+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Trafo Energosystem

Crearea site-ului pentru compania Trafo Energosystem

Trafo Energosystem — lider în domeniul importului producţiei tehnice din Europa şi SUA

Compania se specializează pe livrarea elementelor de hidraulică staţionară şi mobilă, transformatoare, colaborînd cu toţi producătorii lumii. Participă activ în dezvolatarea noilor proiecte. Printre avantajele Trafo Energosystem se nuără — calculele individuale ale inginerilor, cu ajutorul cărora se poate de primit cele mai bune tehnologii ale industriei maşinilor-unelte de la principalele companii ale lumii.

Trafo Energosystem

Sarcinile cheie referitor la proiect

Specialiştii companiei noastre trebuiau să creeze un site de o pagină (landing) pentru prezentarea informaţiei despre companie, serviciile ei şi asortimentul produselor. Cerinţă obligatorie — design avansat, elaborarea structurii logice a blocurilor landing-ului, introducerea hărţii Google. Era necesar de adaptat site-ul pentru două limbi — rusă şi engleză.

Soluţia specialiştilor noştri

Site-ul web este elaborat în conformitate cu dorinţele clientului şi normelor tehnice corespunzătoare. În design am utilizat culoarea albastru închis, dar şi imaginile de format larg al produselor, de livrarea cărora se ocupă Trafo Energosystem. Pagina site-ului se împarte în „ecrane”: pe primul este indicat descrierea activităţii companiei, pe al doilea — serviciile ei şi cele mai populare produse. În antet sunt indicate date de contact, iar în subsolul site-ului a fost inclusă Harta Google.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect