1. Principala
 2. Întrebări și răspunsuri
 3. Cum comanzi un magazin online?

Vreau să cumpăr un internet magazin. De la ce să încep?

Lăsați o cerere

Vreau să cumpăr un internet magazin. De la ce să încep?

Orice decizie trebuie luată în urma unui studiu, din care motiv ar fi corect să începem cu definirea noțiunii de internet magazin. Înainte de a cumpăra un internet magazin, este necesar să înțelegem că ăsta nu constituie o simplă vitrină virtuală, ci un site cu o structură complicată și complexă. În afară de toate, un magazin online cuprinde lucrul cu furnizorii, livrările și încă un șir de nuanțe. Astfel, site-ul pentru un magazin online ar trebui să conțină toate blocurile, butoanele și funcțiile necesare. A comanda un magazin online înseamnă a investi avantajos într-o afacere profitabilă. Cu ajutorul lui, puteți cuprinde o mare parte din publicul online și vinde 24/7, fără întreruperi și zile de odihnă. Configurarea corectă a modulului de comandă și achitarea produselor permite minimalizarea forței de muncă, investite pentru deservirea clienților – toate acestea le va realiza site-ul.

Este important pentru dv. să înțelegeți că crearea paginilor web include multiple etape și necesită o echipă întreagă de specialiști. Anume din acest motiv, cel mai convenabil va fi de a cumpara magazin online la cheie. Pentru a comanda un magazin online, este suficient să înregistrați cererea la specialiștii Studio Webmaster, prin numărul de telefon indicat pe site. În decurs de 24 de ore vom pregăti și expedia o ofertă comercială avantajoasă pentru dumneavoastră.

De ce merită să cumpărați un site gata pentru magazin online?

Un magazin online presupune prezența unui site personalizat pentru business-ul dv. Aceasta ar însemna că în rezultatul dezvoltării, dv. veți primi un site gata pentru funcționare, și de-asemenea un sistem de control simplu pentru oricine.

Prețul pentru un site de genul dat, desigur e mai mare, decât spre exemplu pentru landing page sau site-carte de vizită. Însă aceasta e determinată de structura site-ului, care e mai complicată și voluminoasă. Respectiv, prețul depinde de numărul categoriilor, paginilor, funcțiilor și filtrelor speciale.

Procurarea unui site la cheie de la un studio profesional aduce cu sine un șir de beneficii:

 • O metodă de lucru complexă: proiectul dv. va fi elaborat de o echipă întreagă de specialiști din diverse domenii IT. Dacă ar fi să-i căutați pe fiecare în parte, a-ți fi pierdut foarte mult timp.

 • Elaborarea și prelucrarea minuțioasă a planului tehnic de lucrări: de fapt, e un moment foarte important, deoarece de ăsta depinde cât de eficient și rapid, dv. veți primi rezultatul.

 • Contractul: orice studio cu reputație bună, colaborează cu clienții pe bază de o înțelegere documentată. Aceasta este garanția și posibilitatea de a minimiza riscurile posibile în contextul dat.

 • Orientarea spre specificația business-ului: site-ul este creat în conformitate cu preferințele și cerințele dv. Aici ar fi bine de accentuat că ceea ce vă poate aduce cel mai mare venit este exclusivitatea.

Cum să cumperi un magazin online, convenabil?

Înainte să luați decizia finală, se recomandă să analizați variantele posibile de procurare a unui magazin online:

Cum să cumperi un magazin online, convenabil?

I variantă: Elaborarea desinestătătoare a site-ului

Dacă vă gândiți că astfel veți putea obține un site pentru magazin online ieftin, aveți dreptate. Însă aceasta, absolut nu e practic. Indiferent de situație, veți avea nevoie să căutați un dezvoltator web, un designer și un specialist de marketing, fiecare dintre care pot cere plăți absolut diferite. Pe de altă parte aveți posibilitatea de a procura un magazin online, complet prelucrat și gata de lucru.

II variantă: Procurarea unui șablon web de magazin online

În cazul dat avem în vedere că dv. va trebui să completați site-ul desinestătător. E o variantă ok pentru cei, care deja au un magazin fizic și doresc să-și lărgească arealul de vânzări. La fel, varianta data se potrivește celor, care deja au experiență în managementul unei platforme online.

III variantă: Procurarea unui site gata pentru internet magazin

E cea mai scumpă variantă, însă cea mai efectivă. Se potrivește celor, care doresc să pornească business-ul și să obțină venit cât mai curând. E o investiție bună, care se va răscumpăra în timp scurt.

Companiile IT profesionale există pentru cei care vor un site internet magazin la cheie, prețul căruia va corespunde calității.

Etapele în colaborare cu noi

 • Consultarea clienților. Precizăm cerințele și preferințele clientului față de viitorul site-web, scopurile și sarcinile lui.

 • Analiza nișei. Facem cunoștință cu afacerea clientului, cercetăm publicul ei țintă, concurenții, determinăm punctele forte și punctele slabe. După, întocmim sarcina tehnică de elaborare a resursei online.

 • Crearea designului. Designerul elaborează un design web unic, care vinde, ținând cont de particularitățile afacerii clientului și publicul ei țintă.

 • Front-end-ul. Specialistul realizează front-end-ul paginii web.

 • Programarea. Se elaborează și se programează modulele necesare (funcțiile).

 • Testarea. Determinăm erorile, efectuăm modificări, testăm funcționalitatea resursei.

 • Lansarea. Plasăm magazinul online pe hosting, desfășurăm instruirea cu privire la utilizarea sistemului CMS.

Ca portalul să aducă profit din start, este necesară promovarea acestuia. La compania Studio Webmaster puteți comanda un serviciu complex: magazin online, promovare și suport sau alte servicii IT. Prin intermediul lor veți reuși să primiți profit în cel mai scurt timp și să mențineți un rezultat înalt.

Comanda
Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Close popup
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua universul internetului - profiturile cresc iar munca va fi mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit
call
Apel
Comanda un apel