1. Principala
  2. Servicii

Servicii IT pentru dezvoltarea afacerilor in internet

Va asiguram că veți obține exact acele serviciile IT care vă vor aduce cu adevărat rezultatele pe care le așteptați.

În același timp, nu vom oferi toate serviciile IT, ci doar cele de care aveți nevoie pentru a crea si a promova proiectul. La urma urmei, misiunea noastră este să avem grijă de veniturile cit mai mari ale dumneavoastră.

Dezvoltare web
Dezvoltare web

Procesul de creare site web sau aplicatiei mobile captivante nu este, de obicei, atât de simplu, dar este întotdeauna interesant. Creăm site-uri web ușor de utilizat. Ce oferim:

Servicii promovare
Servicii promovare

Vrei să-ți promovezi brandul pe internet? Avem tot arsenalul necesar pentru promovarea site-ul! Urmăm tendințele și cunoaștem toate cele mai noi și eficiente modalități de promovare sitelor pe Internet. Noi oferim:

Servicii marketing
Servicii marketing

Elegant, frumos, dar nu vinde - aceasta nu este despre site-ul creat de noi. Specialiștii Studio Webmaster folosesc instrumente pentru a rezolva sarcini de orice complexitate. Noi suntem la ”per tu” cu următoarele servicii:

Elaborarea aplicațiilor mobile
Elaborarea aplicațiilor mobile

Un smartphone poate înlocui în curând alte gadget-uri. De aceea, studioul nostru creaza cele mai interesante aplicații mobile. Ținem pasul și suntem mereu la curent cu noile tendinţe. Suntem gata să creăm o mașină a timpului, pentru a fi mereu înaintea tuturor concurenților cu ajutorul acestor servicii:

Servicii design
Servicii design

Cum să atrageți un client care a venit pe pagina dumneavoastră? Desigur, cu un design unic și spectaculos! Specialistii noștri fac lucruri imposibile și oferă cele mai stilate și unice site-uri, care vă pot surprinde prin creativitatea lor.

IT Soluții
IT Soluții

În completarea listei noastre de servicii, nu puteți rata ofertele tehnice și asistență. Programatorii noștri au pregătit deja cele mai eficiente soluții IT pentru dumneavoastră.

Automatizarea proceselor de afaceri
Automatizarea proceselor de afaceri

Un site, care lucreaza mereu pentru proprietar, pentru acest lucru nu este nevoie sa faceți oarecare eforturi. Noi vă putem ajuta să vă convingeți! Stabilirea proceselor de afacere, gestiunea forțelor de vânzare și interacțiunea cu clienții — doar o mică parte din ceea ce vă pot propune specialiștii noștri.

Servicii foto si video
Servicii foto si video

Aveți nevoie de imagini estetice ale produselor sau de servicii profesionale de filmare video? Ne-am pregătit deja obiectivele pentru a crea cele mai bune lucrări pentru dumneavoastră! Experții noștri vor face ca oricare dintre ideile dvs. să devină realitate. Vă oferim:

Obțineți o ofertă
Alegeti tipul de seviciu care va intereseaza, completati formularul si specialistul nostru va contacta.
A primi o propunere

În ziua de astăzi, soluțiile IT sunt probabil cele mai eficiente, utile și potrivite pentru orice tip de afacere. Dacă nu ați trecut încă la formatul online sau căutați noi oportunități de a vă extinde platforma pentru afacerea dv., sau poate aveți nevoie de o promovare a unui produs, sau doriți să vă popularizați brand-ul, vă recomandăm mult să acordați atenție serviciilor IT pe care le oferim.

Studio Webmaster este o companie cu mulți ani de experiență. Datorită acestui fapt, putem oferi o gamă completă de servicii IT, de la dezvoltarea și elaborarea designului unei resurse web până la promovarea acesteia.

Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua universul internetului - profiturile cresc iar munca va fi mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit
call
Aveți întrebări?
Comanda un apel