+(373) 60-10-6666Contactați-ne
Conținut
Dezvoltare

Ce este un site şi ce funcţie joacă acesta pentru online afacere?

 1. Principala
 2. Blog
 3. Dezvoltare
 4. Ce este un site și de ce proprietarii afacerilor au nevoie de el?
Timp de citire: 3 minute
Nu aveți timp să citiți?
Lăsați o cerere
 

Tehnologia digitală se leagă tot mai mult de procesele de afaceri, de aceea, dacă dumneavoastră doriți să vă întreceți concurenții, merită să vă gândiți la utilizarea tuturor posibilităților din rețeaua globală, în particular, la crearea site-ului web.

Site-ul – o pagină sau mai multe pagini web legate între ele, pe care se amplasează informația despre server. Iar dacă simplu, atunci - site-ul web este orice resursă online, pe care ajungeți când faceți click pe rezultatele căutării.

Informații de căutare online

Crearea și dezvoltarea site-urilor

Portalurile comerciale devin o sursă prețioasă de informații pentru un public larg de clienți potențiali și permanenți. Pe acestea pot fi amplasate datele despre companie, avantajele colaborării, prezentate catalogurile de produse și altele. O asemenea resursă online va fi mult mai convingătoare decât orice publicitate offline (pliante, broșuri, anunțuri publicitare în ziare) și dumneavoastră veți vedea cum venitul crește stabil.

Principalele tipuri de portaluri online

 • Site-ul corporativ
 • Site-ul – carte de vizită
 • Magazinul online
 • Landing page
 • Site-ul – catalog

 

De ce avem nevoie de un site web?

 • Un canal suplimentar de vânzări. Oamenii fac activ cumpărături prin internet. Dacă utilizați instrumentele de marketing online, atunci resursa dumneavoastră va deveni cunoscută, ceea ce va permite să o folosiți eficient în calitate de canal de vânzări.

 • Oficiu 24/7. Magazinul dumneavoastră offline este deschis de la 9 până la 18? Iar acum închipuiți-vă câte vânzări ați putea face, dacă ați lucra non-stop? Această posibilitate este oferită de resursa online, pe care puteți înregistra comanda și ziua, și noaptea. Dumneavoastră nu veți pierde nici un client din cauza graficului.

 • Informarea. Magazinul dumneavoastră sau oficiul „se mută” la o nouă adresă? Sau doriți să informați toată țara despre reducerile finale? Site-ul web vă va ajuta. Pe el veți plasa toate informațiile cu privire la concursuri, oferte, dar și noutățile companiei.

 • Marketing eficient. De ce avem nevoie de un site web? Sigur că pentru un marketing calitativ. Dumneavoastră veți putea crea imaginea produsului sau a serviciului și îl veți promova avantajos, gestionând relațiile cu clienții.

 • Sporirea popularității și formarea imaginii. Datorită aranjamentului calitativ și a completării resursei, utilizatorii online își construiesc o părere pozitivă despre organizație și activitatea ei.

V-au rămas întrebări pe această temă? Luați legătura cu specialiștii companiei Studio Webmaster și primiți o consultație calificată gratuit. Ne ocupăm de elaborarea profesionistă a portalurilor web de orice complexitate, din anul 2008.

Data Publicării : 26.07.2019
Evaluări: 0 clasament 0.00
Kapanji Igor
Autor
Igor Kapanji
Specialist pe email-corespondenţă şi notificările push. În compania Studio Webmaster lucrez din anul 2017. Nu pot trăi fără baschet şi hochei. Visez să pescuiesc în Norvegia, să stau pe Trolltunga (stîncă care se înalţă deasupra lacului Ringedalsvatnet la 1000 metri). Fără 4 litri, donator de onoare a sîngelui în Moldova :)
Comentarii (0)
Pentru a lăsa un comentariu, aveți nevoie a intra
rating rating rating rating rating
(0.00 din 5 0 note)