1. Principala
 2. Întrebări și răspunsuri
 3. Ce este un site la cheie?

Site sub cheie, ce este aceasta?

Lăsați o cerere

Site sub cheie, ce este aceasta?

Aceasta este o resursă online funcțională, plasată în rețea, care dispune de tot necesarul pentru conducerea afacerii, realizarea strategiilor de marketing și altele. Închipuiți-vă că ați comandat reparația apartamentului la cheie și în rezultat, ați primit o casă de vis. Aproximativ aceeași situație este și în cazul site-urilor web. Specialiștii desfășoară un lucru complex, în rezultat la ce veți primi o resursă funcțională, promovată, pregătită să aducă venit.

Comandând site-uri la cheie, vă veți economisi timpul: faceți un singur apel, semnați contractul cu compania IT și discutați sarcina tehnică. În rest, de tot ce ține de elaborarea și lansarea resursei online, vom fi responsabili noi.

Ce voi primi, dacă voi comanda un site web?

 • Analiza afacerii și a concurenților;

 • Analiza publicului țintă a resursei;

 • Crearea imaginii potențialului cumpărător, după caracteristici

 • Colectarea nucleului semantic;

 • Crearea structurii și a prototipului site-ului web;

 • Elaborarea concepției de design;

 • Front-end-ul, programarea;

 • Optimizarea paginilor pentru promovarea SEO;

 • Conectarea resursei la hosting.

Ce site poate fi comandat la cheie?

Ce site poate fi comandat la cheie?

 1. Online magazin. Una dintre cele mai populare resurse web în internet. Crearea unui online magazin la cheie este o sarcină destul de complicată, atât din punct de vedere a timpului, cât și a prețului. Aceasta depinde în mare parte de amploarea grandioasă a site-ului, care în unele cazuri poate ajunge până la 100000 și mai multe pagini. Cele mai costisitoare elemente la crearea acestui site la cheie sunt: crearea structurii site-ului, dezvoltarea design-ului, crearea și implementarea modulelor online magazinului. Prețul creării site-ului online magazinului la cheie începe de la 1000 euro.
 1. Landing page. Dezvoltarea site-ului de tip landing page la cheie decurge mult mai rapid comparativ cu alte tipuri de site-uri, deoarece necesită dezvoltarea tuturor elementelor doar pentru o singură pagină. O cantitate relativ mică de muncă implică crearea unei pagini de landing la cheie până la o lună (luând în considerare complexitatea lucrării). Prețul unui astfel de site la cheie începe de la 500 euro.
 1. Site carte de vizită. Trebuie de menționat că site-ul carte de vizită nu este analogul landing-ului. Trăsătura distinctivă este faptul că site-ul carte de vizită reprezintă o resursă multifuncțională și de durată, care poate fi considerată drept o internet vitrină a afacerii dumneavoastră care în mediu conține 5-10 pagini. La crearea site-ului carte de vizită la cheie, de asemenea este necesară dezvoltarea design-ului, a modulelor, publicarea informației despre companie și completarea informațiilor despre produse/servicii, ca în cazul cu landing page. Prețul dezvoltării site-ului carte de vizită la cheie începe de la 700 euro.
 1. Site-catalog. Tipul resursei de internet este similar cu un magazin online, în ceea ce privește scopul și funcționalitatea plasării. Diferența se rezumă la faptul că site-ul catalog nu are funcția de achitare. Acest tip de resursă, în majoritatea cazurilor, este necesar companiilor cu scopul vânzării produselor dificile sau pentru a oferi cumpărătorilor posibilitatea de a studia caracteristicile, de a face cunoștință cu pozele. Prețul site-ului catalog la cheie începe de la 800 euro.
 1. Portal informativ. O sarcină destul de dificilă și complexă care necesită interacțiunea mai multor specialiști. Dezvoltarea unui internet portal ocupă mai mult timp decât crearea unui site obișnuit. Acest tip de resursă internet se deosebește prin dezvoltarea și implementarea unui număr mare de funcții necesare pentru interacțiunea cu utilizatorii. Scopul creării unui portal informativ este de a oferi utilizatorilor posibilitatea de a găsi răspuns la propria întrebare, în dependență de tematică. Prețul portalului informativ la cheie începe de la 1000 euro.

Aveți nevoie de un site la cheie sau alte servicii IT in Moldova? Luați legătura cu specialiștii Studio Webmaster și primiți o propunere comercială avantajoasă pentru crearea site-ului web, în decurs de 24 de ore.

Comanda
Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Close popup
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua universul internetului - profiturile cresc iar munca va fi mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit
call
Apel
Comanda un apel