+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Cvalimetritot

Elaborarea site-ului Cvalimetritot la comanda

cvalimetritot.md

Cvalimetritot.md - site-ul organizației specializată în certificarea materialelor de construcție din Republica Moldova

«O. C. CVALIMETRITOT» - prima organizație de certificare a materialelor de construcții din Republica Moldova acreditată în anul 1999. Organizația își desfășoară activitatea în conformitate cu legislația curentă din Republica Moldova și conform normativelor și standardelor internaționale în acest sens. Scopul companiei este controlul stării materialelor de construcții pentru a garanta prin documente și testele corespunzătoare calitatea actuală a acestor produse.

 

Cvalimetritot

 

Sarcinile atribuite specialiștilor

Studio Webmaster Echipa noastră a fost însărcinată să elaboreze un site informativ pentru organizație. A fost necesară implementarea unui antet cu un meniu fix și un logo, care comunică informații despre resursă în 8 secțiuni. A fost necesar să se adauge un diapozitiv de fotografii, de înaltă calitate la galerie, tabelele și documentele de certificare a materialelor de construcție.

Site simplu și informativ

Specialiștii Studio Webmaster au creat un site-web informativ care conține informații utile și relevante din domeniul certificării materialelor de construcții. A fost introdus un meniu cu toate secțiunile, inclusiv serviciile, domeniul acreditării, partenerii și clienții. În rezultat, clientul a obținut un web-site de calitate și o reprezentanță profesionistă a propriei organizații pe internet.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect