+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Elaborarea aplicațiilor mobile

Dezvoltarea aplicatii android la comanda

  1. Principala
  2. Servicii
  3. Elaborarea aplicațiilor mobile
  4. Dezvoltarea aplicațiilor pentru Android

Crearea aplicațiilor pentru Android

Crearea aplicatiilor android - este o oportunitate de a ajunge la vârfuri mai înalte în afaceri și de a ajunge la un nou nivel de profit.

Posesorii de smartphone-uri care funcționează pe baza acestui sistem de operare reprezintă aproximativ 1,5 milion de utilizatori. Publicul cuprinde practic toate colțurile lumii și diferite clase sociale. Astfel, se deschid mari posibilități de promovare a brand-ului, serviciilor și produselor.

Aveți nevoie de aplicația Android de la Studio Webmaster, dacă:

  • aveți o idee de afaceri și doriți să o realizați în cel mai scurt timp
  • sunteți proprietarul unei afaceri online sau a unui site web și aveți nevoie de crearea unei aplicatii android pentru acesta
  • nu doriți să riscați și să încredințați un lucru atât de important freelancerilor

Ce posibilități de afaceri deschide aplicația pentru Android?

Android
Pentru site-uri corporative

Menținerea completă a portalului web nu rar este însoțită de cheltuieli de afaceri: este indispensabilă menținerea și susținerea resursei, dar și atragerea specialiștilor vizați. Versiunea mobilă permite să automatizați procesele de afaceri și să fiți mai aproape de client, decât concurenții voștri. De asemenea, dumneavoastră primiți un feedback rapid de la toți reprezentanții companiei.

Pentru magazinele online

Aplicația reprezintă un instrument efectiv pentru vânzarea produselor și serviciilor, care poate fi principal sau secundar. Posibilități: creșterea cumpărărilor repetate, informarea operativă a cumpărătorilor despre oferte, reduceri, etc.

Pentru start-up-uri

Dumneavoastră nu sunteți siguri cine va deveni publicul dumneavoastră țintă? Nu vă faceți griji, printre cei 2,5 miliarde de utilizatori ale gadgeturilor cu Android, acesta numaidecât se va găsi. În orice moment putem efectua modificări pentru creșterea eficienței – noi garantăm flexibilitatea și analiza minuțioasă în procesul de elaborare.

 

Comanda

Cum noi lucrăm?

Ideea produsului
01
Ideea produsului

Ca aplicația să corespundă în totalmente obiectivelor, noi oferim consultații gratuite clienților și o expertiză minuțioasă de afaceri.

Aprecierea proiectului și analiza
02
Aprecierea proiectului și analiza

Se face o estimare a costului costurilor pentru crearea și dezvoltarea unei aplicații mobile. Apoi, finalizăm conceptul de produs Android printr-o analiză profundă.

Designul
03
Designul

Creăm o interfață comodă și clară la nivel intuitiv. Creăm un design memorabil și practic, ținând cont de caracteristicile publicului țintă.

Prelucrarea și testarea
04
Prelucrarea și testarea

Scriem aplicația în limbajul de programare în câteva etape. Evaluăm stabilitatea cu care aceasta funcționează, calitatea designului, comoditatea utilizării, etc.

Amplasăm aplicația în magazinele corespunzătoare. Urmărim ca aceasta să lucreze corect 24/7, fără bug-uri, pe toate dispozitivele mobile.

Lucrările noastre - aplicații mobile
Kartolino Art

Kartolino Art

Hyundai Testing

Hyundai Testing

Trece in portfoliu
Garanțiile noastre

Adresându-vă la compania Studio Webmaster, dumneavoastră primiți garanția unui rezultat reușit. Toate obligațiile noastre și drepturile dumneavoastră sunt înscrise în contractul de prestare a serviciului, pe care îl semnăm înainte de a începe realizarea lucrărilor. Pe lângă elaborarea propriu-zisă, dumneavoastră primiți:

  • setarea service-urilor de analiză;
  • difuzarea produsului în Google Play Market;
  • suport, după crearea aplicației mobile android.
 Android

Avantajele colaborării cu compania Studio Webmaster:

oy6gcuud35.png
Mai mult de 10 ani de elaborare reușită a aplicațiilor mobile bazate pe sistemul de operare Android
00d4cknybn.png
Echipa de specialiști (7 și mai mulți), care lucrează doar asupra proiectului dumneavoastră
ynphelkon0.png
Un cost justificat pentru crearea produsului mobil pentru Android și transparență financiară

Dacă aveți dubii sau doriți să clarificați prețul și alte detalii la comanda creării și dezvoltării aplicației android din Chișinău și Moldova, atunci ne puteți contacta și consulta, precum și să veniți la noi în oficiu. Suntem mereu deschiși în fața ta.

Comanda