1. Principala
  2. Întrebări și răspunsuri
  3. Oare putem crea un site într-o zi?

Site într-o singură zi, este posibil, oare, aceasta?

Lăsați o cerere

Site într-o singură zi, este posibil, oare, aceasta?

Pentru o companie profesionistă, în echipa căreia lucrează mai bine de 50 de specialiști IT, nu există sarcini irealizabile. Dacă aveți nevoie de un site în 24 de ore, noi vom face tot posibilul și imposibilul pentru realizarea proiectului dumneavoastră. Studio Webmaster – mai mult de 10 ani de experiență în domeniul elaborărilor web și a promovării site-urilor pe internet, de aceea suntem în stare să realizăm orice sarcină, cu termen „până seara”.

Cum se creează un site într-o zi?

Indiferent de cât de scurt este termenul, noi ținem cont de aceleași reguli în procesul de elaborare. Acest fapt permite să garantăm calitatea lucrului, chiar și în caz de urgență. Etapele principale:

  • Determinarea scopurilor și a sarcinilor. Comunicăm cu clientul, clarificăm de ce fel de site are nevoie, cu ce funcții și aspect vizual. Întocmim o sarcină tehnică detaliată, încheiem contractul pentru serviciile prestate.

  • Designul web. Designerii desenează aspectul vizual al paginii principale și ale celorlalte pagini, ținând cont de preferințele clientului.

  • Front end-ul. Specialiștii pregătesc șabloanele HTML și fac front-end-ul paginilor web. După, ei conectează sistemul CMS și completează conținutul în conformitate cu sarcina tehnică.

  • Testarea. Se verifică funcționalitatea și rezistența resursei. Se desfășoară testarea, rectificarea și pregătirea de lansare.

  • Lansarea. Plasarea site-ului web în rețea, transmiterea tuturor parolelor către realizator.

Noi putem executa comenzi urgente, precum site-ul de o zi, pentru că dispunem de o echipă de specialiști IT, din toate sferele: elaborator, programatori, designeri web, optimizatori, analitici web, copywriteri, manageri de conținut, manageri de proiect și alte servicii de IT. Luați legătura cu noi și primiți o consultație calificată gratuit.

Comanda
Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua universul internetului - profiturile cresc iar munca va fi mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit
call
Aveți întrebări?
Comanda un apel