+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
Servicii de marketing

Crearea pbn la cheie în Moldova

 1. Principala
 2. Servicii
 3. Servicii de marketing
 4. Crearea PBN

Crearea pbn

Comandă

Promovarea site extern sau crearea de link-uri – este un proces fără de care este imposibil să se obțină rezultate în SEO. Cu cât se creează mai multă masă de link din resursele autoritare și relevante, cu atât este mai bine pentru site. Acesta nu mai este un secret pentru nimeni. PBN - este una dintre cele mai fiabile metode de extindere.

Termenul PBN înseamnă Private Blog Network și este tradus din engleză prin „rețea închisă de site-uri”, „rețea privată de site-uri” sau „pbn de site-uri prin satelit”.

Pentru o înțelegere mai simplă, PBN este un anumit număr de resurse web din care sunt postate linkuri către site-ul promovat. Site-urile primite din rețea sunt denumite sateliți sau donatori, iar resursa promovată în sine este denumită site acceptor.

Prin utilizarea unei pbn la cheie, există o masă de link destul de naturală și relevantă care se acumulează fără “negru” SEO.

Site-urile web ale PBN-ului - domenii drop (drop-uri)

Pbn-ul site-ului satelit include domenii drop (drop-uri). Acestea sunt site-uri web care au fost abandonate de proprietari sau webmasteri și au încetat să se mai dezvolte, dar în același timp au o serie de aspecte extrem de importante:

 • Popria poveste bună;
 • Domenii-donatori și backlink-uri (backlink-uri);
 • Evaluări suficient de ridicate UR (rating url) / DR (rating domeniu).

 

Pbn-ul site-urilor prin satelit: pro și contra

CONTRA

 

 • Risc - lucrarea cu pbn necesară și cu atenție. Motoarele de căutare percep aceste pbn-uri ca fiind construirea de legături artificiale și în consecință, există riscul de a se interzice;
 • Costuri serioase - pentru a obține o eficiență ridicată la construirea pbn-ului, trebuie să țineți cont de cheltuielile destul de serioase pentru găzduire, domenii și alte aspecte ale conținutului și întreținerii acestor site-uri.
 • Necesitatea timpului - pentru a construi și întreține o astfel de grilă este nevoie de timp pentru a căuta domenii, a restaura și a umple site-urile.
PRO

 

 • Posibilitatea de a avea un control complet asupra procesului de optimizare a motorului de căutare SEO, în timp ce, în orice moment, adăugați conținut și linkuri pe fiecare site-satelit;
 • Aplicarea diferitelor metode de promovare a proiectelor și implementarea diverselor dezvoltări, inclusiv a noastră, pe exemplul unuia dintre site-urile satelit;
 • Control deplin asupra masei de link-uri - nu este nevoie să negociați plasarea link-urilor cu proprietarii de site-uri sau bloggeri.

De ce ar trebui să încredințați crearea PBN la cheie numai unor profesioniști cu experiență?

Așa cum s-a menționat mai sus în minusurile muncii, în anumite circumstanțe puteți dăuna proiectului dvs. Acestor circumstanțe, în primul rând, trebuie atribuite - lipsa cunoștințelor și abilităților în lucrul cu promovarea site-urilor în motoarele de căutare. Crearea unui PBN este destul de costisitoare, dar destul de eficientă dacă o echipă SEO profesionistă este implicată în acest proces.

Important!

Pbn-ul satelitului contribuie la creșterea tuturor criteriilor de evaluare pentru promovarea site-ului web (trafic, poziții etc.) și face posibilă efectuarea de experimente de testare, dar trebuie utilizată foarte atent și cu grijă din cauza riscului posibil de a fi penalizat de motoarele de căutare. De aceea, o astfel de muncă ar trebui încredințată numai profesioniștilor.

 

Ce va da pbn-ul sateliților proiectului dumneavoastră? De ce este nevoie în genere de aceasta?

Masă de link de înaltă calitate
01
Masă de link de înaltă calitate

Este aproape imposibil să păstrați un site în poziții de top în SERP fără o masă de link de înaltă calitate. Acest lucru merită întotdeauna luat în considerare.

Creșterea traficului și a fluxului de conducere
02
Creșterea traficului și a fluxului de conducere

Ce rost are menținerea unui site web dacă acesta nu are vizitatori? Un Pbn cu resurse de încredere bune permite creșterea traficului.

Promovare sigură a motorului de căutare
03
Promovare sigură a motorului de căutare

Capacitatea de a supraviețui actualizărilor motorului de căutare fără consecințe negative pentru proiectul dvs. și pierderi financiare.

Testare și analiză
04
Testare și analiză

Noi servicii, produse, domenii de activitate, metode de promovare pot fi testate mai întâi pe sateliți, fără a atrage atenția asupra site-ului principal.

Crearea unui pbn de site la Studio Webmaster.

Cum lucrează specialiștii?

Construirea și crearea corespunzătoare a site-urilor PBN de la echipa Studio Webmaster.
 
Site-uri cumpărate gata făcute, cu rate mari UR / DR.
Site-uri web de încredere restaurate cu backlink-uri bune.
Mini resurse web pe site-uri gratuite bine cunoscute.

Pbn la cheie: etape

01 / 06

Căutați domenii pe diverse servicii specializate și utilizați motoare de căutare pentru o nișă specifică.

02 / 06

Analiza domeniului găsit - analiza masei de link se realizează ținând cont de evaluarea domeniului;

03 / 06

Analiza arhivei web și emiterea - acest lucru este necesar pentru a verifica informațiile inutile și plasarea intrărilor (inutil pentru resursa intermediară a utilizatorului promovată prin intermediul SEO „negru”).

04 / 06

Restaurarea site-urilor, optimizarea și crearea de linkuri, completarea cu conținut unic, lizibil, dacă este necesar.

05 / 06

Plasarea pe hosting. De asemenea, blocăm accesul la site-uri din grilă pentru serviciile de analiză populare Ahrefs, Majestic, Serpstat și altele, pentru a vă ascunde grila și linkurile acestora de concurenții dvs.

06 / 06

Oferim accese și oferim recomandări pentru prezentarea link-urilor, întreținererii și dezvoltării conținutului site-urilor grilei.

Aveți nevoie de o grilă PBN la cheie?
Echipa de specialiști Studio Webmaster vă invită să utilizați serviciile noastre și să comandați crearea unei grile PBN la cheie pentru proiectul dvs.
Cooperând cu noi veți primi:
 • Grilă PBN cu site-uri care sunt pe deplin relevante pentru subiectul dvs.;
 • Transmisie maximă de greutate din toate sursele pe site-ul dvs. web;
 • Poziții de top pe interogările necesare și profit stabil.
ОТ 100 €
Costul unui singur site
Comanda minimă (site-uri-satelit)
5
Timpul de creare a grilei(săptămâni)
2-3
Comanda