+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
Dezvoltare web

Dezvoltarea website-ului in Moldova la un pret accesibil

  1. Principala
  2. Servicii
  3. Dezvoltare web
  4. Dezvoltarea site-urilor

Dezvoltare site-uri web

Comanda

Dezvoltarea site-urilor web este cea mai bună soluție pentru promovarea afacerii și atragerea noilor clienți online. Studio Webmaster vă propune crearea profesionistă a site-urilor de orice complexitate, pentru diferite tipuri de activitate: imobiliară, comercială, juridică, medicală, de producție și altele.

Noi ne concentrăm asupra clienților cointeresați de promovarea afacerii lor pe internet. Fie aceasta landing page, magazin online sau site-carte de vizită, noi garantăm că publicul țintă vă va găsi prin intermediul căutărilor relevante.

mafia

Landing Page

Landing page-ul reprezintă un site funcțional, cu o singură pagină, elaborarea căruia nu costă mult și necesită puțin timp. Landing-ul cu un design liber reprezintă o soluție avantajoasă pentru desfășurarea ofertelor promo sau câștigarea lead-urilor. Pagina pe care se va naviga, va fi adaptată căutărilor corespunzătoare.

Portfoliu

alfa

Site – carte de vizită

Site-ul de prezentare este un site de dimensiuni mici, care de obicei constă dintr-o singură pagină și are ca scop atragerea potențialilor clienți. Prin intermediul acestei cărți de vizită online, vom publica informații generale despre companie/ particular, marfă sau servicii, contacte. Această variantă este mai economă decât elaborarea unui site complet.

Portfoliu

montebela

Site catalog

Catalogul online este o resursă independentă, care permite prezentarea produselor și a serviciilor pe internet, într-un mod avantajos. Tradițional, acesta conține detalii despre companie sau brand, dar și catalogul cu produsele propuse (imagini, descriere detaliată, caracteristici și recenzii pentru fiecare item).

Portfoliu

bikehub

Magazin online

Magazinul online reprezintă un site care în mare parte este compus dintr-un catalog cu produse, servicii sau alte obiecte. Cantitatea de pagini este nelimitată. În magazinul online se implementează toate funcțiile necesare pentru desfășurarea vânzărilor online.

Portfoliu

Ce primiți dumneavoastră, comandând un site la Studio Webmaster?

Dezvoltare pagina web

Sunteți începător în e-commerce sau doriți să actualizați o resursă învechită? La noi puteți comanda dezvoltarea web site care va corespunde cerințele și preferințelor dumneavoastră. Fiecare lucrare realizată de specialiștii noștri presupune un design frumos și vă oferă posibilitatea de a redacta informația de pe pagini. Formatul adaptabil pe care îl creăm, vă va permite să economisiți pe crearea versiunii mobile al site-ului.
Împreună cu aceasta, în Studio Webmaster puteți comanda introducerea unor module suplimentare, cum ar fi dezvoltarea chat-boti, conectarea unui sistem de plată pe site, un modul căutare site, un modul discuții, un nor de etichete și multe altele.

Deservire tehnică

Noi nu lăsăm clienții după executarea proiectului, dar le asigurăm suport și deservire tehnică după lansarea resursei web: soluționăm rapid problemele, dacă acestea intervin, monitorizăm încărcarea, adăugăm conținut, protejăm de spargerea site-ului.

Soluții simple

Până la semnarea contractului, dumneavoastră primiți o consultație detaliată cu privire la proiect și răspunsuri la toate întrebările care vă interesează. Noi vă recomandăm soluții optime pentru elaborare, funcționare și completare, reieșind din sfera activității dumneavoastră și experiența noastră de lucru în domeniul tehnologiilor IT. Suportul permanent din partea specialiștilor vă permite să controlați calitatea procesului de lucru.

Lucrările noastre
Maxi Lash boutique
Qiwi

Avantajele colaborării cu noi

01 / 04
Design care vinde

Una din condițiile principale pentru crearea unui site reușit este designul modern și navigarea ușoară. Toate paginile create de către specialiștii noștri sunt funcționale și orientate spre publicul țintă.

02 / 04
CMS particular adaptat

Gestionarea conținutului de pe portal se desfășoară cu ajutorul CMS, pe care îl adaptăm particular necesităților afacerii dumneavoastră. Redactați independent secțiunile, urmăriți statistica, adăugați texte, foto/video.

03 / 04
Optimizare efectivă

Posibilitatea de a promova resursa web în motoarele de căutare Yandex și Google după cuvintele cheie. Portalul dumneavoastră va fi vizibil și va apărea pe primele poziții.

04 / 04
Așezare în pagină adaptabilă

La crearea site-ului web folosim o așezare în pagină adaptabilă. Dumneavoastră nu trebuie să comandați suplimentar versiunea mobilă. Resursa va fi absolut autonomă și se va afișa corect pe orice dispozitiv mobil.

Comanda