+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Ro Ro Ру En
  1. Principala
  2. Întrebări și răspunsuri
  3. Cum comanzi un magazin online?

Vreau să cumpăr un internet magazin. De la ce să încep?

Lăsați o cerere

Căutare în magazine online Google

Să comanzi un magazin online înseamnă să investești avantajos într-o afacere profitabilă. Cu ajutorul lui, puteți cuprinde o mare parte din publicul online și vinde 24/7, fără întreruperi și zile de odihnă. Configurarea corectă a modulului de comandă și achitarea produselor permite minimalizarea forței de muncă, investite pentru deservirea clienților – toate acestea le va realiza site-ul.

Pentru a comanda un magazin online, este suficient să înregistrați cererea la specialiștii Studio Webmaster, prin numărul de telefon indicat pe site. În decurs de 24 de ore vom pregăti și expedia o ofertă comercială avantajoasă pentru dumneavoastră.

Etapele de colaborare cu noi

  • Consultarea clienților. Precizăm cerințele și preferințele clientului față de viitorul site-web, scopurile și sarcinile lui.

  • Analiza nișei. Facem cunoștință cu afacerea clientului, cercetăm publicul ei țintă, concurenții, determinăm punctele forte și punctele slabe. După, întocmim sarcina tehnică de elaborare a resursei online.

  • Crearea designului. Designerul elaborează un design web unic, care vinde, ținând cont de particularitățile afacerii clientului și publicul ei țintă.

  • Front-end-ul. Specialistul realizează front-end-ul paginii web.

  • Programarea. Se elaborează și se programează modulele necesare (funcțiile).

  • Testarea. Determinăm erorile, efectuăm modificări, testăm funcționalitatea resursei.

  • Lansarea. Plasăm magazinul online pe hosting, desfășurăm instruirea cu privire la utilizarea sistemului CMS.

Ca portalul să aducă profit din start, este necesară promovarea acestuia. La compania Studio Webmaster puteți comanda un serviciu complex: magazin online, promovare și suport. Prin intermediul lor veți reuși să primiți profit în cel mai scurt timp și să mențineți un rezultat înalt.