+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
Elaborarea aplicațiilor mobile

Promovare aplicatie in App Store si Google Play

 1. Principala
 2. Servicii
 3. Elaborarea aplicațiilor mobile
 4. Promovarea aplicațiilor mobile

Promovarea aplicațiilor mobile în Moldova

Comandă

Aplicațiile mobile pentru Android sau IOS sunt similare cu site-urile web, au nevoie de promovare. Astăzi, numai în App Store sunt prezentate peste jumătate de milion de aplicații, iar această cifră crește constant în fiecare zi.

Doriți ca aplicația dvs. mobilă să fie văzută de un număr mare de utilizatori și solicitată? O soluție eficientă a aceastei întrebări constă în promovarea și popularizarea corectă a aplicației mobile. Dar, pentru a obține rezultate eficiente în acest sens, merită să comandați promovarea aplicațiilor mobile de la specialiști cu experiență.

Promovarea aplicațiilor mobile în App Store și Google Play

Fiecare proiect are propriul său caracter unic. Prin urmare, strategia publicitară, metodele și instrumentele pentru promovare sunt determinate separat pentru fiecare proiect. Este extrem de rar când o aplicație nu are nevoie de promovare, acest lucru este posibil doar cu conținut unic sau cu ideea în sine. Este mai ieftin să promovăm acest tip de aplicație decât în ​​cazul aplicațiilor tipice, ale căror omologi sunt deja în număr mare.

Clasamentele Google Play și App Store se bazează pe numărul de instalări din zilele anterioare. Pe măsură ce parcurgeți etapele de promovare, aplicația va fi instalată, ceea ce va duce cu siguranță la o creștere a pozițiilor în rezultatele căutării, atât în ​​categoria corespunzătoare, cât și în topul general.

Cu cât este mai mare clasamentul aplicației, cu atât este mai mare rata instalărilor nemotivate. Acest lanț este reciproc și interdependent. Chiar și în cazul unui sejur pe termen scurt (2-3 săptămâni) în top 100 Google Play / App Store, toate investițiile în promovare vor fi achitate integral.

Principalul lucru de înțeles este că, de îndată ce întrerupeți promoția, aplicația dvs. mobilă își va pierde inevitabil pozițiile de top și la un moment dat, va ajunge la 0 în ceea ce privește instalațiile. Pentru echipa Studio Webmaster, nu contează dacă aplicația dvs. mobilă este un proiect nou sau unul vechi în partea de jos a rezultatelor căutării în App Store și Google Play. Deși prețul poate diferi, costul promovării unei aplicații mobile în 90% din cazuri este calculat individual.

Cum sunt clasate aplicațiile mobile în App Store și Google Play?
Algoritmul exact pentru clasarea aplicațiilor este păstrat secret de Apple și Google. Dar dacă vorbim despre principalii factori, atunci merită subliniat:
 • Numărul total de instalații și în special instalații în ultimele 2-4 zile;
 • Recenzii și evaluări ale utilizatorilor;
 • Numărul de recenzii negative și blocări din aplicație;
 • Numărul total de aplicații dezinstalate de utilizatori;
 • Pe Google Play - mențiuni despre aplicație și recenzii în rețea, adică link-uri externe.
Un factor important pentru căutare este relevanța și unicitatea titlului, textul descrierii și prezența cuvintelor cheie, numărul de instalații de la căutarea anumitor cuvinte cheie, rata de conversie de la vizualizări la instalații.
promotion 
Cum să înțelegeți valoarea unei aplicații mobile pentru utilizatori?
Următorii factori permit determinarea cât de interesant este programul / jocul / aplicația pentru public:
(Este foarte dificil să promovezi o aplicație mobilă fără implicarea utilizatorului. Prin urmare, evidențiem acest aspect.)
Процентное соотношение установок и регистрацийКоличество пользователей, которые прошли обучающий этап (tutorial)Число зарегистрировавшихся пользователей и кол-во дошедших до 3 уровня (если это игра)

Metode de promovare a aplicațiilor mobile la Studio Webmaster

Optimizare pentru cerințele unei piețe specifice
01
Optimizare pentru cerințele unei piețe specifice

Puteți promova o aplicație atât în ​​App Store cât și în Google Play împreună, sau separat - de exemplu, numai în App Store. Creăm un titlu unic, scriem text de descriere folosind cuvinte cheie. Un factor important este actualizarea constantă - aceasta afectează rezultatele căutării.

Marketing de conținut
02
Marketing de conținut

Informăm lumea despre produsul dvs. Selectăm resurse care sunt interesante pentru publicul dvs. țintă. Creăm publicații, pregătim interviuri interesante și înregistrăm podcast-uri. În plus, putem înregistra un videoclip și îl putem promova pe You Tube.

Instalatii de aplicare
03
Instalatii de aplicare

Instalările de stimulare - sunt cel mai popular instrument pentru a atrage utilizatori reali ai Internetului. Păstrăm statistici complete pentru urmărire.

Lucrul cu influențatori
04
Lucrul cu influențatori

Când promovați, este imposibil să obțineți rezultate fără lideri de opinie - utilizatori autorizați pentru publicul dvs. țintă. Pentru a transmite informații despre produsul dvs. unui număr mare de utilizatori, definim un cerc de astfel de persoane autorizate care vor vorbi despre el.

Promoție pentru crearea site-ului web
05
Promoție pentru crearea site-ului web

Vă oferim crearea unui site promoțional, ca să spunem așa, pagina oficială a aplicației dvs. mobile în internet. Poate fi un site web corporativ sau o pagină de destinație bine dezvoltată.

Ce facem atunci când dezvoltăm aplicații la Studio Webmaster

 • Explorăm concurenții
 • Elaborăm un plan pentru implementarea promovării aplicației;
 • Dezvoltăm o pagină de destinație de vânzare - creativă, atractivă și mobilă;
 • Creăm pagina perfectă în magazinul de aplicații;;
 • Urmărim și analizăm rezultatele.

O abordare corectă a promovării aplicațiilor - este cheia pentru promovarea cu succes. Cu o gamă completă de instrumente și abilități pentru promovare, echipa Studio Webmaster va analiza și selecta soluția strategică optimă. Scopul nostru principal este de a vă crește profitul din aplicație. Puteți comanda promovarea unei aplicații mobile în Moldova de la echipa noastră Studio Webmaster.

Vizibilitatea îmbunătățită a aplicației dvs. mobile în App Store și Google Play duce la o creștere inevitabilă a instalărilor. Acest lucru este minunat pentru aplicații de jocuri și diverse servicii. Aducem aplicații în TOP cu un rezultat garantat conform contractului. Aveți întrebări? Puteți contacta specialistul nostru chiar acum.

Comanda