+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Avantaj

Elaborarea site-ului Avantaj-AV la comanda

avantaj.md

Avantaj - companie producătoare de mobilă, ferestre și uși în Moldova

Compania Avantaj — este o întreprindere modernă cu o dezvoltare foarte dinamică, care oferă materiale pentru construcție sau lucrări de reparații: dale de piatră, gresie, ferestre din metal și lemn, mobilier, de interior și uși de exterior etc. O gamă largă de materiale sunt prezentate pe site, dintre care puteți să selectați opțiunile corespunzătoare după buget. Compania este prezentă pe piață de peste 20 de ani.

 

Avantaj

 

Sarcinile atribuite specialiștilor

La etapa inițială, a fost clar că dezvoltarea site-ului trebuia să corespundă neapărat stilului corporativ a companiei. Antetul trebuia să presupună căutarea internă, și un meniu cu liste drop-down pentru catalogul companiei. După ceva timp, s-a impus sarcina ca informația de pe site să fie repartizată în 10 secțiuni esențiale, inclusiv, paginile standard: «Contacte», «Despre noi» și «Noutăți». În subsolul site-ului trebuiau adăugate datele de contact, adresele filialelor și butoanele pentru rețele de socializare.

Soluțiile oferite

Toate dorințele și cerințele clientului au fost luate în considerare. A fost dezvoltat un site în conformitate cu stilul corporativ al companiei «Avantaj», culorile dominante fiind portocaliu și negru. Pe lângă cerințele de bază, a fost implementat un slide interactiv care afișează prin icoane produsele principale ale companiei. Se creează iluzia că paginile se schimbă, însă de fapt, doar textul se modifică. Fiecare pagină a produselor dispune de un diapozitiv de fotografii, iar utilizatorii pot descărca lista completă a prețurilor. În final, clientul a obținut un catalog-online atractiv și de maximă utilitate pentru dezvoltarea propriei companii.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect