+(373) 60-10-6666Contacta╚Ťi-ne
 1. Principala
 2. Întrebări și răspunsuri
 3. Ce este un site la cheie?

Site sub cheie? Ce este aceasta?

L─âsa╚Ťi o cerere

C─âuta╚Ťi informa╚Ťii pe internet despre site-ul la cheie

Aceasta este o resurs─â online func╚Ťional─â, plasat─â în re╚Ťea, care dispune de tot necesarul pentru conducerea afacerii, realizarea strategiilor de marketing ╚Öi altele. Închipui╚Ťi-v─â c─â a╚Ťi comandat repara╚Ťia apartamentului la cheie ╚Öi în rezultat, a╚Ťi primit o cas─â de vis. Aproximativ aceea╚Öi situa╚Ťie este ╚Öi în cazul site-urilor web. Speciali╚Ötii desf─â╚Öoar─â un lucru complex, în rezultat la ce ve╚Ťi primi o resurs─â func╚Ťional─â, promovat─â, preg─âtit─â s─â aduc─â venit.

Comandând site-uri la cheie, v─â ve╚Ťi economisi timpul: face╚Ťi un singur apel, semna╚Ťi contractul cu compania IT ╚Öi discuta╚Ťi sarcina tehnic─â. În rest, de tot ce ╚Ťine de elaborarea ╚Öi lansarea resursei online, vom fi responsabili noi.

Ce voi primi, dac─â voi comanda un site web?

 • Analiza afacerii ╚Öi a concuren╚Ťilor;

 • Analiza publicului ╚Ťint─â a resursei;

 • Crearea imaginii poten╚Ťialului cump─âr─âtor, dup─â caracteristici

 • Colectarea nucleului semantic;

 • Crearea structurii ╚Öi a prototipului site-ului web;

 • Elaborarea concep╚Ťiei de design;

 • Front-end-ul, programarea;

 • Optimizarea paginilor pentru promovarea SEO;

 • Conectarea resursei la hosting.

Ce site poate fi comandat la cheie?

Soiuri de a crea site-uri la cheie

 1. Online magazin. Una dintre cele mai populare resurse web în internet. Crearea unui online magazin la cheie este o sarcin─â destul de complicat─â, atât din punct de vedere a timpului, cât ╚Öi a pre╚Ťului. Aceasta depinde în mare parte de amploarea grandioas─â a site-ului, care în unele cazuri poate ajunge pân─â la 100000 ╚Öi mai multe pagini. Cele mai costisitoare elemente la crearea acestui site la cheie sunt: crearea structurii site-ului, dezvoltarea design-ului, crearea ╚Öi implementarea modulelor online magazinului. Pre╚Ťul cre─ârii site-ului online magazinului la cheie începe de la 1000 euro.
 1. Landing page. Dezvoltarea site-ului de tip landing page la cheie decurge mult mai rapid comparativ cu alte tipuri de site-uri, deoarece necesit─â dezvoltarea tuturor elementelor doar pentru o singur─â pagin─â. O cantitate relativ mic─â de munc─â implic─â crearea unei pagini de landing la cheie pân─â la o lun─â (luând în considerare complexitatea lucr─ârii). Pre╚Ťul unui astfel de site la cheie începe de la 500 euro.
 1. Site carte de vizit─â. Trebuie de men╚Ťionat c─â site-ul carte de vizit─â nu este analogul landing-ului. Tr─âs─âtura distinctiv─â este faptul c─â site-ul carte de vizit─â reprezint─â o resurs─â multifunc╚Ťional─â ╚Öi de durat─â, care poate fi considerat─â drept o internet vitrin─â a afacerii dumneavoastr─â care în mediu con╚Ťine 5-10 pagini. La crearea site-ului carte de vizit─â la cheie, de asemenea este necesar─â dezvoltarea design-ului, a modulelor, publicarea informa╚Ťiei despre companie ╚Öi completarea informa╚Ťiilor despre produse/servicii, ca în cazul cu landing page. Pre╚Ťul dezvolt─ârii site-ului carte de vizit─â la cheie începe de la 700 euro.
 1. Site-catalog. Tipul resursei de internet este similar cu un magazin online, în ceea ce prive╚Öte scopul ╚Öi func╚Ťionalitatea plas─ârii. Diferen╚Ťa se rezum─â la faptul c─â site-ul catalog nu are func╚Ťia de achitare. Acest tip de resurs─â, în majoritatea cazurilor, este necesar companiilor cu scopul vânz─ârii produselor dificile sau pentru a oferi cump─âr─âtorilor posibilitatea de a studia caracteristicile, de a face cuno╚Ötin╚Ť─â cu pozele. Pre╚Ťul site-ului catalog la cheie începe de la 800 euro.
 1. Portal informativ. O sarcin─â destul de dificil─â ╚Öi complex─â care necesit─â interac╚Ťiunea mai multor speciali╚Öti. Dezvoltarea unui internet portal ocup─â mai mult timp decât crearea unui site obi╚Önuit. Acest tip de resurs─â internet se deosebe╚Öte prin dezvoltarea ╚Öi implementarea unui num─âr mare de func╚Ťii necesare pentru interac╚Ťiunea cu utilizatorii. Scopul cre─ârii unui portal informativ este de a oferi utilizatorilor posibilitatea de a g─âsi r─âspuns la propria întrebare, în dependen╚Ť─â de tematic─â. Pre╚Ťul portalului informativ la cheie începe de la 1000 euro.

Ave╚Ťi nevoie de un site la cheie? Lua╚Ťi leg─âtura cu speciali╚Ötii Studio Webmaster ╚Öi primi╚Ťi o propunere comercial─â avantajoas─â pentru crearea site-ului web, în decurs de 24 de ore.