+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
Elaborarea aplicațiilor mobile

Creare aplicatii mobile pentru Android

 1. Principala
 2. Servicii
 3. Elaborarea aplicațiilor mobile
 4. Dezvoltarea aplicațiilor pentru Android

Crearea aplicatiilor Android

Crearea aplicatiilor android - este o oportunitate de a ajunge la vârfuri mai înalte în afaceri și de a ajunge la un nou nivel de profit.

Posesorii de smartphone-uri care funcționează pe baza acestui sistem de operare reprezintă aproximativ 1,5 milion de utilizatori. Publicul cuprinde practic toate colțurile lumii și diferite clase sociale. Astfel, se deschid mari posibilități de promovare a brand-ului, serviciilor și produselor.

Aveți nevoie de creare si dezvoltare aplicatii mobile Android de la Studio Webmaster, dacă:

 • aveți o idee de afaceri și doriți să o realizați în cel mai scurt timp
 • sunteți proprietarul unei afaceri online sau a unui site web și aveți nevoie de crearea unei aplicatii android pentru acesta
 • nu doriți să riscați și să încredințați un lucru atât de important freelancerilor

Ce posibilități de afaceri deschide aplicația pentru Android?

Android
Pentru site-uri corporative

Menținerea completă a portalului web nu rar este însoțită de cheltuieli de afaceri: este indispensabilă menținerea și susținerea resursei, dar și atragerea specialiștilor vizați. Versiunea mobilă permite să automatizați procesele de afaceri și să fiți mai aproape de client, decât concurenții voștri. De asemenea, dumneavoastră primiți un feedback rapid de la toți reprezentanții companiei.

Pentru magazinele online

Aplicația reprezintă un instrument efectiv pentru vânzarea produselor și serviciilor, care poate fi principal sau secundar. Posibilități: creșterea cumpărărilor repetate, informarea operativă a cumpărătorilor despre oferte, reduceri, etc.

Pentru start-up-uri

Dumneavoastră nu sunteți siguri cine va deveni publicul dumneavoastră țintă? Nu vă faceți griji, printre cei 2,5 miliarde de utilizatori ale gadgeturilor cu Android, acesta numaidecât se va găsi. În orice moment putem efectua modificări pentru creșterea eficienței – noi garantăm flexibilitatea și analiza minuțioasă în procesul de elaborare.

 

Comanda

Etapele dezvoltării aplicației mobile android

Ideea produsului
01
Ideea produsului

Ca aplicația să corespundă în totalmente obiectivelor, noi oferim consultații gratuite clienților și o expertiză minuțioasă de afaceri.

Aprecierea proiectului și analiza
02
Aprecierea proiectului și analiza

Se face o estimare a costului costurilor pentru dezvoltare si creare android app. Apoi, finalizăm conceptul de produs printr-o analiză profundă.

Designul
03
Designul

Creăm o interfață comodă și clară la nivel intuitiv. Creăm un design memorabil și practic, ținând cont de caracteristicile publicului țintă.

Prelucrarea și testarea
04
Prelucrarea și testarea

Scriem aplicația în limbajul de programare în câteva etape. Evaluăm stabilitatea cu care aceasta funcționează, calitatea designului, comoditatea utilizării, etc.

Amplasăm aplicația în magazinele corespunzătoare. Urmărim ca aceasta să lucreze corect 24/7, fără bug-uri, pe toate dispozitivele mobile.

Lucrările noastre - aplicații mobile
Kartolino Art

Kartolino Art

Hyundai Testing

Hyundai Testing

Trece in portfoliu
Garanțiile noastre

Adresându-vă la compania Studio Webmaster, dumneavoastră primiți garanția unui rezultat reușit. Toate obligațiile noastre și drepturile dumneavoastră sunt înscrise în contractul de prestare a serviciului, pe care îl semnăm înainte de a începe realizarea lucrărilor. Pe lângă elaborarea propriu-zisă, dumneavoastră primiți:

 • setarea service-urilor de analiză;
 • difuzarea produsului în Google Play Market;
 • suport, după dezvoltare aplicatie mobila.
 Android

Cum de a determina cost la dezvoltare aplicatie mobila pentru android?

Pret final la dezvoltare aplicatii mobile pentru Android poate fi exprimat numai după ce toate etapele sunt negociate cu clientul și a semnat un contract adecvat pentru a crea aplicația. Prețul poate varia, de asemenea, în cazul în care clientul consideră necesar la o anumită etapă de dezvoltare pentru a face modificări.

Comandând o aplicație android nu ar trebui să cred că costul său este luat din spațiu. În majoritatea cazurilor, costul creării unei aplicații mobile depinde de orele petrecute și de complexitatea dezvoltării. Având în vedere timpul petrecut, companiile înmulțesc numărul de ore cu costul unei ore de lucru a unui specialist.

În plus, prețul final este afectat de compoziția specialiștilor implicați și de costurile de promovare a proiectului după lansare.

Cele mai costisitoare elemente ale aplicației mobile android:


 • Cantitatea de date introduse în aplicația android

Aici puteți include toate datele grafice și text ale aplicației mobile. Pentru a afișa o cantitate masivă de date, trebuie să depuneți mult mai mult efort, deoarece ecranul smartphone-ului este diferit de dimensiunea paginilor web. Designerul proiectează modul în care toate acestea vor fi afișate, iar programatorii și planificatorii implementează acest lucru în cod. Pentru a realiza această sarcină, trebuie să se stabilească la ce date android App va fi în contact cu serverul (API). După aceea, toate acestea trebuie testate.


 • Backend

Dezvoltarea părții de server a programului (dacă este necesar) care stochează baza de date și logica aplicației pe care o creați și le transmite clientului în conformitate cu API-ul.


 • Numărul de tipuri de utilizatori

De exemplu, dacă comandați o aplicație android cu mai multe tipuri de utilizatori( client și interpret), atunci aici este necesar să se dezvolte o interfață unică pentru fiecare utilizator: dezvoltarea de proiectare a aplicației android, layout-ul de ecrane, punerea în aplicare a logicii de afaceri.


 • Încorporarea dispozitivelor terțe

Gadgeturile existente sunt saturate cu o abundență de componente suplimentare, cum ar fi chips-uri NFS, barometre, tot felul de senzori și așa mai departe. Pentru ca ei să poată interacționa cu codul aplicației fără erori, este nevoie de timp pentru dezvoltare, iar acestea sunt costuri suplimentare.


 • Integrarea serviciilor terțe

Uneori, aplicațiile mobile Android dezvoltate necesită combinarea și coeziunea bibliotecilor, serviciilor și cadrelor terțe. De exemplu, opțiunea de a plăti prin card sau partaja conținut cu alte aplicații.


 • Personalizare elemente

În majoritatea cazurilor, pentru a schimba elementul de interfață, designerii se bucură de îndrumarea sistemelor de operare pentru proiectarea interfeței aplicațiilor mobile (gadget-uri). Dar dacă am decis să creăm un design unic al elementelor aplicației mobile, în plus față de cel care ne oferă sistemul de operare, atunci va trebui să dezvoltăm elementul de la zero.

Tehnologii utilizate Java / Kotlin

java

De bază și, probabil, una dintre cele mai populare limbaje de programare aplicații pe android în funcție de Stackoverflow este Java, care nu este primul an clasat pe poziția de lider în acest segment. Studio Webmaster acceptă această opinie selectând-o pentru limba de bază.

Java este un limbaj de programare orientat-obiect, care este utilizat pentru cele mai multe aplicații android.

PUTERE:

 • Comunitate

  Comunitățile uriașe și reputate (Github, Stack Overflow) de la care obținem informații valoroase despre noile tehnologii și actualizări Java.

 • Cross-platform

  Codul Java scris pe mașina virtuală Java Virtual Machine va funcționa pe orice platformă hardware.

 • Resurse finite

  Datorită faptului că Java este limba maternă pentru Android, are un avantaj incontestabil de a avea biblioteci gata făcute pentru a facilita procesul de dezvoltare a aplicațiilor mobile android.

CONTRA:

 • Performanță problematică

  În comparație cu alte limbi, Java rulează mai lent din cauza volumului mare de memorie necesar pentru funcționarea completă.

 • Dificultatea de a scrie codul

  Codul Java este suficient de lung în comparație cu alte limbi, deci necesită mai mult timp pentru a scrie, respectiv mai multe bug-uri.

 
kotlin

Dezvoltat în 2016 de JetBrains din Sankt Petersburg, limbajul de programare Kotlin a devenit o nouă eră în dezvoltarea aplicațiilor mobile android. Studio Webmaster a fost întotdeauna un susținător al noilor idei și soluții, așa că aplicăm în mod activ toate inovațiile limbajului Kotlin.

PUTERE:

 • Performanță ridicată

  Sintaxa limbii Kotlin este destul de compactă și logică, ceea ce afectează în mare măsură viteza de funcționare.

 • Interacțiunea completă cu Java

  Un mare avantaj atât pentru dezvoltatori, cât și pentru companiile care au o bază imensă de cod Java.

 • 100% compatibil cu toate versiunile

  Kotlin с последней версии имеет полую обратную совместимость с предыдущими.

CONTRA:

 • Viteza de compilare instabilă

  Viteza de compilare a codului nu este întotdeauna constantă și uneori poate varia atât în ceea ce privește creșterea productivității, cât și în scădere.

 • Sprijin comunitar mic

  Datorită faptului că Kotlin este o limbă destul de tânără, nu este încă susținută de comunități mari, dar suntem gata să acceptăm orice proiect, chiar dacă există un număr mare de întrebări fără răspuns în timpul muncii.

Avantajele colaborării cu compania Studio Webmaster:

oy6gcuud35.png
Mai mult de 10 ani de elaborare reușită a aplicațiilor mobile bazate pe sistemul de operare Android
00d4cknybn.png
Echipa de specialiști (7 și mai mulți), care lucrează doar asupra proiectului dumneavoastră
ynphelkon0.png
Un cost justificat pentru crearea produsului mobil pentru Android și transparență financiară

Dacă aveți dubii sau doriți să clarificați prețul și alte detalii la comanda creării și dezvoltării aplicației android din Chișinău și Moldova, atunci ne puteți contacta și consulta, precum și să veniți la noi în oficiu. Suntem mereu deschiși în fața ta.

Comanda
Cu acest serviciu de asemenea se comanda:

🔎FAQ: Întrebări frecvente privind dezvoltarea de aplicații android

① Care sunt etapele creării unei aplicații pe Android❓

🗹 
 • colectarea informațiilor și cerințele aplicației;
 • evaluarea inițială a costului creației;
 • dezvoltarea unui prototip de produs;
 • elaborarea specificațiilor tehnice;
 • crearea primei versiuni a aplicației;
 • testarea;
 • suport tehnic.

⓶  Cât durează dezvoltarea unei aplicații Android❓

🗹 Timpul de dezvoltare pentru o aplicație mobilă începe de la două luni sau mai mult.Termenii exacți pentru crearea unei aplicații mobile sunt întotdeauna individuali, deoarece depind de factori suplimentari (tipul aplicației, scara, complexitatea și sfera funcționalității dezvoltate).

③  Cât costă dezvoltarea aplicației Android❓

🗹 Costul mediu de dezvoltare a aplicației mobile este de 1500 $. Costul exact poate fi numit de la coordonarea cu clientul tuturor lucrărilor de creare a unei aplicații mobile pentru android.

⓸  Care sunt avantajele aplicației mobile Android de pe alte platforme❓

🗹 
 • acoperire mare a publicului;
 • cost de dezvoltare ieftin în comparație cu alte platforme;
 • posibilitatea de a genera bani prin încorporarea anunțurilor în aplicație;
 • publicare rapidă pe Google Play.