+(373) 60-10-6666Contacta╚Ťi-ne
 1. Principala
 2. Întrebări și răspunsuri
 3. Cum comanzi un magazin online?

Vreau să cumpăr un internet magazin. De la ce să încep?

L─âsa╚Ťi o cerere

Căutare în magazine online Google

Orice decizie trebuie luat─â în urma unui studiu, din care motiv ar fi corect s─â începem cu definirea no╚Ťiunii de internet magazin. Înainte de a cump─âra un internet magazin, este necesar s─â în╚Ťelegem c─â ─âsta nu constituie o simpl─â vitrin─â virtual─â, ci un site cu o structur─â complicat─â ╚Öi complex─â. În afar─â de toate, un magazin online cuprinde lucrul cu furnizorii, livr─ârile ╚Öi înc─â un ╚Öir de nuan╚Ťe. Astfel, site-ul pentru un magazin online ar trebui s─â con╚Ťin─â toate blocurile, butoanele ╚Öi func╚Ťiile necesare. A comanda un magazin online înseamn─â a investi avantajos într-o afacere profitabil─â. Cu ajutorul lui, pute╚Ťi cuprinde o mare parte din publicul online ╚Öi vinde 24/7, f─âr─â întreruperi ╚Öi zile de odihn─â. Configurarea corect─â a modulului de comand─â ╚Öi achitarea produselor permite minimalizarea for╚Ťei de munc─â, investite pentru deservirea clien╚Ťilor – toate acestea le va realiza site-ul.

Este important pentru dv. s─â în╚Ťelege╚Ťi c─â elaborarea unui magazin online include multiple etape ╚Öi necesit─â o echip─â întreag─â de speciali╚Öti. Anume din acest motiv, cel mai convenabil va fi de a cumpara magazin online la cheie. Pentru a comanda un magazin online, este suficient s─â înregistra╚Ťi cererea la speciali╚Ötii Studio Webmaster, prin num─ârul de telefon indicat pe site. În decurs de 24 de ore vom preg─âti ╚Öi expedia o ofert─â comercial─â avantajoas─â pentru dumneavoastr─â.

De ce merit─â s─â cump─âra╚Ťi un site gata pentru magazin online?

Un magazin online presupune prezen╚Ťa unui site personalizat pentru business-ul dv. Aceasta ar însemna c─â în rezultatul dezvolt─ârii, dv. ve╚Ťi primi un site gata pentru func╚Ťionare, ╚Öi de-asemenea un sistem de control simplu pentru oricine.

Pre╚Ťul pentru un site de genul dat, desigur e mai mare, decât spre exemplu pentru landing page sau site-carte de vizit─â. Îns─â aceasta e determinat─â de structura site-ului, care e mai complicat─â ╚Öi voluminoas─â. Respectiv, pre╚Ťul depinde de num─ârul categoriilor, paginilor, func╚Ťiilor ╚Öi filtrelor speciale.

Procurarea unui site la cheie de la un studio profesional aduce cu sine un șir de beneficii:

 • O metod─â de lucru complex─â: proiectul dv. va fi elaborat de o echip─â întreag─â de speciali╚Öti din diverse domenii IT. Dac─â ar fi s─â-i c─âuta╚Ťi pe fiecare în parte, a-╚Ťi fi pierdut foarte mult timp.

 • Elaborarea ╚Öi prelucrarea minu╚Ťioas─â a planului tehnic de lucr─âri: de fapt, e un moment foarte important, deoarece de ─âsta depinde cât de eficient ╚Öi rapid, dv. ve╚Ťi primi rezultatul.

 • Contractul: orice studio cu reputa╚Ťie bun─â, colaboreaz─â cu clien╚Ťii pe baz─â de o în╚Ťelegere documentat─â. Aceasta este garan╚Ťia ╚Öi posibilitatea de a minimiza riscurile posibile în contextul dat.

 • Orientarea spre specifica╚Ťia business-ului: site-ul este creat în conformitate cu preferin╚Ťele ╚Öi cerin╚Ťele dv. Aici ar fi bine de accentuat c─â ceea ce v─â poate aduce cel mai mare venit este exclusivitatea.

Cum s─â cumperi un magazin online, convenabil?

Înainte s─â lua╚Ťi decizia final─â, se recomand─â s─â analiza╚Ťi variantele posibile de procurare a unui magazin online:

elaborare magazin online

I variant─â: Elaborarea desinest─ât─âtoare a site-ului

Dac─â v─â gândi╚Ťi c─â astfel ve╚Ťi putea ob╚Ťine un site pentru magazin online ieftin, ave╚Ťi dreptate. Îns─â aceasta, absolut nu e practic. Indiferent de situa╚Ťie, ve╚Ťi avea nevoie s─â c─âuta╚Ťi un dezvoltator web, un designer ╚Öi un specialist de marketing, fiecare dintre care pot cere pl─â╚Ťi absolut diferite. Pe de alt─â parte ave╚Ťi posibilitatea de a procura un magazin online, complet prelucrat ╚Öi gata de lucru.

II variantă: Procurarea unui șablon web de magazin online

În cazul dat avem în vedere c─â dv. va trebui s─â completa╚Ťi site-ul desinest─ât─âtor. E o variant─â ok pentru cei, care deja au un magazin fizic ╚Öi doresc s─â-╚Öi l─ârgeasc─â arealul de vânz─âri. La fel, varianta data se potrive╚Öte celor, care deja au experien╚Ť─â în managementul unei platforme online.

III variant─â: Procurarea unui site gata pentru internet magazin

E cea mai scump─â variant─â, îns─â cea mai efectiv─â. Se potrive╚Öte celor, care doresc s─â porneasc─â business-ul ╚Öi s─â ob╚Ťin─â venit cât mai curând. E o investi╚Ťie bun─â, care se va r─âscump─âra în timp scurt.

Companiile IT profesionale exist─â pentru cei care vor un site internet magazin la cheie, pre╚Ťul c─âruia va corespunde calit─â╚Ťii.

Etapele în colaborare cu noi

 • Consultarea clien╚Ťilor. Preciz─âm cerin╚Ťele ╚Öi preferin╚Ťele clientului fa╚Ť─â de viitorul site-web, scopurile ╚Öi sarcinile lui.

 • Analiza ni╚Öei. Facem cuno╚Ötin╚Ť─â cu afacerea clientului, cercet─âm publicul ei ╚Ťint─â, concuren╚Ťii, determin─âm punctele forte ╚Öi punctele slabe. Dup─â, întocmim sarcina tehnic─â de elaborare a resursei online.

 • Crearea designului. Designerul elaboreaz─â un design web unic, care vinde, ╚Ťinând cont de particularit─â╚Ťile afacerii clientului ╚Öi publicul ei ╚Ťint─â.

 • Front-end-ul. Specialistul realizeaz─â front-end-ul paginii web.

 • Programarea. Se elaboreaz─â ╚Öi se programeaz─â modulele necesare (func╚Ťiile).

 • Testarea. Determin─âm erorile, efectu─âm modific─âri, test─âm func╚Ťionalitatea resursei.

 • Lansarea. Plas─âm magazinul online pe hosting, desf─â╚Öur─âm instruirea cu privire la utilizarea sistemului CMS.

Ca portalul s─â aduc─â profit din start, este necesar─â promovarea acestuia. La compania Studio Webmaster pute╚Ťi comanda un serviciu complex: magazin online, promovare ╚Öi suport. Prin intermediul lor ve╚Ťi reu╚Öi s─â primi╚Ťi profit în cel mai scurt timp ╚Öi s─â men╚Ťine╚Ťi un rezultat înalt.