+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
Servicii design

Creare logo-uri pentru firme

 1. Principala
 2. Servicii
 3. Servicii design
 4. Logo-ul

Ce este un logo?

Portfoliu

Logoul este un simbol de firmă, pe care cumpărătorul îl asociază cu o anumită companie, dar nu pur și simplu cu o imagine frumoasă. Crearea logo-ului firme include numele de marcă și simbolul său-un element grafic cu un design unic și un font.

Simbolul comercial reprezintă componentul cheie al stilului și imaginii oricărui brand popular. El este prezent în toate materialele de publicitate (chipiuri, tricouri, fluturași), formulare, cărți de vizită, ambalaje, etc.

Cum lucram asupra creare logo pentru firma?

Comanda

Rezumatul
01
Rezumatul

Cu ajutorul unei sarcini tehnice corecte, noi primim informația completă despre brandul dumneavoastră.

Analiza
02
Analiza

Efectuăm o cercetare aprofundată a afacerii dumneavoastră și a nișei de piață în ansamblu: analizăm punctele ei forte și punctele slabe, analizăm logoul concurenților, dar de asemenea elementele pe care putem pune accent.

Concretizarea PUV
03
Concretizarea PUV

(Propunere Unică de Vânzare) Simbolul individual reflectă propunerea unică de vânzare. Noi îl selectăm, îl analizăm și începem realizarea.

Elaborarea
04
Elaborarea

Noi creăm mai multe concepte unice și originale de design logo.

Coordonarea
05
Coordonarea

Dumneavoastră alegeți unul din variantele propuse, concretizați dacă sunt necesare modificări. Dacă da, atunci noi efectuăm modificările corespunzătoare și aducem imaginea comercială la perfecțiune.

Finalizarea proiectului
06
Finalizarea proiectului

Dumneavoastră primiți un element grafic funcțional, laconic și ușor de memorat, care se privește la fel de bine pe fon alb și pe fon negru.

Exemple de logouri pentru firme realizate de noi

Vezi tot portfoliul

Exemple de logouri pentru firme realizate de noi
Exemple de logouri pentru firme realizate de noi
Exemple de logouri pentru firme realizate de noi
Exemple de logouri pentru firme realizate de noi

Ce nu facem când elaborăm logotipul?

Nu facem desene aleatorii

Ceea ce este amplasat pe photobank-uri, vom lăsa pentru freelanceri și specialiștii începători. Studio Webmaster oferă servicii dezvoltarea si creare logurii firme și creează elemente grafice unice de la zero.

Nu admitem interpretarea dublă a logoului

Probabil ați observat că anumite mărci comerciale sunt ridiculizate din cauza semnificației duble pe care o au simbolurile acestora. Vă sugerăm să comandați proiectarea si dezvoltarea logo-ului profesional al companiei de la noi și să profitați de încarnarea decentă și unică a PUV a mărcii dvs.

Nu angajăm în procesul de lucru freelanceri

Echipa Studio Webmaster este formată exclusiv din profesioniști specializați. Puteți fi sigur: de crearea ,,feței” dumneavoastră grafice se va ocupa un designer creativ și cu experiență.

Nudepășim costul

Prețul creării logo-ului firmei este controlat numai de dvs. în cazul în care, din anumite motive, costul creării unui logo va depăși cu mult planul inițial, veți fi familiarizați cu acesta și numai după aceea sunt posibile modificări ale proiectului.

De ce aveți nevoie de un logo?

Vă distingeți de concurenți

Cumpărătorul cunoaște vânzătorul prin intermediul logoului și pe baza acestuia, ia decizia de a colabora cu el sau cu concurenții. Dacă simbolul grafic este cât mai exact asociat cu afacerea dumneavoastră, cel mai probabil, cumpărătorul vă va alege anume pe dumneavoastră.

Garanții juridice

Marca firmei este o proprietatea a companiei, ca și produsele acesteia. Folosind-o, dumneavoastră protejați produsele de plagiat. Dacă simbolul va fi utilizat de către alt brand, acesta va fi tras la răspundere.

Creșterea încrederii din partea clienților

Produsele pe care este amplasat logoul, provoacă mai multă încredere din partea clienților și astfel, probabilitatea de cumpărare crește. Dumneavoastră, de exemplu, când ați cumpărat ultima oară un produs fără semne distinctive?

Estetica

Datorită mărcii comerciale a firmei, produsele capătă caracteristici distinctive, arată neobișnuit și atractiv. De exemplu, produsele Apple sunt cumpărate, în primul rând datorită legendarului măr mușcat. Parametrii tehnici sunt secundari.

Promovarea

Aveți nevoie să promovați rapid un brand sau un produs? Atunci merită să comandați elaborarea logoului, deoarece el este tipărit literalmente peste tot: pe plăcile magazinelor offline, pe panourile publicitare, pe bannere, pe ambalajul produselor, pe site-ul companiei și pe rețelele de socializare. Logoul individual – calea dumneavoastră spre succes!

Comanda
Cu acest serviciu de asemenea se comanda:

🔎FAQ: Întrebări frecvente despre crearea logo-ului companiei

① Ce afectează sigla companiei❓

🗹 
 • crește marca companiei;
 • influențează pozitiv percepția companiei de către o persoană care vede pentru prima dată o marcă comercială;
 • oferă contact vizual între companie și potențialul client;
 • se vizualizează activitatea companiei.

⓶  Ce determină prețul dezvoltării unei logo a companiei❓

🗹 
 • cantitatea de timp petrecut;
 • numărul de opțiuni oferite;
 • experiența de designer.
 • condițiile de dezvoltare a logo-ului.

③  Ce este inclus în serviciul de creare a logo-ului companiei❓

🗹 
 • bază (principal) logo-ul companiei;
 • versiuni suplimentare ale logo-ului;
 • grila de construire a semnului;
 • fonturi de marcă, culori și stiluri de logo.

⓸  Cât costă să dezvoltare logo-ul companiei❓

🗹  Pretul creării unui logo unic este în medie de 180 €. Designerul dezvoltă Trei opțiuni pentru a alege de la, într-o singură opțiune selectată sunt permise modificări.