+(373) 60-10-6666Contacta╚Ťi-ne
  1. Principala
  2. Întrebări și răspunsuri
  3. Oare putem crea un site într-o zi?

Site într-o singură zi, este posibil, oare, aceasta?

L─âsa╚Ťi o cerere

Crearea unui site adaptiv

Pentru o companie profesionist─â, în echipa c─âreia lucreaz─â mai bine de 50 de speciali╚Öti IT, nu exist─â sarcini irealizabile. Dac─â ave╚Ťi nevoie de un site în 24 de ore, noi vom face tot posibilul ╚Öi imposibilul pentru realizarea proiectului dumneavoastr─â. Studio Webmaster – mai mult de 10 ani de experien╚Ť─â în domeniul elabor─ârilor web ╚Öi a promov─ârii site-urilor pe internet, de aceea suntem în stare s─â realiz─âm orice sarcin─â, cu termen „pân─â seara”.

Cum se creează un site într-o zi?

Indiferent de cât de scurt este termenul, noi ╚Ťinem cont de acelea╚Öi reguli în procesul de elaborare. Acest fapt permite s─â garant─âm calitatea lucrului, chiar ╚Öi în caz de urgen╚Ť─â. Etapele principale:

  • Determinarea scopurilor ╚Öi a sarcinilor. Comunic─âm cu clientul, clarific─âm de ce fel de site are nevoie, cu ce func╚Ťii ╚Öi aspect vizual. Întocmim o sarcin─â tehnic─â detaliat─â, încheiem contractul pentru serviciile prestate.

  • Designul web. Designerii deseneaz─â aspectul vizual al paginii principale ╚Öi ale celorlalte pagini, ╚Ťinând cont de preferin╚Ťele clientului.

  • Front end-ul. Speciali╚Ötii preg─âtesc ╚Öabloanele HTML ╚Öi fac front-end-ul paginilor web. Dup─â, ei conecteaz─â sistemul CMS ╚Öi completeaz─â con╚Ťinutul în conformitate cu sarcina tehnic─â.

  • Testarea. Se verific─â func╚Ťionalitatea ╚Öi rezisten╚Ťa resursei. Se desf─â╚Öoar─â testarea, rectificarea ╚Öi preg─âtirea de lansare.

  • Lansarea. Plasarea site-ului web în re╚Ťea, transmiterea tuturor parolelor c─âtre realizator.

Noi putem executa comenzi urgente, precum site-ul de o zi, pentru c─â dispunem de o echip─â de speciali╚Öti IT, din toate sferele: elaborator, programatori, designeri web, optimizatori, analitici web, copywriteri, manageri de con╚Ťinut, manageri de proiect ╚Öi al╚Ťii. Lua╚Ťi leg─âtura cu noi ╚Öi primi╚Ťi o consulta╚Ťie calificat─â gratuit.