1. Principala
 2. Întrebări și răspunsuri
 3. Cât costă dezvoltarea unui magazin online?

Pret la dezvoltare online magazin

Lăsați o cerere

Dezvoltarea site-lui magazinului online, a cui preț, în marea parte este determinat de complexitatea funcțiilor, pe care le deține, este un proces foarte minuțios. În ciuda faptului, prețurile pot diferi mult și odată cu ele poate diferi și calitatea.

Elaborarea unui magazin online – cum se clasifică prețurile?

În ziua de azi, aveți trei variante de bază pentru a crea un site al magazinului online:

Elaborarea unui magazin online – cum se clasifică prețurile?

 • Dezvoltarea desinestătătoare a site-lui web cu ajutorul diverselor programe. Această metodă este foarte reala, ieftină, dar aduce cu sine multe riscuri.

 • Freelance: Această variantă deja e mai bună, însă mai scumpă și mai puțin sigură, deoarece nu garantează suta procente că veți da peste un profesionist adevărat.

 • Studio web: e cea mai scumpa, dar și cea mai sigură variantă.

Desigur dacă aveți careva cunoștințe și o dorință mare, puteți încerca să elaborați un site pentru magazin online cu puterile sale. Însă dacă totuși business-ul și venitul sunt în prioritate pentru dv., vă recomandăm să comandați site pentru magazin online la cheie, prețul căruia va fi mai convenabil decât gândiți.

De ce trebuie să comandați site pentru magazin online într-un studio IT profesional?

Elaborarea site pentru magazin online include un sir considerabil de sarcini, care la fel intră în pret. Haideți să vedem ce ne poate oferi un studio profesional:

 • Analiza profundă a nișei și a concurenților dv.: nu fiecare freelancer va poate oferi o analiză minuțioasă și detaliată, și cu atât mai mult e complicat s-o faceți de unul singur.

 • O metoda de elaborare a site-lui complexă și sistematizată: într-un studio calificat proiectul dv. va fi condus de o echipă întreagă de specialiști din diferite domenii, fapt ce într-o interacțiune corectă va da un rezultat perfect.

 • Individualitate și exclusivitate – este exact ceea, ce diferențiază o companie web buna de toți ceilalți.

 • Latura juridică: colaborarea are loc pe baza unui contract, fapt ce minimizează mult oricare riscuri, deoarece toate detaliile nu doar se discută, ci sunt fixate pe o hârtie cu ștampilă.

Elaborarea unui site pentru magazin online, al cărui preț să fie justificat, e posibil doar dacă vă ceți adresa la profesioniști. În Studio Webmaster, ca și în oricare alt studio IT, prețurile pentru dezvoltarea site-ului pentru un magazin online, în mediu încep cu 1800 €. Prețul final se fixează conform proprietăților individuale ale fiecărui proiect în parte.

Crearea site-lui pentru magazin online – ce influențează prețul?

Prețul magazinului online la cheie depinde de foarte mulți factori. Haideți să analizăm cei mai importanți:

 1. Primul lucru pe care-l face o agenție web competentă este elaborarea planului tehnic de lucru. Cu cât mai detaliat și clar acesta va fi compus, cu atât mai calitativ va decurge procesul dezvoltării site-lui. De-asemenea acest plan este convenabil și pentru client, deoarece acesta va ști concret pentru ce achită.

 2. Analiza de căutare web este o etapă importantă, deoarece permite organizarea corectă a structurii site-lui, ce influențează apoi promovarea acestuia. În urma unei analize bune, puteți obține un site foarte clar și comod pentru publicul dv. țintă.

 3. Crearea prototipului sau schița site-lui: la etapa dată se desfășoară procesul de creație. Prototipul este bun prin faptul că permite să elaborați mai bine logica site-lui, fapt ce este mai complicat de făcut la prezența designului, deoarece acesta poate sustrage atenția de la factorul principal – cât de confortabilă este interacțiunea cu blocurile de bază ale site-lui.

 4. Hosting-ul: de acesta, în principal, depind așa parametri importanți ca viteza de încărcare a paginilor și funcționarea adecvată și permanentă a acestuia. În cazul dat, criteriul de bază în alegerea hosting-ului ar trebui să fie calitatea, și nu prețul, deoarece ăsta nu e cazul de economisit.

 5. Numele de domeniu: cel mai des, prețul depinde de zona înregistrării. E important de reținut că nu puteți cumpăra adresa dată complet, ci o puteți doar arenda. Deci, pentru a nu pierde site-ul, aveți grijă de prelungirea arendării adresei acestuia.

  Atenție! Numele de domeniu din zona dv. geografică permite o promovare mai bună a site-lui.

 6. Sistemul de control sau CMS trebuie ales în concordanță cu grupa de funcții, necesară anume magazinului dv. Deja există un șir de sisteme, potrivite chiar și unor magazine online foarte mari. În cazul concret e nevoie de achitat licența acestuia, însă e și o altă variantă. Compania noastră oferă elaborarea de CMS individual pentru client. Aceasta va fi mult mai simplă și plăcută în utilizare.

 7. Designul web al site-lui: în cazul creării unui internet magazin la cheie, prețul designului depinde de tipul acestuia:

  Șablon – site-ul e dezvoltat pe baza unui șablon existent și este mai ieftin;

  Design exclusiv – este creat de la zero și absolut individual, costul acestuia este mai mare.

  Prețul designului, la fel include adaptarea acestuia la diverse dispozitive, precum smartphone și tabletă.

 8. Programarea și aspectul adaptiv, în marea parte depind de volumul de lucru și complexitatea designului. Prețul este calculat proporțional orelor de lucru ale specialistului.

 9. Conținutul site-lui: prețul, direct depinde de numărul paginilor. Etapa dată include serviciul copywriter-ului, orele de lucru al cărui, de-asemenea intră în preț.

 10. Testarea, la fel e considerată drept de o etapă importantă, care nu ar trebui neglijată. În caz contrar, dv. singuri va trebui să testați corectitudinea funcționării aplicațiilor site-lui si aspectul adaptiv pe diverse platforme web. Desigur, puteți să evitați acest punct, însă anume acesta este indicatorul rezultatului.

 11. Promovarea SEO: În contextul unui magazin online, e deosebit de recomandat crearea cestuia în așa fel ca să fie posibilă promovarea acestuia. Sarcina de bază a oricărui magazin online este atragerea și mărirea publicului țintă, respectiv și a venitului.

Dacă oferiți un produs excelent, atunci magazinul dv. online necesită nu doar un design frumos, ci si optimizare bună, care la fel constituie o parte de pret.

Crearea site-lui pentru magazin online – ce influențează prețul?

Cum ați fi putut observa, prețul creării și elaborării de site pentru magazin online la cheie, depinde de mulți factori. Practic fiecare etapă necesită un specialist aparte, fiecare dintre ei, efectuând sarcini cu nivel de dificultate diferit. Evident, puteți evita unele etape, reducând astfel prețul, însă acest fapt nu vă garantează același succes, pe care-l puteți obține în cazul unei abordări complexe a sarcinii propuse.

Crearea unui site pentru magazin online presupune un nivel înalt de profesionalism și experiență, iar feedback-ul dv. pozitiv este cel mai bun pret pentru noi! Suntem pentru rezultat si ăsta e cel mai nare avantaj al nostru.

Comanda

🔎FAQ:Întrebări solicitate despre elaborarea site-ului pentru magazin online

① Care este specificul unui magazin online?❓

🗹 Magazinul online constituie un site mult mai complicat și voluminos. De-obicei conține un nr. Mare de pagini și necesita elaborarea unui grup de funcții mai complex.

⓶ Ce include serviciul?❓

🗹 Elaborarea site magazin online include un șir considerabil de sarcini și etape, fiecare dintre care constituie o parte din preț:
 • Analiza căutării web;
 • Crearea prototipului;
 • Hosting;
 • Crearea CMS;
 • Elaborare design;
 • Programare și aspect adaptiv;
 • Testarea;
 • Promovarea site-ului.

③ Ce avantaje voi avea daca voi comanda crearea internet magazin la Studio Webmaster?❓

🗹 Cooperarea cu o companie profesională are loc pe baza unui contract, fapt ce minimizează riscurile. În rezultatul lucrului echipei noastre, dv. veți obține un internet online calitativ, efectiv și nu în ultimul rând, la timp.

⓸ Cât costă crearea unui internet magazin la cheie?❓

🗹 Prețurile oferite de Studio Webmaster încep cu 1800 €.
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua universul internetului - profiturile cresc iar munca va fi mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit
call
Aveți întrebări?
Comanda un apel