1. Principala
  2. Site-uri
  3. Le Roi

Elaborarea site-ului Le Roi la comanda

Le Roi

Sarcinile de bază ale clientului

Compania avea nevoie de crea un site informativ pentru comunicare cu clienții. Designul atractiv și structura accesibilă a site-ului trebuie să creeze senzația de confort pentru orice vizitator. Cerințele au fost standard: informația despre companie, avantajele și serviciile centrului de business. De asemenea, a fost necesară crearea unei forme de contact și posibilitatea de downloadare a unui document pdf cu mai multe detalii despre companie.

Rezultatul obținut

Datorită abordării individuale și profesioniste a specialiștilor «Studio Webmaster», a fost dezvoltat un site, care nu doar corespundea cerințelor clientului, dar și preferințelor vizitatorilor. Informația structurată despre serviciile centrului, forma de contact și de realizare a cererii pentru arenda oficiului – sunt elemente care fac site-ul confortabil pentru utilizatori. De asemenea, fotografiile calitative și planele detaliate permit o apreciere corectă a centrului de business.

Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Close popup
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua universul internetului - profiturile cresc iar munca va fi mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit
call
Aveți întrebări?
Comanda un apel