+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Dezvolt Activ SRL

Crearea landing-ului pentru compania Dezvolt Activ în Moldova

www.dezvolt-acoustic.md/ro/

Compania specializată în vînzarea şi montarea materialelor de izolaţie

Compania Dezvolt Activ SRL propune o soluţie profesională în domeniul izolării fonice, izolării vibraţiilor şi decorului acustic al încăperilor, dar de asemenea, calcularea profesională a zgomotului, proiectarea şi însoţirea montării, recomandări şi consultaţii referitor la exploatarea materialelor. În asortiment sunt prezentate diferite materiale pentru izolarea fonică a tavanului, pereţilor, podelei şi septuri de izolare fonică de la cei mai mari producători.

Dezvolt Activ SRL

Sarcinile principale

Specialiştii de la Studio Webmaster trebuiau să creeze o pagină landing, disponibilă în două limbi (română şi rusă). Era necesar de a introduce butonul „Comandă un apel” şi o formă de calculare a preţului. Informaţia pe landing trebuia să fie împărţită pe secţiuni în aşa fel, încît utilizatorul să poată găsi toată informaţia referitoare la servicii, avantaje şi catalog. În total pe landing trebuia de introdus trei forme de feedback.

Rezulatatele obţinute

A fost elaborat o pagină landing informaţională, comodă şi care vinde. Toată informaţia a fost împărţită pe blocuri: „Despre noi”, „Servicii”, „Avantaje”, „Catalogul materialelor”, „Clienţii noştri”, Harta Google şi forme de feedback. În subsol au fost adăugate datele de contact şi butoanele de la reţelele de socializare. Pentru o utilizare comodă a fost introdus Scroll up. În final, clientul a primit produsul care corespunde cu cerinţele şi dorinţele sale.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect