Webmaster
+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Dezvoltare

De ce e indispensabilă proiectarea aplicațiile mobile?

 1. Principala
 2. Blog
 3. Dezvoltare
 4. De ce e indispensabilă proiectarea aplicațiile mobile?
Timp de citire: 5 minute
Nu aveți timp să citiți?
Lăsați o cerere
Vadim Barkov Barkov Vadim
Data Publicării : 29.07.2019
clasament 0.00 Evaluări: 0

Crearea aplicațiilor mobile pentru afaceri – posibilitatea de a fi mai aproape de clienți, de a îmbunătăți calitatea deservirii, de a lucra eficient cu feedbackul și desigur, de a mări profitul pe contul unui canal suplimentar de vânzare a produselor sau serviciilor dvs. Însă, posibilitățile elaborărilor mobile nu se limitează la asta.

Închipuiți-vă că sunteți proprietarul unei companii imobiliare. Aplicația elaborată ținând cont de caracteristicile și necesitățile acestei nișe de afaceri va permite:

 • clienților să planifice întâlnirile cu dvs. fără sunete în prealabil – toate înscrierile se fac în regim online;
 • notificarea momentană cu privire la obiectivele noi ale imobilelor;
 • distribuirea evenimentelor următoare (prezentarea, întâlnirile);
 • informarea despre oferte și tombole, care le desfășurați pe rețelele sociale;
 • comunicarea cu clienții în timp real și consultarea lor;
 • încheierea înțelegerilor de arendă/vânzare/cumpărare a imobilului și altele.

Ca și crearea multor produse de programare, elaborarea aplicațiilor mobile începe cu proiectarea. Asupra acestor proiecte lucrează o echipă întreagă de specialiști de profil (managerul de proiect, elaboratorul, designerul, managerul de conținut și altele). Ca toți să înțeleagă la fel sarcinile care trebuie executate și să ofere un produs finit calitativ, se creează prototipul viitoarei aplicații.

Prototipul permite structurarea laconică a ideii, prevenirea erorilor și a lucrului care nu este necesar la începutul elaborării. În acest fel, proiectarea în prealabil grăbește procesul de creare a produsului mobil și reduce cheltuielile financiare.

 

Programarea aplicațiilor mobile: avantaje

 • Instrument de marketing valoros

 • Gestionarea loialității utilizatorilor

 • Interacțiunea permanentă cu clienții

 • Atragerea eficientă a publicului țintă

 • Integrarea în rețelele de socializare

 • Comoditatea utilizării

 • Lucru în regim offline

 • Viteză înaltă de elaborare a datelor

 

Căror domenii de afaceri le vor fi utile aplicațiile mobile?

Defapt, tuturor. Primiți posibilitatea de a promova rapid brandul, produsele și serviciile dvs., dar și creșterea afacerii, cu un preț suficient de mic. Puțin probabil cineva să rămână neinteresat de asemenea perspective.

Astăzi, aplicația mobilă este un must have pentru magazinele online, serviciile de taxi, barurile, restaurantele cointeresate de menținerea interesului vechilor clienți și atragerea permanentă a celor noi.

Pe lângă asta, tot mai des programarea aplicațiilor este solicitată de reprezentanții sectorului agrar, B2B, companiilor imobiliare, caselor de asigurări, tele/radio-companiilor, băncilor, organizațiilor locale și chiar a structurilor locale.

 

Cum se desfășoară scrierea aplicațiilor mobile?

 • Proiectarea. Cu clientul se discută detaliat funcționalul inclus în produs, până la amplasarea și culoarea butoanelor.

 • Programarea. Se realizează scrierea codului conform T3.

 • Design. Se elaborează un design unic, ținând cont de dorințele clientului sau se introduce stilul de firmă a companiei, inclusiv culorile de firmă, fonturile, logotipul.

 • Testarea și îmbunătățirea. Aplicația este „lustruită”, se testează erorile, încărcarea, siguranța informațională.

 

Cât durează elaborarea?

Aceasta este una din întrebările pe care clienții noștri le dau cel mai des. Și noi răspundem sincer: o aplicație simplă poate fi creată în 1-2 luni.

Însă, dacă e necesar să utilizăm maximal posibilitățile unui anumit sistem de operare (Android/iOS), să introducem stilul de firmă a companiei, să realizăm zeci de module importante, atunci la sigur, elaborarea va lua nu mai puțin de două-trei luni. Vom putea anunța termenul exact al proiectului, doar după cercetarea detaliată a sarcinii tehnice pentru crearea produsului.

V-au rămas întrebări pe această temă? Luați legătura cu specialiștii Studio Webmaster și primiți o consultație calificată gratuit. Ne ocupăm de elaborarea aplicațiilor mobile de orice complexitate, începând cu anul 2008. Vă vom face o propunere comercială avantajoasă, în decurs de 24 de ore din momentul solicitării dumneavoastră.

Comentarii (0)
Pentru a lăsa un comentariu, aveți nevoie a intra