1. Principala
  2. Site-uri
  3. Medexcom

Crearea site-ului pentru compania Medexcom

Medexcom

Sarcini asupra proiectului

Echipa noastră trebuia să creeze un site disponobil în trei limbi (RU, RO, EN) pentru reprezentarea completă a tuturor serviciilor companiei în internet, creare logo şi design adaptiv unic. Printre modulele obligatorii — meniu cu secţiuni care se derulează, slider pe pagina principală pentru a identifica informaţia importantă, dar de asemenea un „subsol” funcţional (partea de jos a site-ului), blocuri funcţionale pe pagina principală.

Soluţiile noastre

Au fost luate în cosideraţie toate cerinţele clientului în ceea ce priveşte designul site-ului. Antetul site-ului conţine logo-ul, informaţia de contact. Meniul este creat intuitiv clar pentru vizitatori, este prezentă animaţia plăcută a secţiunilor derulante. În „sublsol” sunt introduse butoanele care pot fi accesate, adresa şi altă informaţie despre companie. Pe pagina „Contacte” a fost introdusă o formă de feedback şi harta Google. Pe pagina principală a fost introdus un slider mare, secţiunile au fost elaborate în corespundere cu sarcina tehnică.

Vă recomandăm să vă familiarizați cu case-ul nosdtru despre dezvoltarea site-ului unei organizații medicale.

Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua universul internetului - profiturile cresc iar munca va fi mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit
call
Aveți întrebări?
Comanda un apel