+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Le Roi

Elaborarea site-ului Le Roi la comanda

leroi.md

«Le Roi» - centru internațional de business în Chișinău

Centrul internațional de bussines asigură un confort maxim pentru negocieri între organizații de stat, private, cât și între reprezentanți ai business-ului din Moldova și de peste hotare. «Le Roi» - oferă un spectru întreg de servicii pentru arendarea încăperilor care corespund tuturor cerințelor de securitate și confort. Pe lângă serviciile tradiționale, «Le Roi» propune pentru clienți, reduceri considerabile și bonusuri avantajoase în cele mai bune hotele, restaurante și cluburi din Chișinău.

 

Le Roi

 

Sarcinile de bază ale clientului

Compania avea nevoie de un site informativ pentru comunicare cu clienții. Designul atractiv și structura accesibilă a site-ului trebuie să creeze senzația de confort pentru orice vizitator. Cerințele au fost standard: informația despre companie, avantajele și serviciile centrului de business. De asemenea, a fost necesară crearea unei forme de contact și posibilitatea de downloadare a unui document pdf cu mai multe detalii despre companie.

Rezultatul obținut

Datorită abordării individuale și profesioniste a specialiștilor «Studio Webmaster», a fost dezvoltat un site, care nu doar corespundea cerințelor clientului, dar și preferințelor vizitatorilor. Informația structurată despre serviciile centrului, forma de contact și de realizare a cererii pentru arenda oficiului – sunt elemente care fac site-ul confortabil pentru utilizatori. De asemenea, fotografiile calitative și planele detaliate permit o apreciere corectă a centrului de business.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect