+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Body Boom Gym

Elaborarea site-ului pentru Body Boom Gym

bodyboom.md

BODY BOOM - club de fitness în Chișinău

«BodyBoom» - este un centru de fitness în Chișinău, care oferă cel mai înalt nivel de servicii în domeniul de fitness și antrenamente de forță, oferind cele mai moderne echipamente în acest scop. Principalele avantaje ale clubului sunt: antrenori calificați, mai multe secții și direcții de instruire, training-uri pentru copii. Gimnastică, cardiozone, lecții de grup, kick-boxing, fitness pentru copii, masaj, dansuri (dansuri pol, modern), bar de fitness și solar — toate acestea sunt oferite de «BodyBoom». Evident, clienții potențiali trebuie neapărat să știe de o ofertă atât de vastă.

 

Body Boom Gym

 

Sarcinile specialiștilor

Efectul vizual a fost o parte importantă din proiect. Pagina trebuia să reflecte înseși cultura și valorile sportului. De aceea, pe pagina principală trebuia adăugat un slide cu fotografii și un text care să capteze atenția vizitatorilor. Clientul a solicitat ca serviciile clubului să fie prezentate integral pe o pagină dedicată. De asemenea, a fost solicitată o pagină pentru noutățile clubului. În subsolul site-ului a fost necesar să se introducă formularele de abonament, un slide minim cu partenerii clubului și buton fix pentru tranziția pe pagina de Facebook a clubului.

Soluții avantajoase

Specialiștii Studio Webmaster au dezvoltat un design web adaptiv, iar astfel, site-ul a devenit accesibil pe orice dispozitiv. Slide-ul de pe pagina principală a fost completat cu câteva fotografii calitative. Au fost atașate două butoane fixe – unul pentru a încerca un antrenament în club, iar celălalt este dedicat profilului de Facebook a clubului. A fost creată o pagină aparte pentru servicii iar oferta companiei este redată într-un mod simplist și accesibil. Pentru fiecare serviciu au fost create pagini delimitate în care acestea sunt descrise detaliat. Evident, pagina pentru noutăți nu a ezitat să apară. În rezultat, clientul a obținut un site atractiv și în același timp, un instrument eficient pentru a atrage noi clienți!

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect