+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Comfi

Elaborarea site-ului Comfi la comanda

comfi.md

Comfi.md – magazin online în Moldova

Magazinul online și-a început existența ca o companie de comercializare a aparatelor electrocasnice. Astăzi, în sortimentul magazinului Comfi.md este prezentat un sortiment vast de produse de uz casnic: mobilă, tehnică sanitară, elemente de interier, haine și încălțăminte, cosmetică,etc. Practic tot ce este necesar pentru o viață confortabilă poate fi găsit pe site la prețuri atractive, cu livrare la domiciliu în toată țara.

 

Comfi

 

Sarcinile solicitate de client

Au fost: proiectarea unui logotip ușor memorabil și a unui design pentru site. Devreme ce însuși site-ul Comfi.md este o resursă uriașă, a fost necesar să fie creată senzația de confort în mod vizual și prin organizarea corectă a informației. În general Designul nu trebuie să impună clientul să caute elementele de navigare pe site. Un aspect foarte important a fost identificarea gamei de culori.

Soluțiile oferite de specialiști pentru Comfi.md

Studio Webmaster a proiectat Designul și Logotipul magazinului online în gama de bază galben-negru. Acesta se deosebește prin simplitate și un aspect plăcut. Datorită structurii optimizate, pentru vizitatori este foarte ușor de găsit produsele necesare. Sistemul accesibil de gestionare a site-ului, de asemenea, asigură o administrare confortabilă și rapidă a datelor.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect