+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Buket Moldavii

Elaborarea site-ului al companiei Buket Moldavii

buketmoldavii.md

«BuketMoldavii» - o întreprindere autohtonă specializată în producția vinurilor și a altor băuturi alcoolice

În sortimentul «BuketMoldavii» sunt disponibile: Vermut, vinurile aromate și spumante, coniacuri și țuică, lichioruri, balsamuri, tincturi etc. Toate produsele sunt create sub rețete originale diferite, care nu au analogii. Mai mult de șaizeci de ani compania oferă cele mai bune vinuri, atât în Moldova cât și peste hotare. Compania deține 11 magazine oficiale care oferă o gamă completă de băuturi alcoolice de calitate.

 

Buket Moldavii

 

Sarcini

Specialiștii au avut sarcina să dezvolte un site cu design adaptabil. Pe pagina principală a fost necesar să se introducă un diapozitiv cu fotografii, avantajele principale ale întreprinderii, un bloc pentru noutăți și știri, butoane pentru rețelele de socializare. În subsolul site-ului a fost necesar să fie inclus un link către harta detaliată a site-ului. Produsele trebuiau să fie prezentată din catalog și să poată fi filtrate după anumite criterii (de ex: culoarea vinului). Pe pagina de contact a fost necesar să fie introdus formularul standard de contactare rapidă.

Soluţii

Sarcinile au fost finalizate la timp. Au fost introduse butoanele necesare pentru rețelele de socializare, un formular de feedback, un diapozitiv cu fotografii și avantaje. Antetul site-ului cu logo, meniu și căutare internă — au fost implementate cu succes. În subsolul site-ului au fost adăugate informații de contact și harta punctelor comerciale disponibile. Produsele au fost desfășurate în catalog sub categorii iar pe pagină a fost inclus filtrul pentru o căutare mai ușoară. La finele colaborării, clientul a primit un web-site de calitate, atractiv și accesibil pentru vizitatori.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect