1. Principala
  2. Site-uri
  3. Buket Moldavii

Elaborarea site-ului al companiei Buket Moldavii

  • Compania: Букет Молдавии
  • Site: Buketmoldavii.md
  • Serviciu: Creare site md
Buket Moldavii

Sarcini

Specialiștii au avut sarcina să dezvolte un site cu design adaptabil. Pe pagina principală a fost necesar să se introducă un diapozitiv cu fotografii, avantajele principale ale întreprinderii, un bloc pentru noutăți și știri, butoane pentru rețelele de socializare. În subsolul site-ului a fost necesar să fie inclus un link către harta detaliată a site-ului. Produsele trebuiau să fie prezentată din catalog și să poată fi filtrate după anumite criterii (de ex: culoarea vinului). Pe pagina de contact a fost necesar să fie introdus formularul standard de contactare rapidă.

Soluţii

Sarcinile au fost finalizate la timp. Au fost introduse butoanele necesare pentru rețelele de socializare, un formular de feedback, un diapozitiv cu fotografii și avantaje. Antetul site-ului cu logo, meniu și căutare internă — au fost implementate cu succes. În subsolul site-ului au fost adăugate informații de contact și harta punctelor comerciale disponibile. Produsele au fost desfășurate în catalog sub categorii iar pe pagină a fost inclus filtrul pentru o căutare mai ușoară. La finele colaborării, clientul a primit un web-site de calitate, atractiv și accesibil pentru vizitatori.

Vă recomandăm să vă familiarizați cu procesul de creare a unui magazin online de alcool.

Obțineți o ofertă
A primi o propunere
Studio Webmaster - ajută la creșterea eficienței unei resurse Internet
Datorită serviciilor noastre, clienții pot prelua vastitatea Internetului - profiturile vor mai mari iar munca mai plăcută.
A primi un apel - este gratuit