+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Nonstop

Elaborarea site-ului Nonstop la comanda

nonstop.md

Nonstop.md - magazin online în Moldova

Nonstop.md este un magazin online, specializat în comercializarea dispozitivelor de climatizare pentru încăperi: încălzitoare de uz casnic și industriale, condiționere etc. Sortimentul de bunuri este reprezentat de echipamentele casnice și industriale de la producătorii bine-cunoscuți. Compania este specializată nu numai în vânzarea de bunuri, ci oferă și o serie de servicii: instalarea aparatelor de aer condiționat, repararea și întreținerea aparatelor de uz casnic, întreținerea și realimentarea aparatelor de climatizare, repararea și întreținerea echipamentelor comerciale de refrigerare.

 

Nonstop

 

Sarcinile

Scopul principal a fost crearea unui site convenabil și informativ, care va avea un design atractiv. A fost necesar să se introducă în antetul site-ului linkuri către paginile principale, informații de contact, caseta de căutare internă, coșul de mărfuri etc. Pe pagina principală ar trebuiau să fie prezentate două blocuri de informații pentru vânzări și noutăți de top. De asemenea, a fost necesar să se introducă un formular de feedback. Subsolul site-ului trebuia să conțină butoane pentru rețelele de socializare, unde este prezentă compania și un formular de abonament la newsletter. 

Soluții de la specialiști

Pentru a cumpăra produsul, utilizatorul trebuie să aleagă una dintre categoriile sugerate în meniul orizontal. Atunci când selectează, categoria va prezenta una dintre subcategoriile sale, cu produsele corespunzătoare. Folosind paginile din subcategorii, puteți să anulați mărfurile sau, cu ajutorul filtrelor din partea stângă, este ușor și convenabil să alegeți numai produsele necesare. Au fost luate în considerare toate dorințele clientului și a fost dezvoltat un magazin online convenabil și informativ.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect