+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
IT Soluții

Servicii de administrare si mentenanta site-uri web

 1. Principala
 2. Servicii
 3. IT Soluții
 4. Suportul tehnic al website-urilor

Ce include administrarea site-urilor?

Suportul tehnic al site-urilor în Moldova și în afara ei – un serviciu complex propus de către Studio Webmaster. Acesta include nu doar deservirea tehnică a resursei după finisarea elaborării ei, dar și acompanierea profesionistă în timpul realizării strategiilor de marketing pentru ridicarea ratei de conversie.

Dumneavoastră indicați obiectivul, iar noi îl realizăm. Asta se referă la orice aspect al componentei tehnice mentenanta si administrarea al site-ului corporativ sau al magazinului online. Realizăm monitorizarea permanentă, administrarea site web și suportul tehnic, precum și asigurarea funcționării neîntrerupte a resursei, eliminarea problemelor în cazul apariției acestora. Activitatea noastră urmărește menținerea funcționalității portalului și obținerea canalului de generare a lead-urilor. Ce se include:

 • soluționarea problemelor cu hostingul și e-mail;

 • menținerea eficienței generale;

 • eliminarea virușilor, atacurilor;

 • restabilirea datelor, copierea de rezervă.

Costuri intretinere site-uri va fi luat în considerare în funcție de numărul de lucrări necesare pentru menținerea site-ului, precum și de capacitățile dvs. Suntem întotdeauna transparenți în fața clienților noștri și, în orice moment, puteți vedea toate rapoartele privind activitatea desfășurată și puteți afla prețul serviciului site-ului dvs.

Suport și deservire complexă

01 / 06
Modernizarea și prelucrarea

Presupune mentenanta site web, cu scopul creșterii rentabilității și eficienței. Această sarcină se efectuează datorită administrării calitative și introducerii unor funcționalități noi, restructurării portalului, schimbării platformei, integrării programelor terțe, etc.
Serviciul include:

 • înnoirea structurii, a navigării;
 • redactarea secțiunilor (adăugare/ștergere);
 • trecerea la un CMS eficient;
 • integrarea cu 1C, sistemele de plată, service-urilor analiticii, numărarea vizitatorilor, etc.

 

Preț de la 20 euro/oră

02 / 06
Suport informațional

Conținutul influențează considerabil vizitatorii care accesează resursa, dar și clasificarea ei. Ca acesta să obțină succes printre vizitatorii online și loialitate în motoarele de căutare, este necesar mentenanta informaţionale permanent și cooperarea dintre specialiști (specialiștii SEO, copywriterii, etc). Serviciul include:

 • scrierea textelor SEO pe tematici diverse;
 • adaptarea articolelor după site-ul web;
 • eliminarea datelor învechite, irelevante;
 • completarea paginilor site-ului cu un conținut optimizat.

 

Preț de la 200 euro

03 / 06
Suport în privința designului resursei web

Acest tip de suport presupune amenajarea profesionistă a paginii web, prin includerea elementelor grafice, care contribuie la crearea unei imagini pozitive a companiei în mediul online, ridicarea ratei de conversie, dar și atrage atenția utilizatorilor. Ne referim la iconuri, imagini, fotografii, scheme, tabele, etc. Serviciul include:

 • redactarea designului interfeței și identificarea corporativă integrală;
 • adaptarea resursei (crearea versiunii mobile a site-ului);
 • crearea materialelor de publicitate, inclusiv designul bannerelor;
 • adăugarea elementelor grafice, infografiei.

 

Preț de la 200 euro

04 / 06
Promovarea SEO

Cel mai eficient este să combinăm suportului tehnic cu promovarea site-ului, pentru a obține rapid creșterea ratei de conversie și a vânzărilor. Suportul tehnic este o parte a marketingului pe motoarele de căutare și este strâns legat de promovarea SEO. Colaborând cu un specialist SEO iscusit, va fi suficient de simplu să obțineți și să mențineți pozițiile de frunte în rezultatele căutării. Serviciul include:

 • realizarea integrală a auditului și analizarea proiectului;
 • crearea unui mediu de referințe calitativ;
 • optimizarea codului, metaetichetelor, textelor;
 • analiza poziției actuale a site-ului și a factorilor de influență.

 

Preț de la 280 euro

05 / 06
Publicitate contextuală

Serviciul presupune setarea și introducerea campaniilor publicitare (Google Ads, Yandex.Direct), prognozarea traficului, a ratei de conversie și a eficienței cuvintelor cheie. Noi menținem actualitatea și gestionăm schimbările, respectând regulile și cerințele terenurilor de publicitate (Google Adwords, Rețeaua de publicitate Yandex) în setările campaniilor de marketing. Se include:

 • determinarea obiectivelor și setarea sistemelor de analiză;
 • compunerea și întocmirea anunțurilor publicitare de vânzare;
 • distribuirea trimiterilor și lucrul asupra etichetelor;
 • setarea titlurilor dinamice și altele.

 

Buget minim 200 euro, 35% din buget

 

06 / 06
Creșterea ratei de conversie

Pentru a mări conversia, e necesară începerea interacțiunii cu publicul țintă. Specialiștii noștri vor efectua analiza statisticilor site-ului web, a campaniilor de publicitate actuale și a traficului, după care vor elabora blocurile de conversie.
Serviciul include:

 • îmbunătățirea uzabilității portalului;
 • lucrul asupra punctelor de contact;
 • testarea A/B;
 • modelarea triggerilor.

 

Preț de la 500 euro

Avantajele colaborării cu noi

Experiență și profesionalism
Experiență și profesionalism

Efectuăm integrarea cu orice CMS, elaborăm independent sistemele de gestionare a conținutului, în conformitate cu obiectivele și scopurile afacerii.

Specialiști calificați
Specialiști calificați

Putem realiza orice misiune ce privește suportul tehnic, datorită echipei talentate de programatori cu experiență, specialiști SEO, specialiști în marketing, etc.

Respectarea strictă a termenelor
Respectarea strictă a termenelor

Reacționăm rapid la sarcinile de suport a site-ului web propuse, iar lucrările planificate le executăm mereu în termenul stabilit.

Control personal
Control personal

Managerul de proiect pe care îl puteți contacta în orice moment este responsabil pentru întreținerea site-ului dvs. web.

Comanda
Cu acest serviciu de asemenea se comanda:

🔎FAQ: Întrebări frecvente privind suportul tehnic al site-ului

① Cu ce ​​sisteme de gestionare a site-ului lucrați❓

🗹 Cu cele mai mult populare: Wordpress, Joomla, Drupal, NetCat, 1C-Bitrix, precum și panouri administrative autosemnate.

⓶  Ce este inclus în asistența tehnică a site-ului web❓

🗹 Asistența tehnică a site-ului web include rezolvarea problemelor tehnice de orice complexitate. Puteți trimite o descriere a problemei și vă vom arăta cum să o rezolvați.

③  Lucrați sau nu în baza unui contract❓

🗹 Lucrăm exclusiv în baza unui contract pentru furnizarea de servicii de asistență a site-ului, în care puteți acționa ca persoană fizică sau persoană juridică.

⓸  Pot să mă consult telefonic❓

🗹  Da, desigur. La întrebări ce vi se par neclare la prima vedere și care necesită o familiarizare mai detaliată, le puteți adresa managerului și să primiți un răspuns detaliat la acestea.