Motorul Unity a fost dezvoltat de compania Unity Technologies. Prima versiune a fost lansată în anul 2005 cu scopul de a democratiza crearea de jocuri, adică de a o face accesibilă unei mase largi de programatori. Inițial, accentul a fost pus pe Mac OS X, în curând după aceasta a fost urmat de suportul pentru Windows. În 2008, odată cu apariția AppStore, suportul pentru iPhone a fost adăugat imediat, în 2010 – Android. Dezvoltarea mobilă pe Unity – este foarte populară. În același timp, datorită sprijinului consolelor și al altor dispozitive, a devenit rapid un motor de joc pentru crearea jocurilor pe orice platformă la un preț foarte favorabil, chiar și pentru persoane fizice.
Deci, Unity vă permite să dezvoltați aplicații de orice tip pentru diferite platforme de la zero. Programele pot fi create atât pentru 2D, cât și pentru 3D joc. Astfel, puteți crea orice mediu care simulează realitatea sau o lume fantastică. Singura restricție – este imaginația creatorului. Aplicația web poate stoca datele, colecta feedback-rile și vizualiza rezultatele. Datorită capacităților avansate de interfață a utilizatorului, software-ul este ideal pentru crearea programelor de aplicații complexe și simple. Sistemul are, de asemenea, un sistem încorporat care vă permite să creați aplicații web de rețea care mărește domeniul de aplicare al utilizării.
Deși este scris în C ++, specialistul programează, de asemenea, în popularul C# (creat de Microsoft în anul 2000), precum și în JavaScript modificat. În plus, extinderea poate avea loc și în modulul grafic Bolt sub formă de schițe cunoscute din Unreal Engine 4.
Cu această abordare, compania a început rapid să formeze o comunitate gigantă de dezvoltatori web (persoane fizice, echipe mici, studiouri mari, nu dornici să plătească taxe mari pentru motoarele de joc) în curs de dezvoltare jocurilor. De asemenea, a provocat un efect de bulgăre de zăpadă. La urma urmei, mulți profesioniști au creat content suplimentar pentru jocurile web – fie sub formă de resurse de jocuri, material didactic și o cantitate imensă de content pe Internet. Este posibil dezvoltarea pe Unity pentru Android sau iOS.
Mediul cross-platform descris pentru dezvoltarea jocurilor de calculator funcționează cu un model comun, dar ușor de reprodus, de scripturi independente. Puteți atribui scripturi C# specifice oricărui obiect fără nicio problemă. Designul permite foarte ușor să atribuiți orice funcționalitate tuturor obiectelor.
La Studio Webmaster, dezvoltăm:
Jocuri 2D și 3D.
Aplicații web cross-platform.
Versiuni mobile, online și desktop ale aplicațiilor.
AR-/ VR- programe.
Programe de aplicații interactive.
Design UI/UX.
Modele 3D.
Angajații de la Studio Webmaster sunt gata să vă ofere servicii extrem de profesionale pentru diverse domenii de dezvoltare a aplicațiilor pe Unity pentru Android sau iOS. Angajații noștri au cunoștințe profunde și o experiență decentă în acest domeniu. Folosim toate avantajele și instrumentele pentru a ne asigura că clienții își pot atinge obiectivele.
Vă îndemnăm să ne contactați ca un partener cu adevărat de încredere. Suntem implicați în implementarea unor aplicații online eficiente și solide pentru clienții din întreaga Moldova. Specialiștii noștri creează programe pentru următoarele domenii: e-commerce, industria divertismentului, asistența medicală, educație, publicitate, service auto. Doriți să aflați mai multe detalii pentru o discuție desfășurată? Sunați sau scrieți!
Lideri pe piata IT |
Peste 14 ani de experiență și soluții inovatoare care ajută afacerea ta să se remarce și să crească. |
Portofoliu care inspira |
Peste 150 de proiecte de succes: de la site-uri simple la sisteme corporative complexe. |
Echipa de experti |
Peste 51 de profesioniști care transformă ideile tale în realitate cu eficiență maximă. |
NOTORIUM TRADEMARK AWARDS |
Trofeul Notorium 2017, Medalia de Aur Notorium 2018, Medalia de Aur Notorium 2019 |
MARCA COMERCIALA A ANULUI |
Medalie De Aur 2016, Medalie De Aur 2017, Medalie De Aur 2018, Medalie De Aur 2019 |
CEL MAI BUN ANGAJATOR AL ANULUI |
Conform Studiului anual realizat de AXA Managment Consulting - 2017, 2018, 2019 |