+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Conținut
Dezvoltare

Aplicaţie pentru iOS: costul, perspective şi minusuri

 1. Principala
 2. Blog
 3. Dezvoltare
 4. Crearea aplicațiilor pentru iOS: cost, avantaje și dezavantaje
Timp de citire: 3 minute
Nu aveți timp să citiți?
Lăsați o cerere
 

După părerea marketologilor, aplicațiile iOS pot deveni un canal suplimentar de promovare pentru toate tipurile de afaceri. În fiecare an, cantitatea de admiratori Apple crește, atât printre antreprenori, cât și printre persoanele cu venit mediu și înalt. Ei utilizează activ diverse aplicații, pentru ușurarea sarcinilor de rutină – alarmă, calculator online, magazin online, translator și altele.

Interfa a ios app

Posesorii tehnicii iOS reprezintă un interes deosebit pentru persoanele de afaceri, care doresc să ridice venitul la un nou nivel. De ce? Pentru că aceștia constituie un public multimiliardar de clienți potențiali, cu indici buni de solvabilitate. Dacă se creează o aplicație iOS pe lângă site, atunci e posibilă comunicarea cu clienții prin intermediul dispozitivelor mobile, care se află alături de ei 24/7.

Avantajele și dezavantajele creării aplicației IOS

Avantaje:

 • Comoditatea și stilul interfeței

 • Crearea unui canal de venit

 • Segment financiar securizat al publicului țintă

 • Mărirea venitului (prin aplicații cu plată și monetizare)

 • Formarea reputației pozitive și a imaginii

 • Informarea publicului țintă

 • Atragerea noilor clienți

 • Lărgirea rețelei de parteneriat

 • Mărirea recunoașterii brand-ului și a loialității față de acesta

Dezavantaje:

Probabil unicul dezavantaj al dezvoltării aplicațiilor IOS ar fi prețul destul de mare al creării.

De ce depinde și cât costă crearea aplicației ios

Unii oameni consideră că crearea aplicației ios sunt bani colosali, de exemplu ei spun că vor investi 1000 de dolari, iar aplicația nici nu va descărcată de nimeni. Un astfel de scenariu este puțin probabil: specialistul în marketing încă de la etapa dezvoltării conceputului analizează domeniul de afaceri, publicul țintă, dorințele/necesitățile acestuia, concurenții, după care se ia o decizie despre fezabilitatea creării aplicației pentru ios. De aceea este important a înțelege încă de la etapa incipientă dacă aplicația dumneavoastră va fi profitabilă sau nu, deci haideți să analizăm de ce depinde și cât costă crearea aplicației pentru ios.

Aplicații mobile IOS

La prețul creării aplicației pentru ios influențează:

 • Portofoliul dezvoltatorului

Un fel de carte de vizită pentru dezvoltator, care poate avea un număr mare de lucrări în arsenalul său, dar destul de primitive și mediocre. Un specialist bun nu este cel care a făcut mult, dar cel care a creat o aplicație ios calitativ.

 • Tipul aplicației

Există 3 tipuri de aplicații de bază: native, hibrid și aplicații web. Fiecare dintre ele dispune de elemente specifice, prețul cărora poate varia semnificativ.

 • Arhitectura structurată a aplicației ios

Arhitectura codului dezvoltată competent la elaborarea aplicației ios este desigur un plus considerabil. Când dezvoltatorul inițial la crearea aplicației ios o împarte pe module, realizează interfața — aceasta mărește semnificativ prețul aplicației ios, dar în același timp oferă garanție că lucrul va decurge calitativ, fără nici o problemă, iar cel mai important rezultatul va fi cel la care vă așteptați.

 • Design-ul interfeței

Un design atrăgător reprezintă 88% de succes a aplicației. A gândi detaliat design-ul și amplasarea tuturor elementelor aplicației ios nu este una dintre cele mai simple sarcini și necesită mult lucru și efort, care mărește semnificativ prețul creării aplicației ios.

 • Termene

De la faptul dacă aplicația va fi elaborată în decurs de 2 luni sa jumătate de an va depinde prețul final al creării aplicației ios.

Dezvoltarea aplicațiilor mobile IOS

Cât costă crearea aplicației ios?

Pentru a crea o aplicație ios de o dificultate medie, este necesar în jur de 200-400 ore, luând în considerare faptul că asupra aplicației vor lucra o echipă de dezvoltatori, designeri, manageri de conținut și specialiști în testare. O oră de lucru a IOS-specialistului se estimează de la 25 la 50 €. Împreună cu aceasta trebuie de luat în considerare cheltuielile adiționale.

Există posibilitate de a economisi?

Desigur, dar este important ca această economie să nu influențeze rezultatul final. Reduceți lista de cerințe. De exemplu, puteți reduce cantitatea de funcțional implementată sau dacă nu aveți nevoie de un stil corporativ, atunci vă puteți descurca cu o versiune de șablon.

Au rămas întrebări la subiect? Apelați specialiștii de la Studio Webmaster și veți obține o consultație calificată gratuită. Noi ne ocupăm de crearea aplicațiilor pentru ios și android din anul 2008 și cunoaștem cu precizie toate subtilitățile procesului.

Data Publicării : 29.07.2019
Evaluări: 0 clasament 0.00
Barkov Vadim
Autor
Vadim Barkov
Comentarii (0)
Pentru a lăsa un comentariu, aveți nevoie a intra
rating rating rating rating rating
(0.00 din 5 0 note)