+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. SMM Studio

Elaborarea site-ului pentru SMM Studio la comanda

smmstudio.md

Agenție de promovare în rețelele de socializare

«SMM Studio» - este o echipă-IT experimentată pe piața moldovenească. Compania este specializată în promovarea profesionistă a afacerilor și organizațiilor în rețelele de socializare în baza studiilor de piață și a planului de conținut. «SMM Studio» - asigură o comunicare eficientă cu clienții și îndeplinește sarcinile de administrare a paginilor și grupurilor pe diverse rețele de socialziare.

 

SMM Studio

 

Sarcinile înaintate către specialiști

A fost înaintată sarcina de creare a unei pagini de landing în care să fie explicată sfera de activitate a companiei și care să dispună de o formă rapidă de contact. În elaborarea designului trebuia luat în considerare stilul corporativ a companiei. De asemenea, o parte din sarcini au fost: implementarea unui blog, funcțional pentru recenzii, butoane de comandă, etc.

Soluțiile oferite

În final a fost creat un landing page complet care explică detaliat avantajele serviciilor SMM, specificul lor și rezultatele care pot fi obținute. Site-ul are un caracter informativ și în același timp, comercial. Au fost implementate: forma standard de contact, un blog informativ, butoanele de comandă, secțiune și funcțional pentru recenzii. De asemenea pe site mai sunt prezentate date statistice interesante și alte informații utile.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect