+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
Elaborarea aplicațiilor mobile

Dezvoltarea aplicatii pentru iOS

 1. Principala
 2. Servicii
 3. Elaborarea aplicațiilor mobile
 4. Dezvoltarea aplicațiilor pentru iOS

Crearea aplicatii pentru iOS

Doriți să măriți profitul sau să fiți mai aproape de clienți? Sau poate aveți o idee de afaceri genială, care poate fi realizată doar cu ajutorul unei aplicații?

Comandați elaborarea aplicației mobile pentru IOS de la specialiștii noștri cu experiență, fără riscuri pentru buget. Compania Studio Webmaster reprezintă garanția rezultatului dorit. Aplicațiile noastre sunt clare la nivel intuitiv și se utilizează ușor, deoarece luăm în considerație comportamentul utilizatorilor.

Avantajele aplicațiilor IOS pentru afacere:

 • Identificarea rentabilă printre concurenți
 • Publicitate efectivă
 • Proximitatea de client 24/7
 • Automatizarea principalelor procese de afaceri
 • Creșterea vânzărilor și profitului
De ce clienții au încredere în noi?
 • Experiență reușită în elaborarea a zeci de aplicații pentru iOS, pentru întreprinderile mari și mijlocii
 • Expertiza de afaceri detaliată pentru start-up-uri
 • Nici un fel șabloane, doar abordare individuală
 • Flexibilitate în elaborare
 • Sistem de control transparent
 • Costul justificat al elaborării aplicației
 • Lucrul la un rezultat care depășește întotdeauna așteptările
 • Costul creării și dezvoltării o aplicație pentru IOS este întotdeauna justificată și controlată de un plan clar planificat
Comanda
De ce clienții au încredere în noi

Etapele creării unei aplicații mobile pe IOS

Ideea produsului
01
Ideea produsului

Specialiștii noștri oferă consultații și ajută la crearea conceptului aplicației, care nu doar satisface clientul, dar și este util afacerii.

Analiza și prototipul
02
Analiza și prototipul

Desfășurăm o expertiză minuțioasă, apreciem aplicațiile similare, cercetăm publicul țintă. Ne gândim la comoditatea interfeței, funcționalitatea lui și a altor elemente.

Design
03
Design

Elaborăm detaliat aspectul vizual, corelăm gama de culori alese cu obiectivele aplicației și caracteristicile publicului țintă. Creăm un design aprins, atrăgător și practic.

Scrierea aplicației
04
Scrierea aplicației

Procesul este divizat în câteva etape ca clientului să îi fie mai ușor să verifice și în caz de necesitate, să ceară modificări în mod operativ.

Testarea și lansarea
05
Testarea și lansarea

Verificăm multilateral aplicația și o lansăm doar după testarea completă. După aceea, o amplasăm în magazine, în conformitate cu toate cerințele.

Suport
06
Suport

Urmărim stabilitatea cu care funcționează aplicația și afișarea ei corectă pe toate tipurile de dispozitive. Dacă intervin bug-uri, le eliminăm rapid.

Lucrările noastre
Kartolino Art

Kartolino Art

Pollytest

Pollytest

Trece in portfoliu
 
 

Pe ce dispozitive va funcționa aplicația?

 
Pe ce dispozitive va funcționa aplicația?

iPad

Crearea produselor mobile pentru iPad nu doar realizează obiectivele de afaceri, dar și satisface dorințele multimedia ale publicului online: cărți online, urmărirea video-urilor, nagivarea online, etc.

Pe ce dispozitive va funcționa aplicația?

iPhone

Crearea de la zero a unei aplicații pentru iPhone se diferențiază considerabil de elaborarea pentru Android. Pe lângă asta, fiecare versiune iOS ce apare, înaintează cerințe noi de design, iar publicul (posesorii iPhone) devine din ce în ce mai exigent. Toate aceste caracteristici sunt luate în considerație în elaborarea aplicației.

 

 Când dezvoltăm aplicații mobile ios pentru iPhone și iPad la comandă, luăm în considerare pe deplin nevoile clientului în ceea ce privește prețul și calitatea produsului pe care îl producem. Dacă, atunci când creați o aplicație ios, considerați că este necesar să vă retrageți de la un plan de cost sau de altă natură, atunci suntem întotdeauna gata să discutăm pașii următori pentru coordonarea acțiunilor.

Tehnologia utilizată. Objective-C vs SWIFT

Când dezvoltăm aplicații mobile sub ios, prioritizăm limbajul de programare Swift. Utilizarea limbajului Obiectiv - C devine mai puțin solicitată.

Limba dezvoltată de Apple în 2014 a început să înlocuiască veteranul Objective-C așa cum au fost motivele. Apple a introdus un nou limbaj de programare Swift, încercând să sporească rezistența la erorile dezvoltatorului și lizibilitatea codului.

MINUSURI

Utilizarea limbajului Obiectiv-C

 • Bug-uri în timpul compilării

datorită tastării dinamice aplicate

 • Limitarea funcționalității

Cele mai recente actualizări Objective - C sunt lansate de mult timp, deoarece prioritatea în crearea de aplicații mobile ios Apple dă Swift

 • Nu o mare performanță

în ceea ce privește limba Swift (cauzată de aceeași tastare dinamică)

 • Complexitatea căutării dezvoltatorului

Datorită tranziției masive la Swift, este destul de dificil să găsești un dezvoltator care să preia finalizarea sau crearea unei aplicații ios în limba Obiectiv-C, plus costul dezvoltării aplicației ios va fi mult mai scump.

PLUSURI

Utilizarea limbii SWIFT

 • Compact

Când creați o aplicație ios, este nevoie de mai puțin cod, ceea ce implică în consecință, o creștere a vitezei aplicației mobile.

 • Lizibilitate

Este unul dintre cei mai importanți factori, deoarece introducerea de noi module va dura mult mai puțin timp în viitor.

 • Funcționalitate mai mare

în comparație cu Objectiv-C, și anume capacitatea de a gestiona memoria aplicației, angajându-se în alocarea și eliberarea memoriei.

 • Interacțiunea completă cu limba Objectiv-C

 • Grad ridicat de siguranță

Prelucrarea detaliată a indicatoarelor și a compilatorului, precum și posibilitatea introducerii variabilei Nil pentru a oferi feedback.

Nuanțele creării unei aplicații mobile IOS

Având în vedere că utilizatorii de Aplicații IOS sunt mult mai mici decât utilizatorii de pe android, diferențele în construirea aplicațiilor mobile IOS sunt în mare parte mai mari. Iată doar câteva puncte importante, dar merită o atenție deosebită.


№1

Atunci când proiectați designul aplicației ios, trebuie să luați în considerare atât diagonala ecranului, cât și diferențele funcționale ale fiecărei versiuni a dispozitivului.

Introducerea tuturor caracteristicilor distinctive ale sistemului de operare în aplicația IOS vă va oferi avantajul că utilizatorii vor răspunde în mod loial cu privire la aplicația mobilă, în consecință, ratingul său a crescut.

De asemenea, trebuie remarcat faptul că, atunci când rulează o nouă versiune a sistemului de operare ios, aplicația nu va funcționa întotdeauna fără lags. Prin urmare, în stadiul de testare, este necesar să se identifice toate inconsecvențele și erorile cu sistemul de operare proaspăt și să le corecteze în timp.

№2

Un alt detaliu important în dezvoltarea de Aplicații ios este menținerea codului până la data de.

Dificultatea este că Apple nu oferă întreaga listă de inovații în stadii incipiente, oferind acces doar la versiuni beta cu funcționalitate limitată. Prin urmare, crearea profesională a aplicației mobile IOS este întotdeauna însoțită de testarea acesteia pe noul sistem de operare, după care se adaptează la noile condiții, în cazurile în care este necesar. De exemplu, versiunea IOS 13 este echipată cu un" ID Apple " care vă permite să vă înregistrați în aplicație prin simpla apăsare a unui buton. De asemenea, Utilizatorul poate ascunde ID-ul Apple prin blocarea accesului la e-mail.

Astfel de lucruri aparent mici trebuie luate în considerare, deoarece utilizatorii ios sunt destul de loiali față de toate inovațiile.

№3

Următoarea nuanță în dezvoltarea aplicației ios este-design.

O etapă importantă în crearea unei aplicații ios Apple a rămas întotdeauna un design. Având în vedere acest lucru, utilizatorii de iphone au fost mult timp obișnuiți cu faptul că gadgetul lor are un design elegant și colorat al interfeței și un sistem intuitiv de control.

Adesea, atunci când creați o aplicație mobilă ios, clienții sunt încurajați să implementeze un design unic al elementelor care nu sunt întotdeauna aprobate de platforma dezvoltatorilor oficiali. Aici trebuie să țineți cont de echilibru, așa cum am menționat mai devreme, pentru ca aplicația dezvoltată să intre în AppStore, trebuie să luați în considerare regulile oficiale ale platformei.

De asemenea, dificultatea de a dezvoltare aplicatii mobile pe IOS este implementarea unui font de sistem dinamic Redimensionabil. Dacă nu țineți cont de această caracteristică, atunci fontul sistemului ios va rămâne static, fără posibilitatea modificării sale dinamice.


Având în vedere toate cele de mai sus, dezvoltarea de aplicații mobile Sub IOS este un proces complex, care ar trebui să fie puse în aplicare numai de către o companie IT profesionist.

Avantajele colaborării cu noi

01 / 06

Executarea proiectului strict conform termenului discutat și afișarea acestuia în AppStore

02 / 06

Transparență financiară în toate etapele

03 / 06

Analiza aprofundată a nișei de afaceri, a publicului și concurenților

04 / 06

Design bine gândit și interfață comodă

05 / 06

Semnarea contracului (garanția îndeplinirii obligațiunilor)

06 / 06

Suportul tehnic pentru finisarea elaborării

Comanda
Cu acest serviciu de asemenea se comanda:

🔎FAQ: Часто задаваемые вопросы о разработке приложений IOS

① Ce aplicații pot fi create pe IOS❓

🗹 
 • Native - aceasta este o aplicație dezvoltată pentru un anumit sistem de operare
 • O aplicație web - este o aplicație disponibilă online de pe orice sistem de operare. În esență, o aplicație web este un site cu un aspect receptiv.
 • Aplicațiile hibride - aceasta este o aplicație web care poate fi transformată ulterior într-o aplicație mobilă.

⓶  Care sunt etapele dezvoltării aplicației ios❓

🗹 
 • formarea unei idei de produs;
 • analiza aplicațiilor iOS similare pentru identificarea argumentelor pro și contra;
 • dezvoltarea prototipului;
 • dezvoltarea proiectării aplicațiilor;
 • crearea codului și scrierea unei aplicații ios;
 • testare și plasare;
 • a sustine.

③  Ce determină prețul dezvoltării aplicației ios❓

🗹 Prețul dezvoltării aplicației ios depinde de:
 • numărul și complexitatea funcționalității implementate;
 • proiectarea aplicației;
 • amploarea aplicației mobile;

⓸  Cât costă dezvoltarea aplicației ios❓

🗹  Costul aplicației mobile IOS începe de la 1500 €. Prețul poate varia în poziția de sus sau de jos, în funcție de sarcinile furnizate de client.