Implementare CRM. Solutii CRM în Chisinau Moldova

Indiferent care este sfera de activitate în care sunteți angajat, clienții sunt principalul dvs capital. Ei sunt principala sursă de venit. Anume din acest motiv, atragerea clienților – este o parte importantă a succesului. Totuși, în acest scop nu este necesar neapărat să angajați un staff uriaș de manageri și consultanți specializați în vânzări. Dimpotrivă o asemenea decizie poate juca împotriva bugetului. Cea mai bună soluție este să comandați o soluție CRM pentru afacerea dvs în Studio Webmaster.

Ecaterina
Șefa Departament Vânzări

Ce este CRM și de ce este necesar?

CRM sau «Costumer Relationship Management» - este un sistem de administrare care are scopul de a îmbunătăți relațiile cu clienții actuali, de a atrage noi cumpărători și de a actualiza relațiile cu vechii clienți. CRM se aplică prin intermediul unei aplicații speciale care este dezvoltată în mod individual pentru fiecare companie în parte. Implementarea unui sistem CRM este o opțiune convenabilă, atât pentru afacerile mici și mijlocii, cât și pentru companiile mari care au câștigat reputație pe piață. Implementând un astfel de sistem veți observa o creștere a vânzărilor într-un timp foarte scurt, datorită setării unei comunicări eficiente cu clienții.
crm

Dezvoltarea CRM – înseamnă

Micșorarea cheltuielilor cu 12%
Creșterea calității deservirii cu 3%
Creșterea venitului cu 26%
Accelerarea procesului de vânzare cu 57%
Simplificarea administrării cu 37%
Creșterea vânzărilor generale cu 58%

Avantajele soluțiilor CRM

Îmbunătățirea relațiilor cu clienții
Creșterea vânzărilor și a venitului
Organizare eficientă a proceselor interne
Optimizarea marketing-ului
Planificarea rapidă a întâlnirilor de afaceri
Sistematizarea rapidă a informației

Cât costă atragerea noilor clienți?

Studio Webmaster vă propune cele mai atractive prețuri pentru dezvoltarea aplicațiilor CRM. Puteți comanda dezvoltarea unui sistem CRM în Moldova, la un preț ieftin și avantajos. Specialiștii noștri cunosc foarte bine toate procesele necesare pentru a obține rezultatele așteptate, creând soluții unice și în același timp, eficiente pentru afacerea dvs. Datorită abordării individuale către fiecare întreprinzător, vom lua în considerare toate nuanțele și subtilitățile de organizare, legate de afacerea dvs. Cu ajutorul unui sistem CRM individual, nu doar veți atrage noi clienți, dar și veți optimiza în totalitate procesele de muncă în cadrul colectivului.
Simion
Șef Departament Dezvoltare-Web

Contactați-ne

1
Sunați
+(373) 60-506-660
Sau solicitați
un apel
2
Scrieți
seo@webmaster.md
Scrisoarea dumneavoastră
nu va ramîne fără atenție
3
Plasați
fără îndoială chiar acum
Online comandă
rapid,simplu și comod
4
Veniți
astăzi la sediul nostru
or.Chișinău
str.Miron Costin 15/1
comandați

©2008-2019 Webmaster