Copywriting

Odată cu dezvoltarea internetului, textele au devenit din ce în ce mai importante în mediul online. Textele publicitare pentru web-site sunt necesare atât motoarelor de căutare, cât și pentru vizitatori. Ați obosit să comandați texte la freelanceri necompetenți și doriți să colaborați cu o companie profesionistă, specializată în domeniu? Atunci, sunteți exact la adresă! În Studio Webmaster, deja de 10 ani programăm și scriem texte pentru site-uri. În cadrul companiei avem un departament specializat în SEO și Copywriting, ceea ce ne permite să oferim următoarele servicii:

Servicii de Copywriting în Studio Webmaster

*se consideră prețul pentru caractere fără spații

Copywriting informațional
5€
/1000 c.
SEO copywriting
7€
/1000 c.
Rewriting
4€
/1000 c.
Articolele la comandă
6€
/1000 c.
Toate serviciile propuse sunt disponibile în limbile: română, rusă și engleză. De asmenea, merită să vă descriem câteva detalii pentru o colaborare cât mai bună cu compania noastră.
Copywriting informațional
Pentru copywriting-ul informațional vom avea nevoie de câteva date despre compania dvs. Evident, nu vom intra în detalii, decât dacă este necesar. Ca și în oricare alt domeniu, copywriterii noștri au nevoie să cunoască biografia companiei dvs și principalele avantaje pe care le prezentați pe piață, astfel încât să fiți prezentat online, cât mai bine posibil.
SEO copywriting
Acest tip are la bază «prietenia» cu motoarele de căutare. Din partea dvs este necesar nucleul semantic elaborat și cerințele particulare pe care le aveți față de texte. Specialiștii noștri se pot ocupa de descrierea produselor/serviciilor sau scrierea calitativă a textelor pentru tag-urile site-ului dvs.
Rewriting
Uneori textele sunt depășite de timp, sunt nocive pentru SEO, or pur și simplu au greșeli gramaticale. Totuși, nu sunt definitiv rele. Aici e necesar rewriting-ul. Rămâne doar să fixați procentajul de re-write pe care îl doriți.
Articole la comandă
Articolele sunt o opțiune excelentă de promovare a site-ului propriu, ori pe surse media externe. Specialiștii noștri cunosc diferența între un «jargon comercial», stilul informativ cu tentă comercială și simpla «informație utilă». De aceea, puteți fi sigur(ă): articolele dvs vor fi scrise de profesioniști.
«Textele calitative spun despre profesionalismul unei companii/organizații. Un eventual vizitator a paginii dvs, ar putea să nu citească nici un text de pe site. Totuși, acesta cu siguranță va părăsi site-ul dacă nu găsește informația necesară, or găsește texte care sunt «imposibil de citit». De asemenea, promovarea în motoarele de căutare (SEO) este imposibilă fără un conținut bine scris. Dacă aveți nevoie de o abordare individuală și profesionistă pentru textele dvs, apelați chiar astăzi la Studio Webmaster!»
Ana
Șefa Departament Marketing

Aveți întrebări? Contactați-ne chiar astăzi!

1
Sunați
+(373) 60-506-660
Sau solicitați
un apel
2
Scrieți
seo@webmaster.md
Scrisoarea dumneavoastră
nu va ramîne fără atenție
3
Plasați
fără îndoială chiar acum
Online comandă
rapid,simplu și comod
4
Veniți
astăzi la sediul nostru
or.Chișinău
str.Miron Costin 15/1

©2008-2019 Webmaster