUP" ÔÇö este o companie modern─â, dinamic─â, ce ofer─â o gam─â larg─â de servicii de ├«nalt─â calitate. De la partenerii no╚Ötri, ne a╚Ötept─âm aceea╚Öi abordare. Dup─â o selectare atent─â, alegerea noastr─â s-a oprit la studioul de design "Studio Webmaster" ╚Öi nu am dat gre╚Ö. Profesionalismul ╚Öi competen╚Ťa angaja╚Ťilor studioului ne-au permis s─â realiz─âm ideile noastre exact a╚Öa cum noi ne-am dorit. ├Än timpul proiect─ârii site-ului nostru a fost demonstrat─â o st─âp├ónire excelent─â a tuturor competen╚Ťelor necesare pentru a crea site la comanda pe m─âsur─â a companiei noastre ├«n re╚Ťeaua global─â. Sper─âm la o cooperare reu╚Öit─â ├«n continuare.
  VLAD MUSTEAȚA
  VLAD MUSTEAȚA
  Directorul agen╚Ťiei
QiwiQiwi
ECBECB
Dalmors-GrupDalmors-Grup
AtriumAtrium
Recenzii video
ale clien╚Ťilor Studio Webmaster
PAVEL ZINGANFondatorul Mr.One

“Mai mult de 20 de ani comand site-uri pe Internet. De data aceasta am ales Studio Webmaster, deoarece pentru mine este important─â nu doar creare website professional, ci ╚Öi un suport stabil în procesul de dezvoltare. Webmaster este o companie care, în primul rând, va asigura stabilitatea site-ului pentru o lung─â perioad─â de timp.

Lucrand împreuna deja dup─â cateva luni de la finisarea crearea site-ului, pot sublinia urm─âtoarele: problemele inevitabile care apar în timpul lans─ârii fiecarui proiect nou se rezolvau în cel mai scurt timp, chiar ╚Öi în weekend. De aceea, cu mare placere, voi continua s─â lucrez cu Webmaster, mai mult de atat, am f─âcut deja o comand─â pentru dezvoltarea unui al doilea site media”.

Vezi toate recenziile video
PAVEL ZINGAN