+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Italprod

Elaborarea site-ului Italprod la comanda

italprod.net

«S.R.L Italprod» - companie specializată în furnizarea echipamentelor de producție

Compania «S.R.L Italprod» și-a început activitatea în 2005. Este o companie cu investiții străine, fiind partener a peste 20 de producători mari din Republica Moldova și din străinătate. Activitatea principală a S.R. Italprod este vânzarea de echipamente pentru vinificație, producția de bere și produse lactate, pentru producția de băuturi răcoritoare și altele. Compania are o echipă de specialiști care sunt instruiți peste hotare, ceea certifică profesionalismul garantat de «Italprod».

 

Italprod

Principalele sarcini in creare website

Principalele sarcini au fost crearea unui site web accesibil, informativ, și cu un design atrăgător. Antetul site-ului trebuia să conțină link-uri către pagini utile, cu informații actualizate despre prețuri și activitățile companiei, un buton "contactați-ne" și o căutare internă. Meniul site-ului trebuia să conțină, în mod obligatoriu, un portofoliu, plus, secțiuni cu produse și servicii. În subsolul site-ului trebuia introdus un formular pentru abonare la newsletter.

Soluții eficiente

Meniul site-ului conține 6 secțiuni: "despre noi", "produse", "portofoliu", "servicii", "știri" și "contacte". În antetul site-ului, în afară de logou și datele de contact, s-au adăugat linkuri către pagini utile. A fost implementată căutarea internă. Pagina principală conține un diapozitiv cu imagini de calitate și o listă orizontală cu produse. Pe pagina «contacte» a fost introdus un formular de contactare rapidă și o hartă Google. În subsol au fost implementate butoanele pentru social media și un formular de abonament. La finele colaborării, clientul a obținut un web-site de calitate și atractiv, care este completat cu toată informația necesară despre «Italprod».

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect