+(373) 60-10-6666Contactați-ne
  1. Principala
  2. Site-uri
  3. Pollytest

Crearea paginii landing pentru aplicaţia mobilă Pollytest Game

pollytest.com

pollytest.com — pagină de landing pentru instalarea jocului Pollytest Game

Aplicaţia mobilă Pollytest Game — un joc-chestionar de dezvoltare cu mai mult de 4000 întrebări unice. Jucătorul Pollytest răspunde la testul din 7 întrebări. Pentru fiecare întrebare sunt propuse 3 variante de răspuns, şi pentru fiecare răspuns corect jucătorul primeşte o monedă de joc specială Pollydor. Există posibilitatea de a juca de unul singur sau cu alţi jucători în regim online sau cu prietenii. Pollytest lucrează şi fără conexiune la internet.

Pollytest

Sarcina tehnică

În faţa specialiştilor de la Studio Webmaster a fost pusă sarcina de a crea un design unic pentru elaborarea site-ului landing-ului, care corespunde în totalitate designului aplicaţiei mobile. De agăugat pe pagină recenziile despre joc, butoanele care duc la numeroase pagini ale reţelelor de socializare, butonul „Joacă”. De asemenea, de adăugat butoanele cu linkurile la magazinele App Store şi Play Market. De introdus informaţia despre joc şi despre diferitele regimuri de joacă în blocurile corespunzătoare.

Soluţie efectivă

După realizarea lucrurilor planificate, noi am primit un produs care a putut să satisfacă în totalitate cerinţele clientului. Creare landingul a fost în culori vii, senine. Blocurile informaţionale au fost completate cu textele necesare. Au apărut recenziile reale ale jucătorilor. De asemnea, noi am adăugat butoanele cu linkurile la reţelele de socializare, butoanele cu linkurile la magazinele de joc „IOS”, şi „Play Market”. Am adăugat butonul „Joacă” şi „Descarcă jocul”.

haideți să facem și pentru Dvs. un proiect