+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
Automatizarea proceselor de afaceri

Dezvoltare software la comanda

 1. Principala
 2. Servicii
 3. Automatizarea proceselor de afaceri
 4. Elaborare Software

Ce este un software?

Comanda

Software-ul reprezintă un complex de programuri separate, care se unesc printr-un scop unic de a obține un rezultat comun. Mai simplu spus, este o pârghie care permite realizarea oricăror sarcini de afaceri a întreprinderii, independent de direcția activității lor. Software-ul specializat este utilizat de către companii în mod universal, pentru îmbunătățirea eficienței lucrului, automatizării principalelor procese de afaceri.

Elaborarea programelor individuale care țin cont de necesitățile companiei, asigură o eficiență mai mare a procesului de producere, optimizarea relațiilor din cadrul organizației, dar și între colaboratori și clienți. Inevitabil, aceste schimbări pozitive duc la creșterea profitului.

Dacă doriți să creșteți rata de producție, să automatizați sarcinile zilnice, de rutină ale lucrătorilor (completarea cardurilor de produse, eliberarea facturilor, calcularea, etc.), sa măriți nivelul de securite a datelor sau să lărgiți baza de clienți, atunci merită să comandați un program unic.

Ce tipuri de programuri există?

Programurile tipice

Acestea sunt soluțiile de program cu anumite funcționalități și posibilități. De regulă, ele trebuie achiziționate cu licență. Principalul dezavantaj al acestui tip de software este standardizarea. Dumneavoastră puteți să duceți lipsa unor anumite funcționalități pentru conducerea deplină a afacerii sau invers, funcționalitățile în plus pot împiedică realizarea lucrului.

Programurile configurabile

Un tip mai avansat de program, cu o interfață și un limbaj intern de programare complex. Pe baza lor se creează sistemele informaționale corporative precum ERP (planificarea resurselor întreprinderii), CRM (gestionarea relațiilor cu clienții), CRP (planificarea capacității de producție) și altele.

Programurile la comandă

Elaborarea software-ului de la zero, în conformitate cu obiectivele și scopurile propuse de către întreprindere. Aceasta este o investiție avantajoasă, dacă aveți o echipă mare de colaboratori care interacționează des între ei. Dumneavoastră primiți toate drepturile de utilizare a acestui program și concomitent, puteți sa îl instalați în toate locurile de muncă. În cazul utilizării unor soluții tipice, este necesară procurarea licenței pentru fiecare computer. De asemenea, software-ul la comandă se poate integra ușor cu alte sisteme informaționale ale întreprinderii.

Ce fel de programe elaborăm noi?

Studio Webmaster este terenul pe care se realizează orice proiect IT. Noi cunoaștem tot despre tehnologiile informaționale și putem vorbi cu tehnica, utilizând limbajul de programare. Adresându-vă la noi, dumneavoastră primiți programul care corespunde 100% cerințelor inițiale, îmbunătățește și simplifică principalele procese de afaceri ale companiei și în rezultat, ridică venitul la un nivel mai înalt. Vă prezentăm o mică listă de tematici software, pe care le-am creat cu succes și le-am implementat în procesul de producție a întreprinderilor clienților noștri:

 • evidența și statistica profitului de la realizare;
 • evidența depozitului;
 • calculatorul de leasing;
 • calculatorul costului de transport de greutăți;
 • automatizarea evidenței întreprinderii;
 • sistemurile CRM, ERP și altele.
Comanda
soft la comanda

Lucrăm după Agile/Scrum

Agile

(metodologie flexibilă de dezvoltare de software) — o serie specială de abordări pentru organizarea procesului de lucru în echipa de programatori, care permite crearea unor produse IT calitative și creative, într-un timp destul de scurt.

Scrum

Una din cele mai populare și efective metode de creare a software-ului este Scrum, care se bazează pe principiul de time-management și oferă un cadru larg de dezvoltare.Acesta include:

 • crearea backlog-ului pentru produsul software (tablă sau alt loc, unde sunt indicate toate sarcinile programei, după prioritate);
 • planificarea sprinturilor (fragmentarea timpului pentru realizarea anumitor sarcini);
 • întâlnirile zilnice ale echipei – 15 minute în care fiecare raportează ce a făcut ieri și ce urmează să facă astăzi;
 • retrospective – după fiecare sprint, împreună cu echipa Agile se discută dificultățile care au intervenit și modul în care în care ele pot fi soluționate în cadrul următorului sprint.

Scrum – mai mult decât o simplă metodă de lucru în echipă. El grăbește considerabil orice început, crește productivitatea generală și permite obținerea unor rezultate mari. Anume această abordare profesionistă permite atingerea unor rezultate mari.

Etapele de creare a software-ului de la Studio Webmaster

Toate etapele de la dezvoltarea de locuri de muncă tehnice la testarea software-ului sunt un proces destul de laborios, care uneori durează prea mult. Dar acest timp se plătește așa cum veți obține în cele din urmă software-ul gata, dezvoltat, fără erori, care automatizează procesele de afaceri, sporind profiturile companiei.

Elaborarea unei sarcini tehnice
01
Elaborarea unei sarcini tehnice

Una dintre cele mai importante etape primare de dezvoltare a software-ului este de a întocmi un loc de muncă tehnic în strânsă colaborare cu clientul, care durează destul de mult timp.
Pentru a pregăti oferta comercială corectă, specialiștii Studio Webmaster analizează cu atenție sarcinile și completează întregul set de cerințe tehnice pentru dezvoltarea software-ului.
După aceea, există deja o înțelegere clară a logicii muncii și a întregii sale funcționalități. Acest lucru ne oferă posibilitatea de a exprima costul inițial al software-ului și de a încheia un contract.

Dezvoltarea bazei de date a programului
02
Dezvoltarea bazei de date a programului

Aproape orice creare de software este însoțită de dezvoltarea unei baze de date pentru ea.
Cât de calitativ este dezvoltat baza de date a programului, atât de mult va depinde de funcționarea stabilă și eficientă a software-ului. Prin urmare, atunci când se dezvoltă o bază de date, se ia în considerare posibilitatea creșterii acesteia (vertical, orizontal), deoarece, dacă nu există o construcție corectă în stadiul inițial, va fi destul de dificil să se adapteze produsul finit.
In plus, trebuie să ia în considerare volumul de date prelucrate în formă de matrice de cantități mari de date și complexe proceselor logice, a operațiilor poate dura destul de mult timp, de aceea, la etapa de proiectare a programului de specialiști webmaster studio se conduc de principiul de normalizare a bazei de date, având în vedere posibilitatea de a crește durata de execuție a operațiilor, dacă acest lucru este necesar pentru o funcționare stabilă.

Dezvoltarea serverului de aplicații
03
Dezvoltarea serverului de aplicații

În unele cazuri, atunci când creați software-ul, trebuie să dezvoltați un server software care să reprezinte o legătură directă între Client și baza de date.
În ciuda utilizării platformelor de baze de date existente, o parte din operațiuni (acțiunile operatorului) este atribuită aplicației software.

Migrarea acestei sarcini de la client la serverul de aplicații ("client subțire") oferă o serie de privilegii, cum ar fi:

 • abilitatea de a utiliza accesul WEB

 • integritatea datelor de cod

 • configurare și gestionare centralizată

 • securitate (abilitatea de a utiliza un server de aplicații ca un singur complex care poate fi gestionat)

 • suport pentru tranzacții

Dezvoltarea interfeței vizuale a software-ului
04
Dezvoltarea interfeței vizuale a software-ului

Înainte de dezvoltare, software-ul trece prin faza de proiectare a interfeței vizuale a aplicației, pe baza căreia specialiștii Studio Webmaster pun principiul interfeței vizuale intuitive.
În majoritatea cazurilor, atunci când se decide asupra dezvoltării proprii a software-ului de aplicație, organizația utilizează deja un alt sistem automatizat (utilizând MS Access și alte utilități contabile) cu care este obișnuit să lucrați. Cu scopul de a reduce timpul de dependență de lucru cu noul program, este uneori mai înțelept să folosiți o interfață vizuală obișnuită.

Până la momentul redactării codului software, există deja:

 • A fost făcută o lucrare tehnică

 • Baza de date a aplicației a fost creată;

 • Necesitatea de a crea un server de aplicații este clar definită;

 • Gata interfață vizuală.

Testarea
05
Testarea

Faza de testare a software-ului are o importanță imensă care determină:​

 • conformitatea cu caietul de sarcini și interfața vizuală;

 • lucrul pe diferite sisteme de operare;

 • stabilitatea software-ului la influențe externe;

 • înlocuirea modulelor software, eliminarea modulelor, schimbarea;

Se creează un card de testare, în conformitate cu care se efectuează toate testele software necesare. După testare, se dezvoltă o listă de dezavantaje și sugestii pentru dezvoltatori.​

Cum se evaluează costul dezvoltării software-ului?

Costul dezvoltării software-ului personalizat nu are întotdeauna o cifră clară și există motive argumentate pentru aceasta. Numai după ce Clientul își formulează în mod clar cerințele, iar compania IT va analiza performanța întregului loc de muncă, putem vorbi despre un preț de creare mai precis

Prețul dezvoltării software-ului se adaugă având în vedere complexitatea și timpul necesar pentru implementarea acestuia. Fiecare companie IT își aplică metodologia de evaluare profesională a costului de elaborare la comandă, având în vedere experiența acumulată privind intensitatea forței de muncă a creării lucrărilor tipice.
La primirea comenzii, munca holistică de creare a programului este împărțită în etape mici, după care este evaluată intensitatea forței de muncă a fiecărei sub-sarcini, având în vedere ocuparea tipică a companiei.

ПРИМЕР РАСЧЕТА СТОИМОСТИ

De exemplu, unul dintre proiectele finalizate de studio pentru webmasteri, care a durat 460 de ore de programator. Împreună cu programatorul au lucrat:

01. Manager de proiect.
Coordonează toate departamentele, precum și gestionează calendarul și volumul proiectului.

​02Departamentul de analiză.
Sarcina analistului este de a planifica și de a formula clar cerințele funcționale în scopul simplificării și optimizării.

​03Arhitect.
Un specialist care structurează o soluție pentru punerea în aplicare a unor astfel de caracteristici ale software-ului ca: scalabilitate, capacitatea de implementare și securitate.​

​04tTestere.
Evaluează software-ul, atât din punct de vedere al experților, cât și al utilizatorilor.

În cazul în care la proiect lucrează doar o singură persoană, el va trebui în continuare să treacă prin toate etapele de mai sus ale lucrărilor de stabilire a sarcinilor, structurarea și posibilitatea implementării soluțiilor, precum și testarea software-ului. În acest scenariu, timpul de dezvoltare va crește cel puțin de două ori.

Următoarea etapă este evaluarea complexității proiectului folosind metode de evaluare a riscurilor, și anume:

​01. Proiect șablon.
este permisă depășirea termenelor de livrare nu mai mult de 35%

​02Unic. 
termenele pot depăși până la 300%

Un astfel de procent imens de proiect unic este permis, deoarece o echipă de specialiști dezvoltă pentru prima dată un astfel de software și va trebui să recurgă la etape suplimentare pentru implementarea acestuia.

De ce merită să comandați elaborarea de software la compania Studio Webmaster?

01 / 06

Mai mult de 10 ani de experiență în elaborarea de software

02 / 06

Echipă de elaboratori talentați, care își îmbunătățesc calificarea și își dezvoltă abilitățile în mod regulat

03 / 06

Gamă largă de servicii: elaborarea, introducerea, deservirea tehnică

04 / 06

Realizăm testarea, care ne permite să constatăm și eliminăm orice imperfecțiune

05 / 06

Ne concentrăm asupra rezultatului, garantăm calitatea înaltă a produsului prin intermediul contractului de prestare a serviciului

06 / 06

Consultanță profesionistă gratuită cu privire la toate întrebările

Comanda
Cu acest serviciu de asemenea se comanda:

🔎FAQ: Întrebări frecvente privind dezvoltarea de software

① Ce tipuri de software dezvoltăm❓

🗹 
 • tipic;
 • personalizabil;
 • la comandă.

⓶  Cât durează crearea de software❓

🗹 Dezvoltarea software-ului este un proces lung care necesită multă muncă. Timpul de creație depinde în mod direct de complexitatea și volumul funcționalității dezvoltate. În medie, este nevoie de trei luni sau mai mult pentru a crea un software.

③  Există suport pentru software după crearea acestuia❓

🗹 După implementarea software-ului, oferim suport complet de informații și vă sfătuim cu privire la toate aspectele ce vă interesează despre lucrul cu software-ul.

⓸  Cât costă crearea software-ului❓

🗹  Costul exact al software-ului nu poate fi numit, deoarece este format din mai mulți factori, cum ar fi: complexitatea funcționalității dezvoltate, tehnologia utilizată, volumul de muncă, calendarul de dezvoltare. În general, costul de a crea software-ul este de 3.000 de euro. Prețul poate varia foarte mult atât în partea inferioară, cât și în partea superioară și depinde de sarcinile furnizate de client.