1. Principala
  2. Site-uri
  3. Nicole Storm

Crearea unui magazin online de îmbrăcăminte pentru Nicole Storm

Nicole Storm

Obiective stabilite pentru noi

Ne-am confruntat cu sarcina de a crea un design adaptiv al website-ului. În timpul dezvoltării aprofundate a website-ului, a fost necesar să se țină seama de specificul companiei, precum și să se realizeze introducerea unor cataloage detaliate ale diferitelor articole de îmbrăcăminte. Sus in stânga, a fost necesar să se facă un meniu derulant cu numeroase categorii, iar în dreapta – bara de căutare internă, coșul, butonul de conectare și înregistrare, bara lingvistică. A fost pusă, de asemenea, sarcina de a introduce formulare de comandă.

Rezultat

În rezultat, noi am implementat toate punctele necesare pentru crearea unui magazin online. Fiecare vizitator vede un coș în fața lui, posibilitatea de a găsi orice produs prin șirul de căutare și catalogul de îmbrăcăminte, care este împărțit în categorii. Toți vizitatorii vor găsi cu ușurință adresa, numărul de telefon mobil și link-urile către rețelele sociale. O secțiune de noutăți a fost adăugată pe website, care este convenabilă pentru fanii de informații actuale despre brand. Făcând clic pe logo-ul situat în antet, utilizatorul din toate paginile va fi instantaneu pe pagina principală. Punerea în aplicare a sarcinilor stabilite nu a depășit termenele clar stabilite. Cerințele și dorințele clientului au fost luate în considerare.

Ce aveți nevoie pentru a crea un magazin online de îmbrăcăminte? Aflați în case-ul nostru pe această temă!

Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua vastitatea Internetului - profiturile vor mai mari iar munca mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit