+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Medexcom

Crearea site-ului pentru compania Medexcom

medexcom.md

Medexcom — soluţii diagnostice pentru vizualizare

Compania este partener exclusiv al Canon Medical Systems şi oferă specialiştilor în domeniul medicinei un spectru întreg de soluţii tehnice: tomografie computerizată, imagistica prin rezonanţa magnetică, radiografie digitală, scanare cu ultrasunete, ajutor computerizat în domeniul medicinei al Republicii Moldova. Pe lîngă toate acestea, Medexcom realizează consumabile medicale pentru echipamente de diagnostic — filme radiologice pentru întrebuinţare diferită.

Medexcom

Sarcini asupra proiectului

Echipa noastră trebuia să creeze un site disponobil în trei limbi (RU, RO, EN) pentru reprezentarea completă a tuturor serviciilor companiei în internet, logo şi design adaptiv unic. Printre modulele obligatorii — meniu cu secţiuni care se derulează, slider pe pagina principală pentru a identifica informaţia importantă, dar de asemenea un „subsol” funcţional (partea de jos a site-ului), blocuri funcţionale pe pagina principală.

Soluţiile noastre

Au fost luate în cosideraţie toate cerinţele clientului în ceea ce priveşte designul site-ului. Antetul site-ului conţine logo-ul, informaţia de contact. Meniul este creat intuitiv clar pentru vizitatori, este prezentă animaţia plăcută a secţiunilor derulante. În „sublsol” sunt introduse butoanele care pot fi accesate, adresa şi altă informaţie despre companie. Pe pagina „Contacte” a fost introdusă o formă de feedback şi harta Google. Pe pagina principală a fost introdus un slider mare, secţiunile au fost elaborate în corespundere cu sarcina tehnică.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect