1. Principala
  2. Site-uri
  3. Giuliart

Elaborarea site-ului Giuliart la comanda

Giuliart

Sarcini care necesită soluții

Clientul a stabilit sarcina de dezvoltare website cu un design atractiv. Antetul site-ului ar trebui să conțină meniul principal, detaliile de contact, o bară de limbi și un coș de cumpărături. Secțiunile «Aparate de cafea», «Produse» și «Informații» trebuiau să dețină subcategorii care vor apărea în mod vertical drop-down. A fost necesar să fie implementate toate instrumentele importante ale magazinului online, astfel încât orice vizitator să poată plasa o comandă în mod rapid și ușor.

Soluții de calitate

Toate sarcinile au fost rezolvate cu succes, cerințele principale și preferințele clientului, fiind respectate. Specialiștii Studio Webmaster au introdus toate instrumentele necesare unui magazinul online: coșul de cumpărături, fotografiile cu produse cu prețurile, algoritmii de calculare a prețului, formele de comandă etc. De asemenea, au fost adăugate două butoane pentru rețelele de socializare. Secțiunile "Aparate de cafea", "Produse" și "Informație utilă" sunt prezentate în meniul principal, care se desfășoară prin liste derulante. În final, clientul a primit un magazin online de înaltă calitate, informativ și avantajos.

Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua vastitatea Internetului - profiturile vor mai mari iar munca mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit