+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Automatizarea proceselor de afaceri

Dezvoltare software la comanda

 1. Principala
 2. Servicii
 3. Automatizarea proceselor de afaceri
 4. Elaborare Software

Ce este un software?

Comanda

Software-ul reprezintă un complex de programuri separate, care se unesc printr-un scop unic de a obține un rezultat comun. Mai simplu spus, este o pârghie care permite realizarea oricăror sarcini de afaceri a întreprinderii, independent de direcția activității lor. Software-ul specializat este utilizat de către companii în mod universal, pentru îmbunătățirea eficienței lucrului, automatizării principalelor procese de afaceri.

Elaborarea programelor individuale care țin cont de necesitățile companiei, asigură o eficiență mai mare a procesului de producere, optimizarea relațiilor din cadrul organizației, dar și între colaboratori și clienți. Inevitabil, aceste schimbări pozitive duc la creșterea profitului.

Dacă doriți să creșteți rata de producție, să automatizați sarcinile zilnice, de rutină ale lucrătorilor (completarea cardurilor de produse, eliberarea facturilor, calcularea, etc.), sa măriți nivelul de securite a datelor sau să lărgiți baza de clienți, atunci merită să comandați un program unic.

Ce tipuri de programuri există?

Programurile tipice

Acestea sunt soluțiile de program cu anumite funcționalități și posibilități. De regulă, ele trebuie achiziționate cu licență. Principalul dezavantaj al acestui tip de software este standardizarea. Dumneavoastră puteți să duceți lipsa unor anumite funcționalități pentru conducerea deplină a afacerii sau invers, funcționalitățile în plus pot împiedică realizarea lucrului.

Programurile configurabile

Un tip mai avansat de program, cu o interfață și un limbaj intern de programare complex. Pe baza lor se creează sistemele informaționale corporative precum ERP (planificarea resurselor întreprinderii), CRM (gestionarea relațiilor cu clienții), CRP (planificarea capacității de producție) și altele.

Programurile la comandă

Elaborarea software-ului de la zero, în conformitate cu obiectivele și scopurile propuse de către întreprindere. Aceasta este o investiție avantajoasă, dacă aveți o echipă mare de colaboratori care interacționează des între ei. Dumneavoastră primiți toate drepturile de utilizare a acestui program și concomitent, puteți sa îl instalați în toate locurile de muncă. În cazul utilizării unor soluții tipice, este necesară procurarea licenței pentru fiecare computer. De asemenea, software-ul la comandă se poate integra ușor cu alte sisteme informaționale ale întreprinderii.

Ce fel de programe elaborăm noi?

Studio Webmaster este terenul pe care se realizează orice proiect IT. Noi cunoaștem tot despre tehnologiile informaționale și putem vorbi cu tehnica, utilizând limbajul de programare. Adresându-vă la noi, dumneavoastră primiți programul care corespunde 100% cerințelor inițiale, îmbunătățește și simplifică principalele procese de afaceri ale companiei și în rezultat, ridică venitul la un nivel mai înalt. Vă prezentăm o mică listă de tematici software, pe care le-am creat cu succes și le-am implementat în procesul de producție a întreprinderilor clienților noștri:

 • evidența și statistica profitului de la realizare;
 • evidența depozitului;
 • calculatorul de leasing;
 • calculatorul costului de transport de greutăți;
 • automatizarea evidenței întreprinderii;
 • sistemurile CRM, ERP și altele.
Comanda
soft la comanda

Lucrăm după Agile/Scrum

Agile

(metodologie flexibilă de dezvoltare de software) — o serie specială de abordări pentru organizarea procesului de lucru în echipa de programatori, care permite crearea unor produse IT calitative și creative, într-un timp destul de scurt.

Scrum

Una din cele mai populare și efective metode de creare a software-ului este Scrum, care se bazează pe principiul de time-management și oferă un cadru larg de dezvoltare.Acesta include:

 • crearea backlog-ului pentru produsul software (tablă sau alt loc, unde sunt indicate toate sarcinile programei, după prioritate);
 • planificarea sprinturilor (fragmentarea timpului pentru realizarea anumitor sarcini);
 • întâlnirile zilnice ale echipei – 15 minute în care fiecare raportează ce a făcut ieri și ce urmează să facă astăzi;
 • retrospective – după fiecare sprint, împreună cu echipa Agile se discută dificultățile care au intervenit și modul în care în care ele pot fi soluționate în cadrul următorului sprint.

Scrum – mai mult decât o simplă metodă de lucru în echipă. El grăbește considerabil orice început, crește productivitatea generală și permite obținerea unor rezultate mari. Anume această abordare profesionistă permite atingerea unor rezultate mari.

De ce merită să comandați elaborarea de software la compania Studio Webmaster?

01 / 06

Mai mult de 10 ani de experiență în elaborarea de software

02 / 06

Echipă de elaboratori talentați, care își îmbunătățesc calificarea și își dezvoltă abilitățile în mod regulat

03 / 06

Gamă largă de servicii: elaborarea, introducerea, deservirea tehnică

04 / 06

Realizăm testarea, care ne permite să constatăm și eliminăm orice imperfecțiune

05 / 06

Ne concentrăm asupra rezultatului, garantăm calitatea înaltă a produsului prin intermediul contractului de prestare a serviciului

06 / 06

Consultanță profesionistă gratuită cu privire la toate întrebările

Comanda