1. Principala
 2. Întrebări și răspunsuri
 3. Cât timp durează promovarea site-ului?

Factorii care influenţează timpul promovării site-ului

Lăsați o cerere

Factorii care influenţează timpul promovării site-ului

După ce ați creat propriul site web și acesta a trecut cu succes indexarea de către motoarele de căutare, nu înseamnă că va nimeri momentan în TOPul rezultatelor. Pentru a atinge acest scop, este necesar să se efectueze SEO (optimizarea pentru motoarele de căutare) – instrument de marketing online, capabil să îmbunătățească clasarea resursei online, independent de pozițiile sale actuale, dar și să o scoată în pozițiile de frunte în lista de căutări.

Dacă specialiștii nu recurg la metodele negre de promovare (acestea conduc la impunerea filtrelor și căderea resursei web din indexul motoarelor de căutare), atunci termenul de promovare a site-urilor va fi standard – de la 1-2 luni până la jumătate de an sau mai mult. O asemenea diferență în durata promovării se explică prin faptul că în fiecare resursă web, căutările cheie promovate se aleg individual, iar cantitatea lor diferă (de la câteva zeci până la câteva mii).

Ce influențează viteza promovării?

Promovarea site-ului este afectată de un număr mare de factori, care sunt strict monitorizați de motoarele de căutare și cât de mult vor fi executate calitativ va depinde de cât timp va dura promovarea site-ului. Mai jos este o listă a principalilor indicatori:

 • Vârsta domeniului

 • Competivitatea solicitărilor

 • Starea inițială a resursei web

 • Prețul promovării

 • Modificarea algoritmilor motoarelor de căutare (nu depind de specialistul SEO)

Din ce constă promovarea?

 • Evaluarea marketingului: eficiența, analiza uzabilității, cercetarea publicului țintă.

 • Optimizarea: configurarea unei navigări comode, rectificarea erorilor tehnice, scrierea unor texte unice și optimizate.

 • Promovarea: construirea linkurilor de referință, actualizarea permanentă a conținutului.

 • Menținerea rezultatelor: corectarea strategiei, a conținutului site-ului web, introducerea actualizărilor regulate.

Pentru a cunoaște termenele de promovare a site-ului, este indispensabilă realizarea unei analize SEO a portalului. Beneficiați de o consultație calificată gratuit, cu privire la întrebarea dată, la specialiștii Studio Webmaster, telefonând la numărul de telefon indicat pe site. Noi vă vom face o propunere comercială avantajoasă, pentru auditul și promovarea în motoarele de căutare, în decurs de 24 de ore.

Comanda
Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua universul internetului - profiturile cresc iar munca va fi mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit
call
Aveți întrebări?
Comanda un apel