1. Principala
  2. Despre noi

Studio Webmaster
este lider in domeniul
serviciilor IT din Chisinau si Moldova

Ne unim o echipă de oameni responsabili care se dezvoltă în continuu. Noi mereu încercăm să creăm parteneriate reciproc avantajoase și de lungă durată cu clienții noștri.

Studio Webmaster — 5 departamente cu

51de angajați

Am creat site-uri pentru

5cluburi de fitness

Am dezvoltat peste

100magazine online

Am creat site-uri de calitate pentru

7bănci

La noi, fiecare poate să impartășească experiența și ideile, avem

1 blog intern

Avem

1robot și îl cheamă Webster

Noi desfașurăm campionatul Mortal Kombat cu

3locuri premiale

Pentru angajații noștri au fost comandate peste

100cărți

Biblioteca noastră are

271cărți

Noi într-adevăr avem pentru promovarea site-urilor în top

1tamburină

În echipa noastră sunt

8specialiști certificați Google Adwords

Pentru devotament companiei, au fost cumpărate pentru angajați

5automobile

În oficiul nostru avem

8jocuri de masă

Studio Webmaster - Câștigător în dezvoltarea de software / Choice People's Notorium

2018

Odată la poligonul de tragere am folosit

1050gloanțe

Studio Webmaster a devenit marca comercială a anului

2016

Noi am hrănit și am dat în mâini bune

23de pisici

Dezvoltatorii noștri au executat

3site-uri pentru renumite posturi de radio
Studio Webmaster
Contactati-ne

Noi cream site-uri web superbe! Noi deschidem drumuri noi! Noi suntem un satelit devotat care vă va duce la succes! Noi putem să vă propunem promovarea site în rețea, elaborarea aplicațiilor și soluțiilor IT.

Echipa noastră deja de 10 ani studiază și dezvoltă cunoștințe în domeniul tehnoligiilor IT și îi prestează clienților servicii cele mai moderne. Specialiștii companiei permanent se dezvoltă în acest domeniu și își acumulează cunoștințe. Ca rezultat fiecare proiect își aduce Clientului profit, dar nouă noi recenzii positive.

Dacă nu mai doriți să trăiți în vacuum și să suferiți de pierderi trebuie să vă adresați către echipa de sălvători cu experiența. Noi vom aduce bussinesul Dvs. în top a succesului foarte rapid și îl vom face super vestit. Numai clienților Studio Webmaster se deschid așa perspective.

Despre noiDespre noiDespre noiDespre noiDespre noiDespre noi
Legile aterizării spațiale
Eficacitate în obținerea golului
Eficacitate în obținerea golului

Apelînd la noi clientul poate fi sigur că va obține rezultatul dorit cu efort minim. Toate sarcini le realizează membrii a echipei noastre. Noi promitem ceva și numai decît realizăm acest lucrul folosind tehnologii cei mai noi și effective. Clientul în acest moment admiră succes dar profitul lui crește în progresie geometrică.

Raportarea totală
Raportarea totală

Control a etapelor proiectului – dreptul cel mai sacru a Clienților noștri. Luînd în considerație dorințele a Clienților noștri echipa noastră oferă rapoarte cele mai detaliate a lucrărilor efectuate. În așa mod Dvs. puteți să urmăriți etapele a proiectului Dvs.și să întroduceți modificări dorite. Pentru efectuarea acestor momente noi utilizăm tehnologii cele mai moderne. Adresați-vă la noi și veți putea să fiți partea a echipei care crează site-ul Dvs.

Tehnologii moderne
Tehnologii moderne

Pentru a ajunge goluri Studio Webmaster folosește diferite metode. În primul rind sunt idei a celor mai tari specialiști în domeniul IT. Dar nu uităm și de ajutor a roboților, a programelor unice care sunt create de membrii a echipei noastre. Iată de ce noi nu ne repetăm și site-ul Dvs. devine o capodoperă.

Respectarea termenilor
Respectarea termenilor

În zilele de azi timpul e una din cele mai importente părți a vieții noastre. Studio Webmaster știe a prețui timpul. Noi nu pierdem timpul în zadar, numai acțiuni productive, care sunt direcționate către crearea site-uri superbe! Nici un fel de rețineri sau încetineală. Noi nu disperem, noi deschidem noi universuri. Dvs. întotdeauna puteți să beneficiați de susținere și consultații profesionale.

Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua universul internetului - profiturile cresc iar munca va fi mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit
call
Aveți întrebări?
Comanda un apel