+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Servicii de marketing

Servicii de promovare site-ului

 1. Principala
 2. Servicii
 3. Servicii de marketing
 4. Promovarea site-lui în Moldova (SEO)

Ce înseamnă SEO?

SEO (optimizarea pentru motoarelor de căutare) este principala stea din constelația marketingului online. Aceasta permite să luminați calea web a site-ului dumneavoastră către formarea rezultatelor căutării și includerea lui în TOP. Interesant? Cel mai probabil da.

Va fi și mai interesant când veți simți pe exemplul afacerii proprii toate avantajele instrumentului dat:

 • Rată de conversie mare
 • Creșterea considerabilă a traficului
 • Creșterea incredibilă a încrederii în brandul dumneavoastră
 • Creșterea zilnică a fluxului de clienți
 • Menținerea pozițiilor de frunte în motoarele de căutare Google și Yandex
 • Publicitate corespunzătoare, orientată către auditoriul dumneavoastră țintă
Din ce constă promovarea SEO a site-urilor în Moldova
promovarea site-ului
Alegerea semanticii
Nucleul semantic este cuvântul sau sintagma, care caracterizează în cel mai exact mod produsele/ serviciile dumneavoastră. Alegerea corectă a cuvintelor-cheie duce la creșterea numărului de vizite din partea publicului țintă.
promovarea SEO a site-urilor în Moldova
Optimizare internă
Optimizarea internă presupune efectuarea unor rectificări pe site-ul dumneavoastră web, astfel încât acesta să devină mai atractiv pentru oameni (factorii comportamentali) și mai accesibil pentru motoarele de căutare (corespunderea codului cu conținutul paginii).
promovarea SEO a site-urilor în Chisinau
Linkbilding
Optimizarea legăturilor rămâne la fel de importantă ca și publicitatea contextuală. Noi utilizăm doar metode oneste de a obține linkuri de trimitere la resursa dumneavoastră, la care motoarele sunt loiale.
promovarea site-urilor la comanda
Verificarea rezultatelor SEO și efectuarea analizei
Toți indicatorii de performanță sunt reflectați în rapoartele lunare cu privire la traficul atras și la traficul comercial.
SEO promovarea
Scrierea textelor
Conținutul unic care vinde, cu folosirea cuvintelor cheie, permite motoarelor de căutare să identifice mai ușor paginile site-ului. Drept consecință, el obține poziții mai înalte în rezultatele căutării.
SEO promovarea la comanda
Comanda

Cum noi lucrăm

Scrierea cererii
01
Scrierea cererii

Este foarte simplu să comanzi promovarea site-ului la compania Studio Webmaster: luați legătura cu noi online, pe telefon sau prin rețelele de socializare și descrieți puțin resursa dumneavoastră.

Audit
02
Audit

Specialiștii noștri vor efectua o analiză minuțioasă a portalului dumneavoastră, vor identifica punctele lui slabe, punctele forte și punctele de creștere.

Propunere unică
03
Propunere unică

În continuare, vom pregăti o propunere de colaborare, pe care dumneavoastră nu o să o puteți refuza, din trei motive: garantăm soluționarea problemei, propunem un preț democratic pentru promovarea site-ului la comandă și obținem un rezultat pe placul dumneavoastră. Propunerea este însoțită de o prognoză a traficului.

Încheierea contractului
04
Încheierea contractului

După ce convenim toate detaliile, încheiem cu dumneavoastră un contract, în care sunt enunțate obligațiile părților.

Pachetele de servicii pentru promovarea SEO a site-urilor în Chișinău

de la 280
Standart

Dacă urmăriți obținerea unui rezultat de calitate, însă sunteți limitați în resurse financiare, acest pachet este pentru dumneavoastră. Veți primi mai multe conversii și numaidecât veți ajunge în TOP. Pe parcurs, veți fi ajutat de către:

 

 

 • Specialistul în optimizare
 • Account-manager
Comanda
de la 480
Optimal

Dacă aveți un portal web care se dezvoltă în mod activ sau un magazin online competitiv, atunci aveți nevoie de planul tarifar ,,Optimal”. Veți obține de câteva ori mai multe conversii și trafic, datorită specialiștilor noștri cu experiență:

 

 • Specialist în optimizare
 • Analitic
 • Account-manager
 • Specialist în gestionarea proiectelor
Comanda
de la 890
All inclusive

Dacă sunteți un jucător important, cu ambiții mari, pe piața e-commerce, atunci aveți nevoie de un pachet ce include toate serviciile corespunzătoare nivelului afacerii dumneavoastră. Noi vom scoate în TOP hypermarket-urile online, magazinele online de dimensiuni mari, portalurile, etc. Pentru obținerea unui rezultat impecabil, vor lucra următorii specialiști:

 • Specialistul în optimizare
 • Account-manager-ul
 • Analiticul
 • Specialistul în gestionarea proiectelor
 • Conducătorul departamentului
Comanda

Avantajele colaborării cu noi

01 / 04

Cunoaștem și aplicăm cu succes strategiile care îmbunătățesc vizibilitatea site-urilor web pe internet, cresc vânzările și rentabilitatea

02 / 04

Nu lucrăm după șabloane. Pentru noi, fiecare proiect este asemenea întregului univers, cu o lume interioară unică.

03 / 04

Respectăm transparența financiară și raportăm toate lucrările efectuate.

04 / 04

Abordăm complex creșterea indicatorilor dvs. de afaceri, utilizând cunoștințele și experiența specialiștilor noștri IT, precum și programele fabuloase și eficiente, create de către colaboratorii Studio Webmaster.

Comanda