+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
Servicii de marketing

Servicii de copywriting

  1. Principala
  2. Servicii
  3. Servicii de marketing
  4. Copywriting

Ce este copywriting-ul?

Comanda

Optimizarea conținutului este o parte integrantă a promovării site-ului în căutări. Ea presupune crearea textelor, care corespund în totalmente tematicii paginii, cu utilizarea cuvintelor cheie. Această tehnică de scriere a conținutului se numește SEO-copywriting. Scopul său de bază este ridicarea poziției site-ului web în rezultatele căutării, după anumite cereri, de exemplu ”dulapuri în Chișinău” sau “cumpără notebook în Moldova”.

Pe lângă asta, copywriterii creează titluri exclusive și originale pentru fiecare pagină de pe portal, ca acestea să reflecte în totalmente conținutul lor. Acest lucru este foarte important, deoarece de ”acuratețea” titlurilor depinde dacă va crește sau nu numărul de vizite ale resursei, dacă vor crește factorii comportamentali care influențează clasificarea, etc. De asemenea, motoarele de căutare sunt foarte sensibile la calitatea materialelor scrise. Dacă textul nu este unic, dacă el conține greșeli gramaticale și alte greșeli, dacă el este re-optimizat prin adăugarea cuvintelor cheie, aceasta poate diminua considerabil poziția site-ului în rezultatele căutării sau chiar duce la o interdicție.

De ce merită să comandați anume la noi?

01 / 05
Cereri-țintă

Eficiența servicii SEO copywritingului este în mare parte determinată de relevanța cuvintelor cheie alese. Înaintea scrierii materialelor, noi selectăm minuțios doar cererile-țintă, iar în procesul de lucru, respectăm densitatea lor, introducerea și amplasarea lor în text, titlu sau subtitlu.

02 / 05
Texte care vând

Copywriterii noștri scriu nu doar articole informaționale, dar texte care într-adevăr vând, în care se reflectă avantajele produselor și se accentuiază beneficiile clientului. O asemenea abordare permite să mărim factorii comportamentali și rata de conversie a site-ului, datorită publicității contextuale și a tranziției naturale din rezultatele căutării.

03 / 05
100% de unicitate

Noi nu admitem copierea articolelor publicate pe alte site-uri și rescrierea necalitativă. Adresându-vă la Studio Webmaster, dumneavoastră primiți texte unice, creative și utile, fără apă. Înainte de a scrie articolul, ne aprofundăm în nișa afacerii clientului, pentru a determina avantajele cheie și punctele forte.

04 / 05
Conformarea cu structura site-ului

Fiecare pagină a portalului web posedă o anumită structură, de aceea textele trebuie să fie scrise corespunzător: cu separarea blocurilor de text după sens și volum, cu titluri, subtitluri, cu liste marcate și altele. Există o serie de caracteristici ale percepției materialelor tipărite, din punct de vedere psihologic și noi întotdeauna le luăm în considerație în scrierea textelor SEO.

05 / 05
Preț / calitate

Înțelegem că preturi de servicii copywriting în Moldova și pe piața internațională este un factor cheie pentru mulți clienți, dar nu în acest caz, deoarece prețul optim pentru dvs. nu se termină întotdeauna cu un conținut de căutare seo bine optimizat. Prin urmare, vă sugerăm să comandați servicii de copywriter și rewright în studiourile pentru webmasteri, având în vedere costul optim, precum și faptul că textul SEO copywriteri noastre vă va ajuta în primul rând face drum în motoarele de căutare de top.

Ce oferim în cadrul SEO-copywriting-ului:

Optimizare

Articolele calitative transformă conținutul paginilor web în unul relevant căutărilor. Astfel, dumneavoastră primiți un conținut excelent și optimizare pentru motoarele de căutare concomitent.

Implicare

Optimizarea textului este adaptată nu doar după motoarele de căutare, dar în primul rând, după oameni. În materialele noastre, utilizatorii web găsesc răspunsuri la întrebările care îi interesează, informație nouă și utilă, care permite să mărească implicarea în activitatea companiei dumneavoastră.

Conversia

Copywriting-ul realizează și obiective publicitare. Conținutul trebuie să fie nu doar interesant, dar și să prezinte avantajos produsele/serviciile, să descrie beneficiile lor într-un limbaj clar pentru vizitatori, fie acestea flori, microunde sau mașini agricole sofisticate.

Comanda
Cu acest serviciu de asemenea se comanda:

🔎FAQ: Întrebări frecvente privind copywriting SEO

① Ce tipuri de redactare există❓

🗹 
  • Redactare SEO
  • Redactare LSI
  • Rescriere

⓶  Ce este redactarea SEO❓

🗹 Redactarea SEO este o tehnică de creare și completare a textului resurselor web cu cuvinte cheie pentru a-l promova în continuare în motoarele de căutare.

③  Ce este redactarea LSI❓

🗹 Redactarea LSI (index semantic latent) este o tehnică pentru crearea și completarea textului SEO al resurselor web într-un astfel de mod, unde accentul principal nu este doar pe umplerea textului cu cuvinte cheie, ci și pe divulgarea și descrierea detaliată a acestora.

⓸  Cât costă redactarea SEO❓

🗹  Costul pentru serviciile de copywriting poate fi calculat în două moduri. Primul - în funcție de numărul de caractere, atunci când vine vorba de texte pentru paginile nu cele mai importante ale site-ului (pagini de produse). Al doilea-numărul de ore petrecute (18 €/oră). Această metodă este mai potrivită pentru a comanda texte pentru pagina principală și paginile principale ale site-ului sau aceleași articole.