1. Principala
  2. Site-uri
  3. IPRE

Dezvoltare site-ul web pentru organizația IPRE


IPRE

Sarcina proiectului

Noi am fost însărcinați să creăm un website pentru o organizație non-guvernamentală. Antetul site-ului trebui să includă logo-ul organizației și un meniu din 7 blocuri: “Despre noi”, „Anunțuri”, „Activități”, „Publicații”, „Proiecte”, „Contacte”, „Bara de căutare internă”. În blocuri, noi am dezvoltat un meniu derulant cu diferite niveluri de cuibărire.

Toate informațiile necesare sunt distribuite pe blocuri, care au fost specificate de clientul nostru.

Concluziile

Dezvoltarea website-ului s-a finalizat în conformitate cu termenele stabilite de client. Noi am îndeplinit toate condițiile și sarcinile care au fost discutate în prealabil cu clientul. Datorită contentului structurat, vizitatorii portalului online se pot familiariza detaliat cu activitățile acestei organizații. Pe website, vizitatorul poate citi noutăți, note analitice și rapoarte, precum și să se familiarizeze detaliat cu toate proiectele IPRE. Astfel, putem să spunem sigur, că scopurile propuse au fost puse în aplicare pe deplin.

Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua vastitatea Internetului - profiturile vor mai mari iar munca mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit