+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Servicii design

Crearea logo-urilor pentru firme

  1. Principala
  2. Servicii
  3. Servicii design
  4. Logo-ul

Ce este un logo?

Portfoliu

Logoul este un simbol de firmă, pe care cumpărătorul îl asociază cu o anumită companie, dar nu pur și simplu cu o imagine frumoasă. El este compus din numele mărcii și simbolul acesteia – un element grafic cu design și font unic.

Simbolul comercial reprezintă componentul cheie al stilului și imaginii oricărui brand popular. El este prezent în toate materialele de publicitate (chipiuri, tricouri, fluturași), formulare, cărți de vizită, ambalaje, etc.

Cum lucrăm asupra elaborării logoului companiei?

Comanda

Rezumatul
01
Rezumatul

Cu ajutorul unei sarcini tehnice corecte, noi primim informația completă despre brandul dumneavoastră.

Analiza
02
Analiza

Efectuăm o cercetare aprofundată a afacerii dumneavoastră și a nișei de piață în ansamblu: analizăm punctele ei forte și punctele slabe, analizăm logoul concurenților, dar de asemenea elementele pe care putem pune accent.

Concretizarea PUV
03
Concretizarea PUV

(Propunere Unică de Vânzare) Simbolul individual reflectă propunerea unică de vânzare. Noi îl selectăm, îl analizăm și începem realizarea.

Elaborarea
04
Elaborarea

Pregătim câteva concepții unice și originale.

Coordonarea
05
Coordonarea

Dumneavoastră alegeți unul din variantele propuse, concretizați dacă sunt necesare modificări. Dacă da, atunci noi efectuăm modificările corespunzătoare și aducem imaginea comercială la perfecțiune.

Finalizarea proiectului
06
Finalizarea proiectului

Dumneavoastră primiți un element grafic funcțional, laconic și ușor de memorat, care se privește la fel de bine pe fon alb și pe fon negru.

Exemple de lucrări realizate de noi

Vezi tot portfoliul

Exemple de lucrări realizate de noi
Exemple de lucrări realizate de noi
Exemple de lucrări realizate de noi
Exemple de lucrări realizate de noi

Ce nu facem când elaborăm logotipul?

Nu facem desene aleatorii

Ceea ce este amplasat pe photobank-uri, vom lăsa pentru freelanceri și specialiștii începători. Compania Studio Webmaster prestează servicii profesioniste de design și creează elemente grafice unice, de la zero.

Nu admitem interpretarea dublă a logoului

Probabil ați observat că anumite mărci comerciale sunt ridiculizate din cauza semnificației duble pe care o au simbolurile acestora. Vă propunem să comandați logoul companiei la noi și să beneficiați de o întruchipare demnă și fără echivoc a PUV a brandului dumneavoastră.

Nu angajăm în procesul de lucru freelanceri

Echipa Studio Webmaster este formată exclusiv din profesioniști specializați. Puteți fi sigur: de crearea ,,feței” dumneavoastră grafice se va ocupa un designer creativ și cu experiență.

De ce aveți nevoie de un logo?

Vă distingeți de concurenți

Cumpărătorul cunoaște vânzătorul prin intermediul logoului și pe baza acestuia, ia decizia de a colabora cu el sau cu concurenții. Dacă simbolul grafic este cât mai exact asociat cu afacerea dumneavoastră, cel mai probabil, cumpărătorul vă va alege anume pe dumneavoastră.

Garanții juridice

Marca firmei este o proprietatea a companiei, ca și produsele acesteia. Folosind-o, dumneavoastră protejați produsele de plagiat. Dacă simbolul va fi utilizat de către alt brand, acesta va fi tras la răspundere.

Creșterea încrederii din partea clienților

Produsele pe care este amplasat logoul, provoacă mai multă încredere din partea clienților și astfel, probabilitatea de cumpărare crește. Dumneavoastră, de exemplu, când ați cumpărat ultima oară un produs fără semne distinctive?

Estetica

Datorită mărcii comerciale a firmei, produsele capătă caracteristici distinctive, arată neobișnuit și atractiv. De exemplu, produsele Apple sunt cumpărate, în primul rând datorită legendarului măr mușcat. Parametrii tehnici sunt secundari.

Promovarea

Aveți nevoie să promovați rapid un brand sau un produs? Atunci merită să comandați elaborarea logoului, deoarece el este tipărit literalmente peste tot: pe plăcile magazinelor offline, pe panourile publicitare, pe bannere, pe ambalajul produselor, pe site-ul companiei și pe rețelele de socializare. Logoul individual – calea dumneavoastră spre succes!

Comanda