1. Principala
  2. Site-uri
  3. Dalmors-Grup

Elaborarea site-ului companiei Dalmors-Grup la comanda

Dalmors-Grup

Sarcinile impuse

Principalele sarcini s-au rezumat la elaborarea unui site caracteristic atractiv și crearea unui design adaptiv, care îl va face disponibil pe toate dispozitivele. Pe pagina principală trebuia introdusă o descriere prezentabilă a companiei, cât și sortimentul produselor oferite. În general, era imperios necesar de elaborat algoritmii de bază pentru un magazin online, perfect funcționabil. Astfel pe lângă categorii, în antetul site-ului trebuiau implementate categoriile în formă orizontală, căutarea internă și forma de autorizare.

Sarcini eficiente

Pe pagina principală a fost descrisă compania și sunt descrise avantajele pe care le oferă «Dalmors Grup» pe piața din Moldova. De asemenea, catalogul este încadrat în pagina principală și conduce imediat către produsele corespunzătoare. Mai jos este adăugat un diapozitiv cu mărfurile recomandate și butoanele "adaugă în coș". Experții au implementat toate instrumentele unui magazin online, complet funcționabil. În acest mod, utilizatorii pot realiza o comandă rapidă de pește ambalat, direct la domiciliu. În rezultat, clientul a obținut nu doar o prezentare profesionistă pe internet, dar și toate avantajele unui magazin online rentabil.

Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua vastitatea Internetului - profiturile vor mai mari iar munca mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit